Кой беше последният филм който гледа ...?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Кой беше последният филм който гледа ...?

Мнение от ники »

Всъщност да, ама сравнението ти е малко крайно. За мен лично поредицата се получи добре. Е, не е Кръстника, Властелина и Матрицата примерно, но пак някой ден бих я пуснал с удоволствие.

ПП: Вчера гледах един филм, който Боромир го беше представил някъде из темите - Children of glory и останах много доволен. Това е втори филм, свален благодарение на препоръки на форумци и до сега не съм разочарован ни най-малко.
Последно промяна от ники на 02 Яну 2009, 11:06, променено общо 1 път.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Е, не съм казала, че поредицата не е добра - първите две части са ми сред любимите филми. Просто тройката не оправда очакванията ми.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Ааа, тук има и един друг момент. При мен се случва от време на време да очаквам от някой филм твърде много и той да не опрадае моите изключително високи очаквания. Филмът може иначе да е супер, ама моите надежди за нещо изключително снижават много оценката ми за него и тя става някакси необективна. Не казвам, че и при теб е същото, ама ти ще кажеш.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Пардон - моите и на още 3/4 от залата. Явно всички сме отишли с прекалено големи очаквания :lol: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

За залата няма да ти повярвам. Никой не си излиза на средата на последния филм от много хубава поредица, само защото първия половин час примерно не е покрил очакванията му.
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

За мен тройката си беше много хубав завършек. Идеален, направо. Айде, искаше ми се накрая на Джак да се падне честта, не не Уил. Повече си я заслужаваше. Но нищо. Все пак това е завършек. Не искам оригиналност от него. Оригиналността беше важна в първата част. Втората трябваше да задържи интереса и да поразвие историята, а третата трябваше да приключи всичко. И си го направи отлично, според мен. Но си е въпрос на вкус.

А аз вчера пак гледах Цветът на магията и пак много му се радвах :) Страхотен филм!
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Лорд Носферату написа: А аз вчера пак гледах Цветът на магията и пак много му се радвах :) Страхотен филм!
Дааа :reindeer: :colors: .

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Хм...
Абе, гайс, аз снощи гледах за амнайсет и втори път "Love Actually" и си мислех, че може да имам много любими филми, но това е филмът, който ме усмихва, влюбва, радва, обнадеждава - казано накратко, с идеята на филми като този, ми става ясно, че има смисъл.
Да, нищо от историята не е реалистично - освен, може би, най-грубата реалност с намесата на любовница в семейството - но пък сюжетите са украсени така, че не бих могла да се разсърдя на сценаристите. Не, премиерът на Англия няма да се опълчи на президента на САЩ заради "някаква си секретарка" и не, същата тая секретарка после няма да му се метне на врата пред всички журналисти... Нито пък той ще тръгне да я търси от врата на врата, съвсем като в историята за Пепеляшка. И да, трудно е да научиш португалски за седмица, дори да си се влюбил в момиче, с което не сте разменили и две думички на език, познат и на двама ви. Или пък... или пък... или пък...
Но е хубаво да вярваш, че някога това би могло да се случи. Дори на теб, може би.
Тъкмо си мислех, че има един безотказен начин да преценя дали човекът срещу мен е читав - въпросът е само един: "Харесваш ли "Love Actually?" Не, не дали харесваш начина, по който е сниман (макар че режисурата е перфектна, кадрирането е супер и, изобщо, всичко е 6); не дали харесваш актьорите (макар че са разкошни и съвсем съвършени за ролите си); не дали това може да се случи - а дали би искал да повярваш, че е възможно. Някога, някъде, някому.
Най-светлият филм, за който се сещам. Безусловно.

* Абе... то е като да питаш някого дали вярва в Дядо Коледа. Хубаво, той не съществува - но съществуват хора, като онзи редактор на Sun - "Yes, Virginia..." А това е достатъчно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от quanchi »

Лорд Носферату написа:За мен тройката си беше много хубав завършек. Идеален, направо. Айде, искаше ми се накрая на Джак да се падне честта, не не Уил. Повече си я заслужаваше. Но нищо. Все пак това е завършек.
Не е завършек, 2009/2010 ще излиза четвърта част, за която Джони Деп щял да получи най-високият хонорар даван някога :) Аз лично нямам търпение, защото това ми е една от най-любимите поредици!
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Ти да знаеш аз какъв хронорар ще получа, за да изиграя главната роля в Титаник 2.... 8) :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Ти си се ебавай колкото искаш,ама наистина ще излиза :lol:
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология

Мнение от Лорд Носферату »

Така е:

Изображение

:P
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Ааа не знам за тая боза, аз за пиратите говоря :wink:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Burn after reading - не го гледайте!!!
Макар да има една просто култова сцена, в която Джордж Клуни застрелва Брад Пит - всеки път се заливам от смях на нея /а съм я превъртяла доста пъти, да ви кажа :oops: :mrgreen: /
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Transporter 3 :pukeright: :pukeleft:

Имам чувството, че на моменти Джейсън Стейтъм чак го беше срам, че играе толкова тъпа роля. :cyclopsani:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Заключено

Обратно към “Други”