Тормозят ли ви съседите със звук(музика примерно:))
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Тормозят ли ви съседите със звук(музика примерно:))
Някой трябва да обясни на съседа ми, че ПО ПРИНЦИП пее чудесно, но силата му не е в оперните арии и то в малките часове
!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Следващия път му извикай едно хубаво "You suck, maaan, but your momma's sweeeet!"
Aз забравих да си кажа и за комшиите от другите блокове. От нийде не се чува по-силна музика. Само почти всеки ден минава някаква кола по улицата към 8-10 сутринта и дъни силно, но обикновено е Уайтснейк, Джудас, Металика... та съм доволен
Aз забравих да си кажа и за комшиите от другите блокове. От нийде не се чува по-силна музика. Само почти всеки ден минава някаква кола по улицата към 8-10 сутринта и дъни силно, но обикновено е Уайтснейк, Джудас, Металика... та съм доволен
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Аз чистосърдечно си признавам, че въпреки тежестта н това, което слушам, винаги съм се съобразявала със съседите. Те с мене обаче йок. И то в последно време ме тровят с някакви диджейски чалга сетове тип: 4 минути "ту па, ту па, ту ту ту па, ту па ту па, ту ту ту па" и след това си почва баш фолка
Е в такива случаи не ги щадя и надувам Dream Theater пък да се оправят. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

е то и аз се съобразявам, ама в един момент превъртам и пускам резачкитеCatherine написа:Аз чистосърдечно си признавам, че въпреки тежестта н това, което слушам, винаги съм се съобразявала със съседите. Те с мене обаче йок. И то в последно време ме тровят с някакви диджейски чалга сетове тип: 4 минути "ту па, ту па, ту ту ту па, ту па ту па, ту ту ту па" и след това си почва баш фолкаЕ в такива случаи не ги щадя и надувам Dream Theater пък да се оправят.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Ми....казвай ги по- от рано тия неща...Бeтон написа: Никой не си е тръгвал от стаята ми непочерпан.
Коя стая е това
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ти нали не слушаше
Изневерявам ти, Разпродажби на мечти, Бързо караме колите си, бързо сменяме жените си...
За да хванеш от почерпката, трябва да си ги слушал няколко пъти тия парчета

- Дичоу
- Легендарен флуудър
Ееее...па се изметна ти...
Никой не си тръгвал непочерпен...
....и хоп веднага некви условия поставяш...ше те дам на съседите Дижеи...ей!!!!
Никой не си тръгвал непочерпен...
....и хоп веднага некви условия поставяш...ше те дам на съседите Дижеи...ей!!!!
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Право
- Курс: трети
Ами преди с моите съседи много се тормозехме. Те наливат с чалга и скандали отдолу, аз им отвръщам с Whitesnake, Airbourne и т.н. Преди време нещата мако утихнаха, нещо се посдобриха, но пък тогава съседите от отсрещния блок си купиха много сериозно аудио и започнаха да тероризират целия квартал с чалгии. Тогава си купих слушалки с цел самоизолация. Напоследък тези от отсрещния блок нещо позамлъкнаха, щото май полицията им направи проблем, ама пък тези под мен така се сдобриха, че започнаха да правят секс преди 22 часа. По принцип не възразявам хората да се обичат, ама пък на тези много гадно им скърца леглото, а жената понякога така квичи, сякаш гаджето й й вади апендисита с голи ръце без упойка. И всеки път когато започнат да се раздват на връзката си, аз започвам да се радвам на моето скромно, но мощно аудио. Получава се симбиоза: аз не ги чувам, а те слушат на аванта идеална музика за секс - Barry White!
И така с моите съседи. Ето затова мразя панелките, ненавиждам ги, не можеш да си пръднеш в банята, без да те чуят два етажа по-надолу!
И така с моите съседи. Ето затова мразя панелките, ненавиждам ги, не можеш да си пръднеш в банята, без да те чуят два етажа по-надолу!
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мухахах...това последното с пърдянето в банята ме уби
По темата:заобиколена съм от възрастни склеротични бабички с бастуни-убийци,затова и не се позволявам много-много да си показвам на висок тон музикалните предпочитания
По темата:заобиколена съм от възрастни склеротични бабички с бастуни-убийци,затова и не се позволявам много-много да си показвам на висок тон музикалните предпочитания

- Jeuelle
- В началото бе словото
Ммм , аз не се оплаквам - почти всяка вечер се наслаждавам на български шлагерни песни от рода на "Тигре, тигре" и "Сандокан".
Зле ли ми е?
А пък съседката ми доста натрапчиво се опитва да докаже , че въпреки липсата на гласови данни , може да бъде оперна певица.
Били Айдъл е мираж!
Зле ли ми е?
А пък съседката ми доста натрапчиво се опитва да докаже , че въпреки липсата на гласови данни , може да бъде оперна певица.
Били Айдъл е мираж!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
В момента пък хъркането на съквартиранта е в прекрасен унисон със слушаната от мен Loreena McKennitt
Мойте не пускат много силно музика, ама едната като тръгне да прави секс, вдига целия етаж! 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Съседите ми никога не са ми правили проблем за музика и аз на тях също. Само един път се качих до горе да кажа на Ерик, съседа, да намали малко басовете, че не бях на кеф и той се постъпи коректно. Аз, когато се появи повод за силна музика, ги предупреждавам, а чат пак и ги каня, макар че долу са с 3 малки деца.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Миналия 5к ние направихме проблем с музиката в една стая...
..та оня извика ушев...ушев ме изгони..аз се върнах...отново пускахме музика...отново дойде ушев..и ми писа некав акт...който така и неми даде...тръпна в очакване да си видя наказателното постановление...
..та оня извика ушев...ушев ме изгони..аз се върнах...отново пускахме музика...отново дойде ушев..и ми писа некав акт...който така и неми даде...тръпна в очакване да си видя наказателното постановление...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Всяка сутрин чувам съседа отдолу как сере в клозета и как кашля от цигарата,която пуши,докато се изтропва 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?