А знаеш ли от този учебник кое точно трябва да се чете, защото на нас ни каза, че ще ни каже накрая! А учебничето е цели 200 стр.!
Френска филология 3
Модератор: Don Horhe
Re: Френска филология 3
Не знам за теб, но аз за 4 години толкова дразнещ екземпляр не бях виждала!
А знаеш ли от този учебник кое точно трябва да се чете, защото на нас ни каза, че ще ни каже накрая! А учебничето е цели 200 стр.!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хм, учебник? На нас ни беше дал един линк с тоя Кадр...Ама верно беше към 180 страници пдф...
Всичко трябва да се учи, мдам...
Всичко трябва да се учи, мдам...
- forever_flame
- В началото бе словото
Здравейте
И аз искам съвети за методиката
Доколкото разбрах изпитът започва с тест и ако не го издържим, не може да се явим на частта с развиването на въпрос, така ли е
И откъде да учим ? В този учебник, който той ни препоръча, няма разгледани всички въпроси, а и лекциите са недостатъчни
На всичкото отгоре е и ужасно скучна и суха материя ... 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хм, при нас тестът и въпросът си бяха заедно.
Обаче май ако имаш 2 на теста, имаш 2 на целия изпит, без значение въпроса.
Нещо такова ми се върти из главата.
Иначе аз само от учебника съм учила, дори лекции нямах негови, а на Цанева...
Но той ми каза, че това в учебника ще ми стигне.
Стигна. За 3 от втория път
Обаче май ако имаш 2 на теста, имаш 2 на целия изпит, без значение въпроса.
Нещо такова ми се върти из главата.
Иначе аз само от учебника съм учила, дори лекции нямах негови, а на Цанева...
Но той ми каза, че това в учебника ще ми стигне.
Стигна. За 3 от втория път
Здравейте,
някой да има някакво инфо за сесията, дали има вече дати
някой да има някакво инфо за сесията, дали има вече дати
Е тази методика е просто невзмаема! Някой може ли да сподели впечатления от самия изпит? Преписва ли се ( последна отчаяна надежда)! Този "учебник" си е проста нормативна справка от където и да го погледнеш. Теста иди-дойди, но тези теми... Той ли ги дава? Теглят ли се?
Дайте малко надежда

Дайте малко надежда
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Той ги дава. Да, нормативна справка е. Взима се, с тройка, от втория път.
Псув пусв.
Фифилота, кой курс си, все пак
Псув пусв.
Фифилота, кой курс си, все пак
Виждам,че сте се заговорили за Методиката... на мен другия петък ми предстои този изпит.. и честно казано не очаквах, че ще е толкова сериозен.... но явно съм живяла в заблуда
НО.. и да не се вземе сега... все някога и през него ще минем... искам да питам само колко горе-долу продължава общо... ? Като почнем от 8 сутринта се предполага, че до кам 11-12 ще се приключили, нали? Не за друго, но ми се иска да мръдна от София след изпита и да знам как да си правя плановете...
П.С. Успех на всички на оставащите изпити
П.С. Успех на всички на оставащите изпити
Да бъдеш никой,но себе си, в свят,който прави всичко възможно,ден и нощ, да те превърне в някой друг..означава да се биеш в най-трудната битка,в която някое човешко същество може да се бие и да не спира да се бие.
Здравейте
Семестриално завършила съм ,но влача здраво изпити
Относно методиката, не мисля че толкова много време ще продължи, едва ли ще е повече от 2 часа
Искам да ви кажа ,че на историческата граматика беше адската резачка в петък
Малинка беше довела Сунгара да ни пази, ужаасссс.
Crematory, ти взе ли историческата?
Семестриално завършила съм ,но влача здраво изпити
Относно методиката, не мисля че толкова много време ще продължи, едва ли ще е повече от 2 часа
Искам да ви кажа ,че на историческата граматика беше адската резачка в петък
Crematory, ти взе ли историческата?
- venchitoo
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Курс: втори
zdraveite, a nqkoi (nai-dobre ot 3kurs) moje li da mi kaje koi predmeti tochno u4at zimnia semestar na 3 kurs!!!merci predvaritelno!!!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Фифилота, взех я. От 6ия път
Да не сме от един курс? Макар че то от моя курс май нямаше друг да не я е взел пустата историческа освен мен
Методиката е писмен изпит. Мисля, че 2 часа беше. Май 15 минути за теста и още 2 часа за писане ли беше....Нещо такова...
Бяха ми казали дата за Реализъм, пък днес ми казаха, че няма да е тогава и сега съвсем не знам ни при кого, ни кога
На мен само тия трите са ми останали...
Да не сме от един курс? Макар че то от моя курс май нямаше друг да не я е взел пустата историческа освен мен
Методиката е писмен изпит. Мисля, че 2 часа беше. Май 15 минути за теста и още 2 часа за писане ли беше....Нещо такова...
Бяха ми казали дата за Реализъм, пък днес ми казаха, че няма да е тогава и сега съвсем не знам ни при кого, ни кога
Реализъм - при Райчева, 17ти и 18ти. 2 романа, 1 пиеса, 1 новела, 2 стихосбирки и всички теми.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз тва знаех. Кво ме лъжат само 
venchitoo относно предметите за зимния семестър(този, който измина) освен 4те френски :2та превода, устни и дисертация имахме.. семантика, методика, хоспитиране (за тези, които са с учителски профил), лексикология, литература -класицизъм и чуждия език , ако си записала такъв.. имаше и един избираем - швейцарска литература
Да бъдеш никой,но себе си, в свят,който прави всичко възможно,ден и нощ, да те превърне в някой друг..означава да се биеш в най-трудната битка,в която някое човешко същество може да се бие и да не спира да се бие.
-
dora
- В началото бе словото
- Специалност: ff
- Курс: първи
Изпит по Франкофонски цивилизации
здравейте. изпита по фр. цивилизации се състои от две части: писмен и устен изпит. какво става ако не издържиш на устние ,а си се представил на писмения добре. късат ли те или се взима средно аритментично и от двата изпита? благодаря предварително!