Депутати разплакаха бъдеща майка

Модератори: Don Horhe, Lord

desssy
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Re: Депутати разплакаха бъдеща майка

Мнение от desssy »

Аз също!

Изключването само на един простак от комисията едва ли ще доведе до нещо драстично, но все пак. Именно заради бездействието сме си на това ниво.
Just Smile! :):):)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Smoking Mirror написа:
Бeтон написа:
Crematory написа:Бих го кастрирала. Без упойка.
Не е ли по-добре да му отрежеш и к**а? С едни ташаци да се отърве... малка работа. :lol: :lol: :lol:
ако трябва да бъдем най-жестоки можем да му отрежем ствола и да оставим тестисите. така ще има нагон, но няма да има никакъв начин по който да го задоволи.
Това е едно от най-смислените мнения в последните дни!
Класацията води Дичо, който разбра тъмната страна на протеста, преди това леко осветлена от мен и след това подкрепена от Роджи.
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Don Horhe написа:
pora_e_priqtel написа:Ако направим една онлайн-петиция за изключването му поне от комисията, ще се включите ли?
Да, подписвам се с двете ръце.
А сметате ли го като да се получи нещо? Аз не го сметам така... :?
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Doesn't hurt to try, though. :wink:
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Don Horhe написа:Doesn't hurt to try, though. :wink:
Ъв хорс нот ;)
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

И как ще одобрят такъв фонд...Нали сега като хората плащат сумати пари за манипулациите, като не всеки път има шанс да станат нещата някой взема тия пари.И ако ги вкарат тия отношения във фондове, държавни субсидии и т.н. ще лъснат и променливите цени и далаверите на гърба на хората, готови да дадат мило о драго за да имат дете.А всъщност това отношение е много противонационално, защото като орязват възможностите българите с репродуктивни проблеми да имат деца - те орязват и опитите на българската нация да излезне от демографската криза.То това си плаче за народен съд и разстрели, ма уви в днешно време нямаме законова рамка и международна ситуация, които да позволят един такъв процес. :x :x :x
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Фонд си има - споровете са за разпределението на бюджета му.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

някой зададе ли си въпроса защо 270к семейства немогат да имат деца? толкова генетично увредена нация ли сме? ест че не, но когато от малък си свикнал да се наливаш като муле със всякакви "спиртни напитки", да пушиш всякакви храсталаци и треволяци и изобщо да стигаш до крайности с всякакви "наркотични вещества", да се подлагаш на безумни диети, безкрайно вредни "спа процедури", да блъскаш като изоглавен във фитнеса, рупаш стероиди и всякакви хранителни добавки(леле какви имаше на времето, не е истина просто), да ходиш гол през зимата няма просто да се разминеш с проблеми с кръстчето и лумбаго...много благонравни изглеждат сите "майчета" и "татенца" дето ги въртят по "телевизора", но по едно време ти идва акъла, но късно...а сега заради дебилизма на таквизи люде плащай народе! дадохме им пари да се увредят, сега ще им дадем да станат по-нормални... после плювайте пустата държава щото нищо не ни е наред...а само беше/е нужно някой да лепне един шамар на келешчето, което си играе с асансьора за инвалиди и трудно подвижните!
Ubi concordia, ibi victoria!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Moriarty,
Ти били лепнал? Аз съм го правил на два пъти и..... :roll:
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

Първо от чисто мъжка солидарност не давм никой да бъде кастриран, включително и бездомните кучета, още по малко за някаква си обида...

Примерно една колежка оня ден ми се разкарваше по тениска без сутиен с надървени цици, ама много готини цици и няма да преувелича ако кажа че като цяло си беше гола и имаше доста хубаво телце. Всъщност в този ред на мисли едва ли ми е колежка :lol: Номинаваше покрай университета и се разминахеме като отивах да хапна, та понеже като видя нещо такова ми идва и аз да си даря спермата на момента, обаче тя едва ли ще се съгласи, ми дай да я кастрираме тогава по вашата логика? Дори защо да не я изнасилим групово направо, което всъщност е много по малко зло от кастрацията, разбира се това ще го направим за да компенсираме моралните щети които ни е нанесла и на всички потентни мъже покрай които е минала същия ден...

Та да се върнем на темата. Първо как може да наричате майка жена която не само че няма деца, но и не може да има, та нали точно тя има най голяма вероятност никога да не стане майка?

После никой не попита този идиот като я наебе как ще и помогне, тъйкато проблема най често е в жената! Друга тема е че никой не иска дете от идиот! Иначе ако е в мъжа и, защо не си е решила проблема вече? Тази например 100% има кой да и дари и то безплатно!

Изображение

И тук е момента да попитам защо са толкова нагли да искат пари за инвитро, пък донорството на сперма и кръв го искат да е без пари, иначе аз съм много навит да дарявам и двете. За жалост кръв може да се дарява максимум 1-2 пъти годишно, но сперма мога да си дарявам всеки ден. Освен това имам доста добър генетичен матерял, който не съм преебал с никакви лайна от сорта на цигари алкохол и наркотици, че и съм умен, а и от нищо не съм боледувал, бе идеален донор съм :)

Та ако проблемът не е в съответната жена и има нужда защо да не и даря? И инвиво и инвитро, както предпочита :) Всъщност в момента съм зает и ще ме кастрират заради инвивото, затова за сега предлагам само инвитро :) Ако се освободя и ми влиза в графа "става за ебане" ще пусна и инвиво като оферта :) Приемам и рекламации, при неуспешни опити повтаряме упражнението докато зачене :) За топ модели промоция, първия път безплатно :)

Та сега сериозно, наистина е много кофти да искаш нещо и да знаеш че е невъзможно или в най добрия случай страшно скъпо и с малка вероятност. Но подяволите утре ще поискат като не могат да имат деца да си клонират едно... И ние да им го плащаме... Добре де, нямам нищо против да им помогнем, ако държавата има ресурса за това, но защо всички сте коне с капаци и винаги гледате само от едната страна на монетата?! Ами всички тези които искат деца и могат да имат, но за разлика от циганите нямат, само поради простата причина че не искат да ги обричат на мизерия. Примерно аз ако имах пари да си гледам децата, вече щях да имам 2-3, но не мога да си позволя, просто сърце не ми дава да се погавря така с някой и да го обрека на геноцида който все повече се засилва в тази скапана държава... Та защо никой не вземе мерки здравите да могат да си позволят да имат деца и чак тогава да помислим и за тези келеши които както колегата преди няколко поста преди моя е написал, в повечето случаи сами са си го направили. Разбира се има и изключения, винаги има, но те са страшно малко. С две думи, едва ли прираста е отрицателен точно заради тази шепа майки с репродуктивни проблеми!

Затова айде стига глупости, не стига че им дават пари, въпреки че повечето и без това си имат, ми те са и нагли на всичкото отгоре... А защо просто не си осиновят едно или повече деца, за колкото имат възможност, че то дори и това е финансирано, просто е нелепо да има хора които искат деца, не могат да имат, а домовете да са пълни... Но и за това никой нищо не казва...

А има и варианти с друга жена да и го износи, ако това и е проблема например, бе варианти бол, какво ми се правят на луди не мога да разбера...

И с риск да се повторя, която смята че не може да има дете защото мъжа и е недъгав, да ми се обади, аз ще и направя безплатен тест. Ако се окаже че проблема е в нея да ходи да си осинови...

И да реве и да не реве, друг вариант няма, да не се е боцкала на 15, няй вероятно никой не и забивал иглата на сила! Да не се е гъзила по тирове на 16 и да не е правила 5 аборта и това никой не я е карал насила! Какво ми се правят на божи кравички с тея перверзни мутри?!
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Въпросът е за обидата нанесена от въпросния депутат, не за проблемът и с раждането. Още повече много жени имат проблеми със забременяване и без да е правила неща, които ти безсмислено вулгарно определяш като:
FMI написа:да не се е боцкала на 15, няй вероятно никой не и забивал иглата на сила! Да не се е гъзила по тирове на 16 и да не е правила 5 аборта и това никой не я е карал насила! Какво ми се правят на божи кравички с тея перверзни мутри?!
.
Knights of the Cross
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

Tommy написа:Въпросът е за обидата нанесена от въпросния депутат, не за проблемът и с раждането. Още повече много жени имат проблеми със забременяване и без да е правила неща, които ти безсмислено вулгарно определяш като:
FMI написа:да не се е боцкала на 15, няй вероятно никой не и забивал иглата на сила! Да не се е гъзила по тирове на 16 и да не е правила 5 аборта и това никой не я е карал насила! Какво ми се правят на божи кравички с тея перверзни мутри?!
.
О да, пропуснал съм да спомена за ходенето гол, което може би за теб е правене на нищо... А то е не по малко страшно от другите! Всеки ден да и измръзват бъбреците и яйчниците и после, ама аз защо не мога да имам деца :~(

В никакъв случай не защитавам депутата, но искам да погледнете малко и от другата страна!
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

И според мен не трябва да се дават пари за инвитро. Една операция сигурно струва 5 000лв, а шансът да успее е 1/10. Не знам, дали е така, просто предполагам. От друга страна в сиропиталищата в страната има сигурно хиляди бебета на под 1 годинка, които не ги чака особено светло бъдеще, ако не бъдат осиновени. Та, мисълта ми е, че това с инвитрото спокойно може да се замени с осиновяване на бебета, които в противен случай трябва да израснат в пълната мизерия и в краен случай да станат крадци или нещо подобно.
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

Въпросът наистина е сериозен. Въпросът обаче не е чак толкова важен.

Обидата беше раздута до някви невероятни размери с помощта на милите медии. И сериозното стана смешно.
Публикувай отговор

Обратно към “България”