абе хора,не сте ли забелязали,че в СУ има изключително нашествие на бургазлии и ловчанлии,с колкото и нови хора да се запозная,от които и да е специалности са или от Бургас или от Ловеч(90% от случаите)....смаяна съм,да няма специални квоти за тях..
Хаха, ако не си забелязала има доста и от Добрич, обаче това няма значение, много скоро всички ще сме набутани епа у софето, щото другаде няма да се живее от цигани и турци (нищо лично- просто малко демографска перспектива!)
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
На мен пък в първи курс ми се струваше,че всички са от Стара Загора. Иначе аз лично не познавам никого в Су от ЛОвеч. От Бургас имам 2 колежки...което пак не е много
че то такъв индивид има ли още. В София са събрани ама най- големите "провинциалисти" и съвсем нормално, щото само там може да си осигури някакви условия за живот някой човек, дошъл от Каспичан или от село Чукарка, община Айтоска! edited by Crematory: Ще ти бъда благодарна, ако задържиш подобни коментари за себе си. Отношението в този е крайно неприемливо. Благодаря.
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес