О да, форумните фашисти и чалгаджии сте най-мислещите, къде ли ще стигнем ако не е вашият светъл пример... И вечна слава на интернет, който позволява на тъпите и нагли хора да си изливат злобата и простодушиетоБeтон написа: Радвам се, че в тези теми се появиха хора, които мислят освен мен и Ники.
Иначе ако говорим за чалга химни... за тази зима той излезе. Тина - "Топлофикация".
Топлофикацияяяя, топлофикацияяяя
Тигре, аре си правим арното.
Радвам се, че имам с кой да си правя арното, нищо друго не ми трябва, вие скачайте от лозунг на лозунг.
Ми ти си христоматиен пример за тоя манталитет бре сладур. Ясно е че ще има хора, които ще искат да се възползват, въпросът е да не им се позволи.rogertaylor написа:
И освен това - никога няма да стигнем гърците и да организираме такова нещо.Манталитет.Затова хората казват, че единствения казан в Ада без дяволи наоколо е българският.Ако някой се опита да излезе - тия вътре сами го дърпат.
П.П.2 Продължавайте с протестите, скоро сигурно ще има и смс-и, банкови сметки, а някой ще напълни гушата си...плюейки върху паметта на Стоян.
Не мога да повярвам, че има млади хора, всъщност изобщо хора, които смятат за свой дълг и чест да проповядват бездействие и примиреност. Хайде всички да си заровим главите в пясъка и както обикновено да се правим, че нищо не е станало, та да не създаваме душевен дискомфорт на разни странни хорица като вас...