С риск да стана нахална бихте ли ми дали някаква (каквато и да е!) информация за аналитичните справки при Стефанов.Наистина ли, ако ги предам всички, ще се освободя от устния изпит????
МО-всички курсове (reloaded)
Модератор: MidwinterSun
Re: МО-всички курсове (reloaded)
Здравейте,колеги!!!Искам да ви питам дали някой има лекции при Рангелов по Външнополитически анализ и прогнозиране???Моля ви спешно помогнете, защото ще колабирам от скука, ако продължа да посещавам лекцията
С риск да стана нахална бихте ли ми дали някаква (каквато и да е!) информация за аналитичните справки при Стефанов.Наистина ли, ако ги предам всички, ще се освободя от устния изпит????

в разни дискусии- по-лекции е заглавието- пяй се падат осма тема, ще ги видиш,- пурликувани са от gfear. има всичко- рангелов със сигурност, всичките му неща всъщностр какато и много други преподаватели. за стефанов. общо взето-да- освобождава, много рядко се случваше някои със справки да каже няколко думи, но, ако сам му кажеш, че ги имаш и някоя не се е изгубила по тпасето, веднага освобождава.
Много се извинявам, защото постът ми може изобщо да не е за тук, но не искам да правя нова тема...
Търся си някой от следните учебници, ако някой от горните курсове ги продава, нека пише.
Теория на МО- Георги Стефанов
Външна политика. Дипломация - Г. Стефанов
Търся си някой от следните учебници, ако някой от горните курсове ги продава, нека пише.
Теория на МО- Георги Стефанов
Външна политика. Дипломация - Г. Стефанов
Последно промяна от joia на 29 Ное 2008, 15:09, променено общо 1 път.
И какъв е този държавен изпит утре? 
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Колеги, я споделете впечатления за изпита при Рангелов(Конфликтите). Има някакви лекции из нета, с тях и с неговите може ли да се мине? Че е дал доста дълъг списък с литература 
Здравйте, колеги!По повод наближаващата сесия
искам да попитам нещо колегите от МО - имаше един сайт http://store4.data.bg/interrelat/ , в който колегите бяха събрали много лекции и материали и които, признавам си, бяха уникално полезни, и многократно аз и много колеги сме се ползвали от тях, но не щеш ли сега като се опитаме да влезем там, ни препраща към някакъв профил на някой си Михаил Митев ( без да искам да обидя човека) и вече няма никакви лекции и изобщо нищо!!! Моля ви, ако някой има идея какво се случва, откъде идва проблема, нека каже, ще е полезно за всики от 1-ви до 4-ти курс МО!
Весли празници на всички и много, много, много подаръци!

Весли празници на всички и много, много, много подаръци!
- HeyGod
- Легендарен флуудър
След обновяването на дата.бг предполагам,че са изчезнали лекциите.
И аз писах във въпросната тема дали ще могат да се качат отново.
Дано да се върнат нещата.
Имаше много полезни работи.
И аз писах във въпросната тема дали ще могат да се качат отново.
Дано да се върнат нещата.
Имаше много полезни работи.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Там са си вече 
Извинявай, но къде "там"?Аз пак не мога да ги открия, не знам защо, възможно е проблемът да е мен, но като се опитам да вляза, пак ме препараща към профила на този г-н Митев ли Михов ли, какъв беше?Ти сигурен ли си, че са пак на същия адрес?
Много се извинявам за нахалството и непрекъснатото досаждане, но наистина ми трябват много; така да се каже, разчитах на тези неща!
Много се извинявам за нахалството и непрекъснатото досаждане, но наистина ми трябват много; така да се каже, разчитах на тези неща!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Има някакъв проблем с дата-та. Аз като го цъкна си отваря, няма проблем.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
И при мен работи вече.

Добре,колеги,а може ли да дадете линк,защото аз продължавам да не мога да отворя лекциите от стария?
Предварително ви благодаря и успешна сесия на всички
Предварително ви благодаря и успешна сесия на всички
служебна бележка- издават я от институциита, в която е изкаран стажа и след това ксерокопие се предава на ас. чавдар стоянов, а той се подписва в книжката ти, че стажът е заверен-това е.
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
ЗДравейте! Дали ще е възможно някой от да постне датите с изпитите на МО?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Че те свършиха,колега ...
За кой курс става въпрос?
За втори остава само Межд.публично право на 21,22 или 23 февруари.Което си избереш.
За кой курс става въпрос?
За втори остава само Межд.публично право на 21,22 или 23 февруари.Което си избереш.