Размисли и страсти с theDarkSite

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Размисли и страсти с theDarkSite

Мнение от ^PrincessA^ »

:D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с theDarkSite

Мнение от Kristo »

Айде аз ще го/я почна днеска!?

Здрасти, Тъмна страна!

1. Как се казваш? Какво учиш... абе представи се на форумците, които не те познават?
2. Какво е за теб висшето образование?
3. Какво е за теб Съдбата?
4. Кои форумци ти допадат и защо?
5. Знаеш ли за секретния раздел "18+" и би ли поискал/а достъп до него?
6. Кои форумци не ти допадат и защо?
7. Какво мислиш за новата музикално-продуцентстка мода на auto-tune-а, дето я ползват всички "на запад"? (ако не я знаеш - виж уикипедия)
8. Какво е мнението ти за правителството?
9. Някакви по-странни хобита или мании?
10. С какво се гордееш?
11. Писал/а ли си песни? Текстове или музика?
12. Льобима форонна тема?
13. (традиционен) Какво е мнението ти за мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Ой Кире, как си?
Разкажи си за любимият автор?
За любимият си худижник?
Какви емоции са полезни и какви не са :lol:
Какво чувстваш рано сутрин?
А за какво си мислиш?
А за кого си мислиш?
Какво за теб е любовта?
Виждал ли си ме влюбен?
My will be done!!!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

:twisted:

1. Кога за последно подстрига косата си къса?
2. Какво значение отдаваш на външния си вид и защо?
3. Вярваш ли в поговорката "по дрехите посрещат, по ума изпращат"? Аргументирай се.
4. Море или планина?
5. Колко от стоте национални туристически обекта на България си посетил?
6. Кога за последно отиде на театър? Коя беше постановката, хареса ли ти?
7. На колко места в чужбина си бил и кое ти хареса най-много (имайки предвид, че България си е най-хубава :Р)
8. Би ли скочил с парашут, ако приятели са ти платили преживяването като подарък за РД? А ако подаръкът е цял ден в спа център? :mrgreen:
9. Какво е мнението ти за книгите в електронен формат? Смяташ ли, че това е по-добър вариант за четене и съхранение на литературните произведения?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

1. Разкажи ни последния си странен сън (под странен нямам предвид, който на нас ще ни се стори такъв, а сън, който те е вкарал в известен душевен смут, дори и ние да не разберем причината)
2. Как е Т_ _ _ a? Извинявам се на останалите за своеобразната бесеница, просто смятам, че и за ДаркСайт е по-добре името на мацката да не се появява около неговото. Та, в тоя ред на мисли, кротна ли се, появи ли се, изчезна ли, драмите продължават ли, рязаха ли се вени и пр?
3. Колко свързан с Бургас се чувстваш? Мечтаеш ли да опиташ да се върнеш там някой ден (за постоянно)?
4. Кое ти е любимото заведение там (и къде се намира, поне приблизително)?
5. Хехе.. разкажи се бебето-беглец, разкажи, разкажи! :lol:
6. И, моля, НЕ разказвай за полу-успешните ми опити да се навра под масата за билярд. Ама и срама беше тогава... резил, позор и драма. Самочувствието ми бе подкопано за месеци наред.
7. Разкажи ни някой топличък, уютен детски спомен - такъв, с който не би искал да се разделиш.
8. Погледни през прозореца. Какво виждаш?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

Kristo написа:Айде аз ще го/я почна днеска!?

Здрасти, Тъмна страна!

1. Как се казваш? Какво учиш... абе представи се на форумците, които не те познават?
2. Какво е за теб висшето образование?
3. Какво е за теб Съдбата?
4. Кои форумци ти допадат и защо?
5. Знаеш ли за секретния раздел "18+" и би ли поискал/а достъп до него?
6. Кои форумци не ти допадат и защо?
7. Какво мислиш за новата музикално-продуцентстка мода на auto-tune-а, дето я ползват всички "на запад"? (ако не я знаеш - виж уикипедия)
8. Какво е мнението ти за правителството?
9. Някакви по-странни хобита или мании?
10. С какво се гордееш?
11. Писал/а ли си песни? Текстове или музика?
12. Льобима форонна тема?
13. (традиционен) Какво е мнението ти за мен?

1. Казвам се Киро, и съм първа година Индология, ЦИЕК ;)
2. Ми хммм... да кажем, че е една добра насока за бъдещето ми ^^
3. Ми не вярвам много в Съдбата, така че нямам някакво изградено мнение за нея ;)
4. Много са: Търговецът, Мила, Jamesmagno, Gogigagagagigo, MidsilwerSun, Ангел (забравих му ника :lol: )... готини хора са, с някои сме вече добри приятели, с другите се надявам да стана ^^
5. Знам, разбира се... не съм много зарибен да имам достъп до него, но няма и да откажа :lol:
6. Оф, май засега няма такива...
7. Ами след като не я знам и не я използвам, няма как от едно четене да си изградя мнение за това ;)
8. Нашето правителство ли? Ми зле е, какво мога да мисля :wink:
9. Хмммм... имам доста скъпи колекционерски мании, като например български книги първо издание или оригинални дискове... монети... но те не са кой знае колко странни :lol: може би камъчета от плажа :lol: Обожавам да събирам всякакви камъначета :P
10. Ми... с повечето мои качества, с разните ми умения (като свиренето на пиано и мисленето на парчета...)... бе човек със самочувствие съм, така че малко неща не се гордея в себе си :P
11. Дам, опит за текстове (неуспешни) и музика (по-успешна) :wink:
12. Повечето теми в раздела за литература ^^
13. Нямам все още изградено мнение за теб, защото не те познавам много... може би ако се засечем някой път на форумна среща... ;)
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

gogigagagagigo написа:Ой Кире, как си?
Разкажи си за любимият автор?
За любимият си худижник?
Какви емоции са полезни и какви не са :lol:
Какво чувстваш рано сутрин?
А за какво си мислиш?
А за кого си мислиш?
Какво за теб е любовта?
Виждал ли си ме влюбен?
1. Много добре, адаш, благодаря ^^
2. ммммм... много любими автори имам... но ще си избера Николай Райнов, че в момента съм на вълна Райнов ^^ Еми малко познат се оказа, а е супер добър ^^ Наскоро четох на едно момиче негови приказки... тя остана доста шокирана от него, определено и на нея й хареса (сравни го с Бредбъри о.О); то покрай това четене и го свързвам с яки спомени, така че ми стана много скъп автор ^^ Повечето му книги се намират само в антикварни книжарници и е доста труден за намиране, но и в това има някакъв чар, свързан с Райнов :lol: Повече нз какво мога да разкажа за него, невероятни книги има, които ги препоръчвам на всеки ^^ :lol:
3. Любимият ми художник твърдо е Дали. А за него какво да разкажа, гоня неговото самочувствие, ама май няма да го стигна, а и май е по-добре да не го :lol: Иначе има невероятни за мен картини, даже съм си мечтал като малък да живея в света на дали xD Той ме зариби и по сюреализма като цяло ^^
4. Затапващ въпрос... бе всякакви емоции е хубаво да имаш малко или много, от време на време... знам ли :lol:
5. Чувствам се леко сънено :lol:
6. Ми... първо си мисля как да стана, а после за предстоящия ден и какво трябва да направя
7. ъм, различно :lol:
8. Едно невероятно, но в много случаи болезнено чувство... но за което бих изтърпял всякакви болки ^^
9. Май не 0.о
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Охооооо... а на мене няма да ми четеш, тъй лииии... Отлично, отлично - после пак ще искаш да те спасявам от разярени дядовци с големи.... бастуни.... ама нямаааа...

Будалкам се - но! От това следват 2 въпроса:

1. Тая мацка, дето си й чел приказки (което пък ми напомня за нещото в края на тоя отговор), дали е същата, за която последно съм чувала и как вървят нещата там?
2. Ако не бях казала на оня дядо, че те познавам, ти как щеше да се оправяш с него? Какво щеше да му кажеш, както се беше залетял към тебе?

По повод приказките - да го имаш предвид, когато пак тръгнеш да четеш на някоя:

"Как се слага в леглото момиче":

На 7 години: Лягай и ще ти разкажа приказка
На 17 години: Лягай, ти си приказка
На 27 години: Лягай, ще бъде приказка
На 37 години: Лягай! И без много приказки....
На 47 години: Лягай, че пак много се разприказвахме!
На 57 години: Лягай да си приказваме....
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

MidwinterSun написа::twisted:

1. Кога за последно подстрига косата си къса?
2. Какво значение отдаваш на външния си вид и защо?
3. Вярваш ли в поговорката "по дрехите посрещат, по ума изпращат"? Аргументирай се.
4. Море или планина?
5. Колко от стоте национални туристически обекта на България си посетил?
6. Кога за последно отиде на театър? Коя беше постановката, хареса ли ти?
7. На колко места в чужбина си бил и кое ти хареса най-много (имайки предвид, че България си е най-хубава :Р)
8. Би ли скочил с парашут, ако приятели са ти платили преживяването като подарък за РД? А ако подаръкът е цял ден в спа център? :mrgreen:
9. Какво е мнението ти за книгите в електронен формат? Смяташ ли, че това е по-добър вариант за четене и съхранение на литературните произведения?
1. На бала за последно се подстригах, не беше много късо, ама беше по-късо от сега :lol:
2. Ми в повечето случаи се грижа за външния си вид и се старая да си изграждам свой стил на обличане... но не прекалявам :wink:
3. Ем тук в България май така се получава... наскоро обсъждахме това с колегите, че за повечето българи по-голямо значение е как изглеждаш и с какви дрешки си, от колкото какъв си в действителност... което е жалко : /
4. И двете... море, защото е готино да се потапяш от време на време през лятото, планина, защото ми е доскучало морето :P
5. Ох, доста са, може би даже повече от половината, но не знам точната бройка ;)
6. Беше скоро, май беше на хъшове (преди малко повече от месец май...); страшно много ми хареса, даже наскоро ми щукна пак да отида с компания, препоръчах я на един-двама ^^ определено интерпретацията на режисьора е оригинална и доста шокираща, което дава плюс на самата постановка ^^
7. Бил съм в Унгария, Германия, Австрия, Турция и малко Сърбия :lol: Унгария заради спомените ми там, бях на обмен, Турция, защото си падам по източното, а това ми беше първият досег до източна култура, макар и Турция да е повлияна доста от Европа ^^
8. Естествено, че бих скочил, това ще бъде наистина як подарък за рд-то :mrgreen: А за второто - не бих отказал ;)
9. Абсолютно не! Книгата е нещо незаменимо за мен, къде къде по-приятно е да прелистваш страниците на някоя книга, отколкото само да въртиш колелцето на мишката ;)

Ще отговоря на Ели малко по-късно, че пиша от чужд комп, а сега трябва да ставам ;)
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

Търговецът на кристал написа:1. Разкажи ни последния си странен сън (под странен нямам предвид, който на нас ще ни се стори такъв, а сън, който те е вкарал в известен душевен смут, дори и ние да не разберем причината)
2. Как е Т_ _ _ a? Извинявам се на останалите за своеобразната бесеница, просто смятам, че и за ДаркСайт е по-добре името на мацката да не се появява около неговото. Та, в тоя ред на мисли, кротна ли се, появи ли се, изчезна ли, драмите продължават ли, рязаха ли се вени и пр?
3. Колко свързан с Бургас се чувстваш? Мечтаеш ли да опиташ да се върнеш там някой ден (за постоянно)?
4. Кое ти е любимото заведение там (и къде се намира, поне приблизително)?
5. Хехе.. разкажи се бебето-беглец, разкажи, разкажи! :lol:
6. И, моля, НЕ разказвай за полу-успешните ми опити да се навра под масата за билярд. Ама и срама беше тогава... резил, позор и драма. Самочувствието ми бе подкопано за месеци наред.
7. Разкажи ни някой топличък, уютен детски спомен - такъв, с който не би искал да се разделиш.
8. Погледни през прозореца. Какво виждаш?
бе имам време и на твоите да отговоря:

1. Май няма такъв... поне не си спомням за такъв... ако обаче през седмицата сънувам такъв, ще го разкажа ;)
2. За първи път от около 3 месеца я видях на изпита в събота, така че да, всичко се е кротнало :lol:
3. Ми... много хубави спомени имам, за да го загърбя току така, така че много съм свързан... и да, бих ;)
4. Под липите, до морската се намира, и Таргета в операта, защото е як билярда там ;)
5. Какво о.О Това не го разбрах :lol:
6. Това въпрос ли е о.О И това не го чатнах :lol:
7. За такъв ще помисля и ще отговоря малко по-късно ;)
8. Ми... сухи клони и един грозен блок... ех, Бургас :lol:

Другите ти два въпроса ще ти пиша ЛС, когато имам повече време днес, и съм на моя комп ;)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Подсказвам за 5 - бебето-беглец в онова, дето вие твърдите, че е било "Дивака". Ениуей.
За 6 - по-добре, че не помниш моя позор. :mrgreen: Отдъхнах си.
В края на ноември
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Здрасти, съжалявам, ако повторя някой от предишните въпроси, ама аз рядко ги чета?

1. От кой град си?
2. Как ще празнуваш Нова година?
3. Какво ти е мнението за дискотеките в Студентски?
4. А за хората, които ги посещаваме?
5. Пиеш ли?
6. А всъщност смяташ ли, че пиенето е порок?
7. Секс за една вечер би ли правил?
8. С кола, пеш, с градския транспорт или с колело?
9. В чужбина би ли живял?
10. Защо thedarksite?
11. Любим филм имаш ли?
12. А кое предпочиташ: кино, театър или един хубав мач?
13. Левски или ЦСКА?
14. Предпочиташ да практикуваш или да зяпаш спорт?
15. Колко пъти на ден ядеш?
16. Сутрин кафе?
17. Какъв ще станеш като пораснеш?
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

Търговецът на кристал написа:Подсказвам за 5 - бебето-беглец в онова, дето вие твърдите, че е било "Дивака". Ениуей.
За 6 - по-добре, че не помниш моя позор. :mrgreen: Отдъхнах си.
ааааа, за това бебе :lol: Дам, беше готина гледка, как родителите си обядват, и по-едно време виждат, че детето им спринтира към входната врата :lol: И така няколко пъти. Определено на бебето не му се стоеше при тях :lol:

А за билярда, спомням си, но не разбрах дали искаш да разкажа или не това преживяване :lol:
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Иска, за това и го спомена :)
Иначе ще отрече, но това само защото аз го казвам,адаш.

Как е да си в родния си град и да взе ли си пюрето от нас?
Защо не се научиш да готвиш?
Разкажи си мнението за хората които познаваш от форума свържи ги с едно животно, дай им най-характерната черта, познай какви са приоритетите им, и кое е отблъскващото в тях, какво цвете им подхожда и ги опиши с по една песен, според теб.
Става въпрос за всички които познаваш.
My will be done!!!
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

ники написа:Здрасти, съжалявам, ако повторя някой от предишните въпроси, ама аз рядко ги чета?

1. От кой град си?
2. Как ще празнуваш Нова година?
3. Какво ти е мнението за дискотеките в Студентски?
4. А за хората, които ги посещаваме?
5. Пиеш ли?
6. А всъщност смяташ ли, че пиенето е порок?
7. Секс за една вечер би ли правил?
8. С кола, пеш, с градския транспорт или с колело?
9. В чужбина би ли живял?
10. Защо thedarksite?
11. Любим филм имаш ли?
12. А кое предпочиташ: кино, театър или един хубав мач?
13. Левски или ЦСКА?
14. Предпочиташ да практикуваш или да зяпаш спорт?
15. Колко пъти на ден ядеш?
16. Сутрин кафе?
17. Какъв ще станеш като пораснеш?
1. Бургас :mrgreen:
2. Ще бъде на голям купон, ама още не сме избрали място с компанията :roll: То последните 5-6 години без една само така си прекарваме Новите Години и се получава много добре :mrgreen:
3. Каквото ми е мнението за дискотеките където и да е: готино място да отида с компания да се позабавлявам, но не за постоянно, а и в повечето случаи има много олигофрени там, които могат да ти развалят вечерта ;)
4. Това е труден въпрос, има хора и хора, които ходят на дискотека. Принципно това, че някой ходи на дискотека не може да бъде определящо за същността му, но в някои случаи може :lol:
5. Дам, случва се :lol: Но гледам да не прекалявам ;)
6. Зависи от това колко пие човек... може и да се превърне в порок, когато прекалим с него, и то не един път ^^
7. По-скоро не...
8. Предимно пеш, но ако закъснявам, с такси или градски, което ще ме закара по-бързо ;)
9. Замислям се за това често... може би бих, но все пак заживея ли в чужбина започвам почти от нулата - никакви приятели, никакви връзки, нищо... може би единствено ако някой заживее с мен в далечното бъдеще... тогава бих се опитал ^^
10. Това дойде от далечното време, когато си писахме по мирката :lol: Исках да напишатогава the Dark Side of the Moon - албума на Pink Floyd, но не стигна място, та го съкратих на theDarkSide... един ден от бързината бях сменил d с t на Side, един ми обърна внимание на това, тръгнах да го сменям, обаче той ми писа, че така е по-яко :lol: И така си остана :P
11. Много са, любим наскоро ми стана Stranger Than Fiction, също и Името на Розата, Underground, Като порасна ще стана Кенгуру... бе много са, ще пропусна определно много ако тръгна да изброявам ;)
12. Театър определено. Кино ако е с компания, сам не бих отишъл. Мач също, но много по-рядко, и ако си заслужава :wink:
13. Нито единият, и двата не ме кефят :wink:
14. Да практикувам, става ми тъпо да гледам някой спорт, след като мога да отида и да играя същия спорт ^^
15. Ми до 3 пъти, рядко повече, но се случва :lol:
16. Нем, не обичам и не пия кафе ;)
17. Откровено казано не знам... само времето може да каже :P Но определено се старая да стана по-добър човек от колкото съм сега, а и по-готин също ;)
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”