Бойкот на заведенията в Студентски град
- DADO
- Легендарен флуудър
Re: Бойкот на заведенията в Студентски град
Тази Миролюба Бенатова от БТВ кърти! Отиде в Студентски в 3 ч. през нощта, влезе в едно общежитие и откри някакъв пиянски купон, някаква пияна физиономия дори успя да свърже 1-2 смислени думи и да даде интервю. Нормално ли е в 3 ч. да се напиваш и да пускаш музика? Айде сега, до към полунощ може, но цяла нощ?! Определено искам да се запозная с Миролюба, тя ми е фаворитка. Само ме е страх да не я набият студентите от Студ.град, щото тя е може би най-смелата журналистка от новото поколение, получавала е заплахи, а като ги гледам колко са агресивни тези студенти от общежитията, нищо чудно да я набият, затова че разваля пиянските им купони.
Ibiza DJ
А чий го търси непоканена на частен купон? Да, възможно е да я уважат някъде... 
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Рисковете на професията
поне в този случай тя се е постарала да направи това, което й е работата - да покаже какви са реалностите.
А реалностите какви са - стават все повече хората, за които поркането и сбиванията са въпрос на престиж, даже задължителни, да не кажа ежедневие. Хора от нашия форум в едни теми дискутират наболели обществени проблеми, а в други циврят за евтина ракия. Защо ли обществеността не ни взима протестите и исканията особено насериозно. Я си кажете - откакто затвориха Амнезия, къде ходите по дискотеки? Или правите обилно поляти купони по стаите? Колко от вас се наковаха по празниците поне веднъж? Беше ли приятно? Или полезно? Май не особено.
И накрая - да оставя нещата да говорят сами за себе си. ЦЪК
Коментарите оставям на вас
поне в този случай тя се е постарала да направи това, което й е работата - да покаже какви са реалностите.
А реалностите какви са - стават все повече хората, за които поркането и сбиванията са въпрос на престиж, даже задължителни, да не кажа ежедневие. Хора от нашия форум в едни теми дискутират наболели обществени проблеми, а в други циврят за евтина ракия. Защо ли обществеността не ни взима протестите и исканията особено насериозно. Я си кажете - откакто затвориха Амнезия, къде ходите по дискотеки? Или правите обилно поляти купони по стаите? Колко от вас се наковаха по празниците поне веднъж? Беше ли приятно? Или полезно? Май не особено.
И накрая - да оставя нещата да говорят сами за себе си. ЦЪК
Коментарите оставям на вас
Последно промяна от peterdi на 05 Яну 2009, 13:28, променено общо 1 път.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Само дето това ЦЪК не работи и няма какво да коментираме
И ми е малко смешна цялата ситуация, по едно време чепкахте , чепкахте тази тема и изведнъж затишие и след празниците сега пак на нов глас поизтрезняли вече, цялата работа ни е такава, без постоянство нищо не става и няма да пребъде, още повече когато всеки гледа себе си и не го е грижа за нищо друго !
Като птичка в небесата 
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сега вече линкът трябва да работи.
Колкото до подновяването на темата - просто по празниците на хората не им е било до тая тема, а сега някой се сети да пише пак. Лошо няма - изразяват се лични мнения по въпроса.
Колкото до подновяването на темата - просто по празниците на хората не им е било до тая тема, а сега някой се сети да пише пак. Лошо няма - изразяват се лични мнения по въпроса.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Абе то няма лошо да се пие и купонясва, стига да не стават свинщини и да не се пречи на другите.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
ЗА МНОГО ГОДИНИ, ЖИВИ, ЗДРАВИ И ВСИЧКО НАЙ–ХУБАВО ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!
Иначе Бенатова както писахте горе, с положителност е рискувала целостта си.
Най-малкото - коректно ли е да се прекъсва запиване?
А съм сигурен, че 50% от интервюираните като изтрезнеят, коментарите им ще са по-смислени, по-ерудирани.
Не всички могат да носят, а журналистите това използват - в пияно състояние да съберат повече глупости от хората.
Съгласни ли сте?
Тва че не съм писал, не означава че не съм бойкотирал заведения, запиваници - е - не в СГ, но кампанията нали е национална.sientelo написа:Само дето това ЦЪК не работи и няма какво да коментирамеИ ми е малко смешна цялата ситуация, по едно време чепкахте , чепкахте тази тема и изведнъж затишие и след празниците сега пак на нов глас поизтрезняли вече, цялата работа ни е такава, без постоянство нищо не става и няма да пребъде, още повече когато всеки гледа себе си и не го е грижа за нищо друго !
Иначе Бенатова както писахте горе, с положителност е рискувала целостта си.
Най-малкото - коректно ли е да се прекъсва запиване?
А съм сигурен, че 50% от интервюираните като изтрезнеят, коментарите им ще са по-смислени, по-ерудирани.
Не всички могат да носят, а журналистите това използват - в пияно състояние да съберат повече глупости от хората.
Съгласни ли сте?

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Тази седмица много сериозно ще бойкотирам Студентски град, тъй като ме покснихс утре в БИАД, а събота в Син сити. При такива оферти как да не бойкотирам!
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, Бетоне , съгласна съм. Мисълта ми не беше точно ,че хората са спряли да пишат за момента, може би така сте ме разбрали
, имах предвид, че като цяло му мина сензацията и на този пореден случай и всичко заглъхна и след известно време ще се потули и никой няма да си спомня дори........, ще стане същото като в случая в Индиго, даже не знам дали вече има осъдени по това дело........., за жалост статуквото не се променя и засега в сегашнат ситуация нищо не ме учудва и затова избягвам да го коментирам.
Относно мисълта ти за коментарите, смятам и знам,че пиянството тотално променя човека, който в действителност може да не е такъв, но от друга страна пиянството не е оправдание за постъпките му, в смисъл че не е необходимо да се напива като прасе и да не знае какво върши или говори
За себе си мога да кажа, че почти постоянно бойкотирам всички дискотеки и барове, да не говорим пък тези в Студентски град !
Относно мисълта ти за коментарите, смятам и знам,че пиянството тотално променя човека, който в действителност може да не е такъв, но от друга страна пиянството не е оправдание за постъпките му, в смисъл че не е необходимо да се напива като прасе и да не знае какво върши или говори
За себе си мога да кажа, че почти постоянно бойкотирам всички дискотеки и барове, да не говорим пък тези в Студентски град !
Като птичка в небесата 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Аз от 18-ти декември лани го бойкотирам. За Йордановден на патерици съм в Гранд Де Лукс. Въобще не го знам какво е, за първи път го чувам, обещава да е елитно като видях за седмицата какви гости ще има там.ники написа:Тази седмица много сериозно ще бойкотирам Студентски град, тъй като ме покснихс утре в БИАД, а събота в Син сити. При такива оферти как да не бойкотирам!
Че в България всяко чудо е за 3 дни.sientelo написа:му мина сензацията и на този пореден случай и всичко заглъхна и след известно време ще се потули и никой няма да си спомня дори........, ще стане същото като в случая в Индиго, даже не знам дали вече има осъдени по това дело........., за жалост статуквото не се променя и засега в сегашнат ситуация нищо не ме учудва и затова избягвам да го коментирам.
От всички събития помня само като станахме 4-ти, че се говореше дълго след това и наистина не беше за чудо за 3 дни. Следващото такова ще е след 3 хилядолетия.
Освен осъдените за Индиго (дето май няма такива), някой спомня ли си колко поне на бройка пострадаха? За какво говорим?

- peterdi
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да ви имам бойкота...
Аз си спомням един друг случай, който беше 2 години и половина преди Индиго, и беше пред Ялта... Ако не бяхме всичките навън, а в някакъв друг коридор, щеше да има 20 или 30 ученици на земята!
Аз си спомням един друг случай, който беше 2 години и половина преди Индиго, и беше пред Ялта... Ако не бяхме всичките навън, а в някакъв друг коридор, щеше да има 20 или 30 ученици на земята!