Кристослав е. Много неща го издават - нестандартния хумор, постовете с продължение, пунктоационните грешки, препратките към правото, снимката с името на Циндил И да не е той - БРАВО! И благодаря за подаръка, Дедо! Весела Коледа на теб и на Баба Коледа! Да цункаш Рудолф по нослето и да гушнеш джуджетата (ако можеш - всичките наведнъж)!
Моят подарък за теб: карта за фитнес за баба Коледа, да стане силна и блага, та да ти помага с товаренето на подаръците
Кристо е, категорично. В началото имаше една партида подаръци почти само за прависти... А и снимката с Циндила...
Абе, както казах, заподозрените за мен са двама (as usual) - и все пак, вярвам, че е Кристо.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Дедо Коледа е доволен от послушковците тази форумна година и ви пожелава приятно изкарване на цялата ваканция!
Дедо Коледа не носи вина за щети/вреди/неудобства причинени от подаръците му, защото са ги избирал и мъдрили пакостливите джуджета - Спамчо, Флудърчо, Дабълпостчо, Банчо, Темичко, Форумко и Леви.
Дедо Коледа се разграничава от всякакви опити да бъде асосициран/объркван с определени форумни лица/деца, като държи твърдо на тезата, че е отделен самостоятелен индивид във форумната митология и не е създаден/персонифициран от досега съществуващ такъв. Амин.
И за финал - Дедо Коледа избираше дечицата по активност във форума към момента на Коледа и ги подреди по брой постове, които определят и колко са слушали. Това правило беше водещо, като изключим едни барети, които Инспектора прати до Лапландия.
Дедо Коледа ви пожелава приятни мигове и през новата година и слушкайте, да се появи той и догодина пак...
послепис: Баба Коледа не съществува, Дедо Коледа е щастливо разведен (вече) и се радва на компанията на малки 15-годишни бамбини! Мерси!
На Коледа - този светъл празник, стават чудеса - помогни на Лина да проходи отново - Виж сайта с нея и как да и помогнем всички заедно - Кликни тук
хахахах супер случайно се намерих в тази тема боя за коса, за да съм отново русичка??? мерсаж! определено е Кристо, понеже едва ли друг изобщо знае ква ми е била косата хахах