Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Amellie
- Постоянно присъствие
Re: Театър
И аз не смятам, още повече като им знам "актьорската дарба"Търговецът на кристал написа:Просто не смятам, че е достатъчно да съблечеш Деян, Дарин и Вежен, за да се случи добър спектакъл.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
като в затоплени легла,
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
E, глупости...какво им е актьорската игра, пък те си играят облечени през по-голямата част от постановката.Amellie написа:И аз не смятам, още повече като им знам "актьорската дарба"Търговецът на кристал написа:Просто не смятам, че е достатъчно да съблечеш Деян, Дарин и Вежен, за да се случи добър спектакъл., но въпреки всичко, и въпреки критичните отзиви от познатите ми,които вече имаха удоволствието да им се "насладят", вероятно ще отида да ги гледам.
![]()
Аз не помня от кога не съм се смяла така, както като го гледах това.
- Amellie
- Постоянно присъствие
Mushmul,
Какво им е на актьорската игра е безкрайна тема за анализ.
И не бързай да окачествяваш като "глупости" мненията на хората, само защото се различават от твоето.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
като в затоплени легла,
като в затоплени легла,
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Оф, я по-спокойно! Додо има адски силно сценично присъствие! 12-та нощ ми е достатъчна като отправна точка, за да ме кефи. Ще имате да взимате, след техния клас по-силен не е излизал, соу - толк ту дъ хенд!)
Заб:Потребителят е под въздействието на опиати в момента на писане, но това не пречи да е изключително прав, както винаги, впрочем.)
изпуснАхте, доста 'арно!!!(ким)Art[less] написа:Отново Stereo (love) в ЧК.
Заб:Потребителят е под въздействието на опиати в момента на писане, но това не пречи да е изключително прав, както винаги, впрочем.)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това съвсем не означава, че са добри, тц. Просто следващите са още по-зле.Art[less] написа: след техния клас по-силен не е излизал
Виж, миналогодишните абсолвенти АКТ са нещо друго. Ама нали сега говорим за драма...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Ммм тази вечер бях на "Балът на крадците" и бих казала, че отдавна не съм гледала нещо по-скучно. Присъствиено на Владо Карамазов явно беше привлякло вниманието, зашото залата беше пълна, но според мен постановката не си заслужава.
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Драма съкс!
Започвам да се чудя, Академията ли ги разваля или просто са некадърнички...
Мисля да се водя на "Красавицата и Звяра".)
Усмихвайте се, градина!
Започвам да се чудя, Академията ли ги разваля или просто са некадърнички...
Мисля да се водя на "Красавицата и Звяра".)
Усмихвайте се, градина!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Заралии ли ще гостуват?
НАИСТИНА ЛИ?
Ако става дума за спектакъла на ДКТ - Стара Загора (макар че се съмнявам, предвид факта, че Звярът напусна и сега е в Ателие 313, пък едва ли са му намерили заместник толкова бързо; пък май и Красавицата вече напусна театъра, щото е омъжена за Тигран Торосян, а него си го взеха в 199 и вече не е в СтЗ) - марш. Отивай. Много е интересно.
Сценографията е чудесна и доста смела. Актьорите са ми все любимци. До един.
НАИСТИНА ЛИ?
Ако става дума за спектакъла на ДКТ - Стара Загора (макар че се съмнявам, предвид факта, че Звярът напусна и сега е в Ателие 313, пък едва ли са му намерили заместник толкова бързо; пък май и Красавицата вече напусна театъра, щото е омъжена за Тигран Торосян, а него си го взеха в 199 и вече не е в СтЗ) - марш. Отивай. Много е интересно.
Сценографията е чудесна и доста смела. Актьорите са ми все любимци. До един.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
а какво ще кажете за "Боси в парка", че много ми се ходи на театър : )
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ънцъ, 'ноо ясно.
Тая ваканция ми е дошла в повече, бе! о.О
Сериозно ли за Торосян, любимият ми Торосян? 199?
Ехааааааа))) Ще е толкова хубавооо(замечтава се)...
Тая ваканция ми е дошла в повече, бе! о.О
Сериозно ли за Торосян, любимият ми Торосян? 199?
Ехааааааа))) Ще е толкова хубавооо(замечтава се)...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Уел, инфото ми е много сигурно - в смисъл, май щели да възстановяват "Изрод" + нови неща с него, поне такава била офертата.
Проблемът е, че Ивет върви заедно с него. И Станката си би камшика към София, Митко Тодоров от един сезон е в СКТ...
Та... какво каза за "Красавицата и звяра"? На кой театър е (да не е "Младежкия" или "Възраждане"?) и, най-вече, кога?
Проблемът е, че Ивет върви заедно с него. И Станката си би камшика към София, Митко Тодоров от един сезон е в СКТ...
Та... какво каза за "Красавицата и звяра"? На кой театър е (да не е "Младежкия" или "Възраждане"?) и, най-вече, кога?
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ей, Арт, ЧРД, бре!
Театър на вкус и Будинов, колкото поеме. Или обратното.
Театър на вкус и Будинов, колкото поеме. Или обратното.
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Хах, Елицо, благодаря ти!:))))
(нямаш право да се мусиш, че те наричам така!)
Много приятно пожелание!)))
Отново благодаря!))
(нямаш право да се мусиш, че те наричам така!)
Много приятно пожелание!)))
Отново благодаря!))
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз хич не се муся, просто се опитвам да вдяна откъде ми знаеш пълното име, при условие, че май не четеш много-много другите теми, пък и в блога съм Ели Бакалова (или Dixieland, трябва да видя, че забравих). Я да признаваш кога сме се запознали...
Всъщност, кажи къде слагаш ударението и аз ще ти кажа дали бих се намусила - щото много обичат да го сменят, а аз на другия вариант на името си не се обръщам - просто не го разпознавам като отнасящо се до мен.
И, да ти кажа, песента, дето ти е в блога под стихчето от 14.01., ми е адски, адски, адски любима, честно. Ама в английския й вариант.
Иначе, тая вечер гледах "Екстази". Ако не сте гледали Баташов - вероятно ще ви хареса адски много. Ако сте гледали Баташов, ще видите, че е заемано доста, но пак ще ви хареса. Приветствам идеята за театър в клуб - Маги Митева някога играеше "туп-туп" и "1'67" в "Три уши", но скоро не съм я чувала. Пък ми се гледа пак.
Май следващият път (21.01.) е последното представление на "Екстази" - 280-то поред. На 28-ми ще се "самопогребва като Зорбас Николаско с новия си спектакъл" - "Червена точка 18".Определено искам да го видя.
Изключвайки огромното му его (което обаче е нужно за подобен спектакъл), малко прекалените "обаждания" на неговите хора сред публиката и пипкавостта в движението по сцената (малко хореография извън танците нямаше да навреди), спектакълът е съвсем нелош. Аз не харесвам кой знае колко Бегбеде, но Заро го разбира и обича. И го представя така, че започваш да го харесваш мъничко повече. А косата ти мирише на цигари.
И... ааа... още нещо - не ми се струва, че е в позиция да се гаври с Камен Донев и Мая Новоселска... малко е недостойно, сякаш. Иначе работи добре по PR-a си и е нелош актьор, въпреки опитите да имитира Баташов.
Всъщност, кажи къде слагаш ударението и аз ще ти кажа дали бих се намусила - щото много обичат да го сменят, а аз на другия вариант на името си не се обръщам - просто не го разпознавам като отнасящо се до мен.
И, да ти кажа, песента, дето ти е в блога под стихчето от 14.01., ми е адски, адски, адски любима, честно. Ама в английския й вариант.
Иначе, тая вечер гледах "Екстази". Ако не сте гледали Баташов - вероятно ще ви хареса адски много. Ако сте гледали Баташов, ще видите, че е заемано доста, но пак ще ви хареса. Приветствам идеята за театър в клуб - Маги Митева някога играеше "туп-туп" и "1'67" в "Три уши", но скоро не съм я чувала. Пък ми се гледа пак.
Май следващият път (21.01.) е последното представление на "Екстази" - 280-то поред. На 28-ми ще се "самопогребва като Зорбас Николаско с новия си спектакъл" - "Червена точка 18".Определено искам да го видя.
Изключвайки огромното му его (което обаче е нужно за подобен спектакъл), малко прекалените "обаждания" на неговите хора сред публиката и пипкавостта в движението по сцената (малко хореография извън танците нямаше да навреди), спектакълът е съвсем нелош. Аз не харесвам кой знае колко Бегбеде, но Заро го разбира и обича. И го представя така, че започваш да го харесваш мъничко повече. А косата ти мирише на цигари.
И... ааа... още нещо - не ми се струва, че е в позиция да се гаври с Камен Донев и Мая Новоселска... малко е недостойно, сякаш. Иначе работи добре по PR-a си и е нелош актьор, въпреки опитите да имитира Баташов.
В края на ноември
В края на ноември