Кой беше последният филм който гледа ...?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
Всъщност да, ама сравнението ти е малко крайно. За мен лично поредицата се получи добре. Е, не е Кръстника, Властелина и Матрицата примерно, но пак някой ден бих я пуснал с удоволствие.
ПП: Вчера гледах един филм, който Боромир го беше представил някъде из темите - Children of glory и останах много доволен. Това е втори филм, свален благодарение на препоръки на форумци и до сега не съм разочарован ни най-малко.
ПП: Вчера гледах един филм, който Боромир го беше представил някъде из темите - Children of glory и останах много доволен. Това е втори филм, свален благодарение на препоръки на форумци и до сега не съм разочарован ни най-малко.
Последно промяна от ники на 02 Яну 2009, 11:06, променено общо 1 път.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, не съм казала, че поредицата не е добра - първите две части са ми сред любимите филми. Просто тройката не оправда очакванията ми.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- ники
- Легендарен флуудър
Ааа, тук има и един друг момент. При мен се случва от време на време да очаквам от някой филм твърде много и той да не опрадае моите изключително високи очаквания. Филмът може иначе да е супер, ама моите надежди за нещо изключително снижават много оценката ми за него и тя става някакси необективна. Не казвам, че и при теб е същото, ама ти ще кажеш.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пардон - моите и на още 3/4 от залата. Явно всички сме отишли с прекалено големи очаквания
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- ники
- Легендарен флуудър
За залата няма да ти повярвам. Никой не си излиза на средата на последния филм от много хубава поредица, само защото първия половин час примерно не е покрил очакванията му.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
За мен тройката си беше много хубав завършек. Идеален, направо. Айде, искаше ми се накрая на Джак да се падне честта, не не Уил. Повече си я заслужаваше. Но нищо. Все пак това е завършек. Не искам оригиналност от него. Оригиналността беше важна в първата част. Втората трябваше да задържи интереса и да поразвие историята, а третата трябваше да приключи всичко. И си го направи отлично, според мен. Но си е въпрос на вкус.
А аз вчера пак гледах Цветът на магията и пак много му се радвах
Страхотен филм!
А аз вчера пак гледах Цветът на магията и пак много му се радвах
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ДаааЛорд Носферату написа: А аз вчера пак гледах Цветът на магията и пак много му се радвахСтрахотен филм!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хм...
Абе, гайс, аз снощи гледах за амнайсет и втори път "Love Actually" и си мислех, че може да имам много любими филми, но това е филмът, който ме усмихва, влюбва, радва, обнадеждава - казано накратко, с идеята на филми като този, ми става ясно, че има смисъл.
Да, нищо от историята не е реалистично - освен, може би, най-грубата реалност с намесата на любовница в семейството - но пък сюжетите са украсени така, че не бих могла да се разсърдя на сценаристите. Не, премиерът на Англия няма да се опълчи на президента на САЩ заради "някаква си секретарка" и не, същата тая секретарка после няма да му се метне на врата пред всички журналисти... Нито пък той ще тръгне да я търси от врата на врата, съвсем като в историята за Пепеляшка. И да, трудно е да научиш португалски за седмица, дори да си се влюбил в момиче, с което не сте разменили и две думички на език, познат и на двама ви. Или пък... или пък... или пък...
Но е хубаво да вярваш, че някога това би могло да се случи. Дори на теб, може би.
Тъкмо си мислех, че има един безотказен начин да преценя дали човекът срещу мен е читав - въпросът е само един: "Харесваш ли "Love Actually?" Не, не дали харесваш начина, по който е сниман (макар че режисурата е перфектна, кадрирането е супер и, изобщо, всичко е 6); не дали харесваш актьорите (макар че са разкошни и съвсем съвършени за ролите си); не дали това може да се случи - а дали би искал да повярваш, че е възможно. Някога, някъде, някому.
Най-светлият филм, за който се сещам. Безусловно.
* Абе... то е като да питаш някого дали вярва в Дядо Коледа. Хубаво, той не съществува - но съществуват хора, като онзи редактор на Sun - "Yes, Virginia..." А това е достатъчно.
Абе, гайс, аз снощи гледах за амнайсет и втори път "Love Actually" и си мислех, че може да имам много любими филми, но това е филмът, който ме усмихва, влюбва, радва, обнадеждава - казано накратко, с идеята на филми като този, ми става ясно, че има смисъл.
Да, нищо от историята не е реалистично - освен, може би, най-грубата реалност с намесата на любовница в семейството - но пък сюжетите са украсени така, че не бих могла да се разсърдя на сценаристите. Не, премиерът на Англия няма да се опълчи на президента на САЩ заради "някаква си секретарка" и не, същата тая секретарка после няма да му се метне на врата пред всички журналисти... Нито пък той ще тръгне да я търси от врата на врата, съвсем като в историята за Пепеляшка. И да, трудно е да научиш португалски за седмица, дори да си се влюбил в момиче, с което не сте разменили и две думички на език, познат и на двама ви. Или пък... или пък... или пък...
Но е хубаво да вярваш, че някога това би могло да се случи. Дори на теб, може би.
Тъкмо си мислех, че има един безотказен начин да преценя дали човекът срещу мен е читав - въпросът е само един: "Харесваш ли "Love Actually?" Не, не дали харесваш начина, по който е сниман (макар че режисурата е перфектна, кадрирането е супер и, изобщо, всичко е 6); не дали харесваш актьорите (макар че са разкошни и съвсем съвършени за ролите си); не дали това може да се случи - а дали би искал да повярваш, че е възможно. Някога, някъде, някому.
Най-светлият филм, за който се сещам. Безусловно.
* Абе... то е като да питаш някого дали вярва в Дядо Коледа. Хубаво, той не съществува - но съществуват хора, като онзи редактор на Sun - "Yes, Virginia..." А това е достатъчно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Не е завършек, 2009/2010 ще излиза четвърта част, за която Джони Деп щял да получи най-високият хонорар даван някогаЛорд Носферату написа:За мен тройката си беше много хубав завършек. Идеален, направо. Айде, искаше ми се накрая на Джак да се падне честта, не не Уил. Повече си я заслужаваше. Но нищо. Все пак това е завършек.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Ти да знаеш аз какъв хронорар ще получа, за да изиграя главната роля в Титаник 2....

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- quanchi
- Писаружяк
Ти си се ебавай колкото искаш,ама наистина ще излиза 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- quanchi
- Писаружяк
Ааа не знам за тая боза, аз за пиратите говоря 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Burn after reading - не го гледайте!!!
Макар да има една просто култова сцена, в която Джордж Клуни застрелва Брад Пит - всеки път се заливам от смях на нея /а съм я превъртяла доста пъти, да ви кажа
/
Макар да има една просто култова сцена, в която Джордж Клуни застрелва Брад Пит - всеки път се заливам от смях на нея /а съм я превъртяла доста пъти, да ви кажа

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Bety_
- Летящите Пръсти
Transporter 3
Имам чувството, че на моменти Джейсън Стейтъм чак го беше срам, че играе толкова тъпа роля.
Имам чувството, че на моменти Джейсън Стейтъм чак го беше срам, че играе толкова тъпа роля.