А от кой град са най-красивите мъже :)?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- plami6666
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз знам знам знам
Най-хубавите мъже са в София, защото да не забравяме с какво е пълна София...хора(мъже) от така наречената провинция... 
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
http://plami-plamster.blogspot.com
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ама защо, те ниските мъже са много готини, аз все по такива си падам, макар да ми стигат до пъпаRaya_Alexandra написа:Аз съм от Бургас и ви казвам, тука хубави и свесни мъже/момчета няма. Повечето са ниски (под 170), ...
Dynamite, отговорът го даваш сама - ТОЧНО защото са отвсякъде и има най-различни видове (моля, говоря като за желирани бонбонки, ама да знаете, че се предлагат, до изчерпване на количеството, за жалост - не на качеството...), затова са най-хубави. А сега ако ги разделим и по квартали...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Pimboli, абе права си си и ти, но аз не искам момчето ми да е 10см по-ниско от мене и да трябва да се навеждам за да го целувам... С малко по-високите пак не са за предпочитане, защото то 5 см разлика не се забелязва
Аз харесвам такива, дето са 15-20 см по-високи. Така се чувствам по- сигурна с тях, пак и е по-прияно да се надигаш за да ги целуваш, не да се навеждаш
Всички от 185 и нагоре - на ЛС!!! 
Аз харесвам такива, дето са 15-20 см по-високи. Така се чувствам по- сигурна с тях, пак и е по-прияно да се надигаш за да ги целуваш, не да се навеждаш
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
Ооооо, хммм. Трябва да ти кажа, че човекът, до когото съм се чувствала най-сигурна и е бил най-голямата неосъществена любов на живота ми досега, ми стигаше до носа, да речем. Излъчваше такава мъжественост и увереност, каквато и най-високият мъж, когото познавам, не притежаваше. Ох, изкушавам се да напиша още много, но съвсем ще изкривя темата, затова минавам на ЛС:)
Мне - само още нещо - кой ще се навежда, няма никакво значение. Въпросът е, че обществото гледа криво на всичко, което не се вписва в дадените стандарти - затова мъжете трябва да са по-високи от приятелките си, затова се гледа с лошо око на смесените бракове, затова всичко, което е различно, се заклеймява
И още хиляди примери, които доказват как се хвалим, че сме широко скроени, а всъщност сме консервативно мислещи хора, които не могат да се отърсят от най-елементарни предразсъдъци за това кое е правилно и кое- не. Не всички, разбира се, но понеже сме започнали темата, можеш ли да ми кажеш колко човека искрено ще кажат, че няма нищо лошо в това да си по-висока от гаджето си? Някаква гузна усмивчица се появява за миг, ето ти и лицемерието! А ако се замислим - каква наистина е пречката? Само нашето криворазбрано чувство за естетика. Но не са ли важни душите, а не телата ни?
Баба ми (
) по този повод разправяше: "Е, че какво? Да не би да ходите по улицата с линийка и да се мерите?" 
Баба ми (
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Pimboli, моята най-голяма любов до сега, също беше по-нисък от мен... В предния пост само казах какво предпочитам
Иначе браво, че мислиш толкова либерално! Аз също нямам нищо против смесените бракове и обожавам различните неща, но що се отнася до разликите във височините, предпочитам момчето да е по високо. 
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Dynamite
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
По повод височината на партньора,ще си позволя да съм малко цинична и ще кажа,че все пак в леглото всички сме равни
И сега сериозно:познавам няколко семейство,в което жената е доста по висока,но на тях изобщо не им пука,въпреки всички одумвания и забележки от страна на близки,роднини и т.н.Даже мога да отбележа,че са доста щастливо семейство и безкрайно им се възхищавам:)
Колкото до мен-винаги се заглеждам в мъже,които са минимум на моята височина,но пък в крайна сметка,бих пренебрегнала някакви си сантиметри,в името на едно добро съжителство
И сега сериозно:познавам няколко семейство,в което жената е доста по висока,но на тях изобщо не им пука,въпреки всички одумвания и забележки от страна на близки,роднини и т.н.Даже мога да отбележа,че са доста щастливо семейство и безкрайно им се възхищавам:)
Колкото до мен-винаги се заглеждам в мъже,които са минимум на моята височина,но пък в крайна сметка,бих пренебрегнала някакви си сантиметри,в името на едно добро съжителство