Строго конфиденциалните разговори на Етнолозите!

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Публикувай отговор
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Строго конфиденциалните разговори на Етнолозите!

Мнение от drakusa »

Малко интересно инфо, което разбрах днес, вие може и вече да знаете: на 19.12, тоя петак е купона на електронното историческо списание Аnamnesis. От 16,30 пише, горе на 2рия етаж, във фоайето на ИФ, СУ. Миналата година беше мн. забавно, случайно попаднах, ама беше купон наистина :cheers: До среднощ продължи. Щом се разтанцуваха преподаватели и студенти във фоайето :mrgreen: И пийване в порядъчни количества, и мезета, бе като за историци. Пък и добър случай да видиш някои от светилата на нашата историческа наука на 4 очи (и най вече бъдещи светила, сега аситенти :joker: ), в неформална обстановка, малко подпийнали (някои повечко) дори :geek: :mrgreen: :drunken:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Е, супер инфо, ама аз съм на работа до 18:00 :( После ще разкажеш как е било (може и снимки да добавиш :P )
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

MARRISSA написа:Е, супер инфо, ама аз съм на работа до 18:00 :( После ще разкажеш как е било (може и снимки да добавиш :P )

Че след работа какво ще правиш, то така или иначе преди 19 няма хора почти, купона почва след това. Така че от работа на коледно парти :santa: :santa: :santa:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Ще ходя да спя, защото довечера сам на парти в Ялта :cheers: :mrgreen:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

Колеги, Весела Коледа! :) Много здраве, щастие, късмет и успехи във всичко, с което се захванете! :wink: Весело Изкарване! :smilebox: :drunk:s
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Ехеееее, за много години :cheers: Къде се покрихте всички, много празници, много нещо стана май, а :shock: Замря темата :roll:
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

За много годинии!!! :joker: Много здраве, щастие, любов, късмет!!!
А темата вярно замря.. ама аз лично чак сега се освествам от празниците :king: :mrgreen:
Колеги я се похвалете как изкарахте? :bounce: :blackeye: :king:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Е, за много години на всички !!! Пожелавам ви всичко най-хубаво да ви се случва през 2009 :) Абе, не съм ви виждала от миналата година хора, как изкарахте празниците? Аз лично супер и даже преди 2 дни се прибрах още не мога да се осъзная къде съм :mrgreen:

Аватар
Малък рус дзвон
В началото бе словото

Мнение от Малък рус дзвон »

Защо така ни замря темата? Знам,че всички сте се зачели заради тия изпити, ама чак пък толкова...... Не е редно така.
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Хахах вярно е може ли вече няма какво да си кажеме .. трябваше ни само една година и една лятна практика :mrgreen: :alien: :mrgreen: Само едно ще кажа - 20 февруари трябва мн сериозно да се пие някъде :mrgreen:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

ОО определеноо :cheers: :cheers: :geek: Само до там да стигнем :) Абе не знам за вас, но на мен въобще не ми се учи, някаква умора ли е какво е не знам :mrgreen:

Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1170311

вижте на каква интересна статия попаднах :rr:
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Коментар на д-р Джени Маджаров - единственият специалист в България, който изследва етнологията на жестовете със среден пръст

ЕХАААААА тва ме разби :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и защо не ни е научил само не знам :cyclopsani: :mrgreen:
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

мен това:

Забележка на редактора на netinfo.bg: Не знаем с каква информация разполага уважамеият д-р Маджаров, но снимката категорично изяснява кой среден пръст показва в съда нахаканият сърбин. Всъщност той показва и двата си средни пръста...

:lol: :lol:

а намерих и профила на маджаров в atol.bg :rr:
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

orion_elira написа:
Коментар на д-р Джени Маджаров - единственият специалист в България, който изследва етнологията на жестовете със среден пръст

ЕХАААААА тва ме разби :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и защо не ни е научил само не знам :cyclopsani: :mrgreen:
Той сега чете такива лекции на магистрите за жестовете :joker: Даже на изпита трябвало да му тълкуват жестове, най-различни - от Средновековието, та чак до днес. Ама дали и за средния пръст им раправя, виж трябва да ги питам за това :roll: Ама представете си на изпита покаже среден пръст и пита: "Какво е това?" :lol: :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”