Протестите в МВР
Протестите в МВР
Всички чухме, видяхме и четохме! Иде реч за заплати. Когато в цялата страна стават съкращения, говори се дори за намаляване на заплати, те искат, искат и искат! Но когато нещо лошо се случи, са последните които научават и пристигат! По кръстовищата седят отстрани, чоплят семки, бъркат си в гъ.., е добре, в носа и т.н.
А по брой на полицаите на глава от населението сме на едно от първите места в Европа, да не говорим за ЕС! 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Протестите в МВР
И аз съм на същото мнение. Ако трябва да хванат някой хулиган, който драска по стените или селянин, който си хвърля плика с боклук през през прозореца, ги няма никви, ама когато трябва да ти се заядат за най-дребното нещо на пътя, винаги са на линия. Нямат грам основание да искат по-високи заплати.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
А кой ви пази задниците от разни агресивни идиоти, а? А и нали се сещате какво се получава, когато полицаите получават немотивираща заплата? Свързват се с нечии хм... други интереси, за да си докарат нормални пари.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Готов съм да се обзаложа на 2 вафли "Чамкурия" , че ако им вдигнат заплатите...няма да се промени качеството на услугата им!!!pora_e_priqtel написа:А кой ви пази задниците от разни агресивни идиоти, а? А и нали се сещате какво се получава, когато полицаите получават немотивираща заплата? Свързват се с нечии хм... други интереси, за да си докарат нормални пари.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дори да не се подобри, според мен го заслужават.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Според мен неpora_e_priqtel написа:Дори да не се подобри, според мен го заслужават.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Един път да се съглася с Дичо, доживах го.Дичоу написа:Готов съм да се обзаложа на 2 вафли "Чамкурия" , че ако им вдигнат заплатите...няма да се промени качеството на услугата им!!!pora_e_priqtel написа:А кой ви пази задниците от разни агресивни идиоти, а? А и нали се сещате какво се получава, когато полицаите получават немотивираща заплата? Свързват се с нечии хм... други интереси, за да си докарат нормални пари.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Ехеее...тряя се почерпим за случая....хай наздравеники написа:
Един път да се съглася с Дичо, доживах го.
Взето от пост на Бетани:
"Пияни полицаи вандалстват в Студентски град
17 декември 2008 / News.dir.bg
Инспекторатът на МВР разследва трима полицаи от Четвърто РПУ и служител на Столичната дирекция на полицията, които са участвали в пиянски скандал преди два дни в заведение в Студентски град.
Служителите на МВР са влезли в дискотека "33" пияни и са започнали да се карат с охраната на заведението, съобщи Дарик.
Охранителите успели да извикат патрул на Седмо РПУ. Пияните полицаи са откарани в районното управление, където е установено, че не са били на работа по време на инцидента. Случаят се разследва."
Порче,
скъсали са си гъ"а да ни пазят...
"Пияни полицаи вандалстват в Студентски град
17 декември 2008 / News.dir.bg
Инспекторатът на МВР разследва трима полицаи от Четвърто РПУ и служител на Столичната дирекция на полицията, които са участвали в пиянски скандал преди два дни в заведение в Студентски град.
Служителите на МВР са влезли в дискотека "33" пияни и са започнали да се карат с охраната на заведението, съобщи Дарик.
Охранителите успели да извикат патрул на Седмо РПУ. Пияните полицаи са откарани в районното управление, където е установено, че не са били на работа по време на инцидента. Случаят се разследва."
Порче,
скъсали са си гъ"а да ни пазят...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добре де, това са трима полицаи. А като има мачове между Левски и ЦСКА, например, и ти, дори без да те интересува мача, се разминеш с някоя пияна агитка, която решава, че не се кефи на цвета на тениската ти, какво правиш? Защо не биваш пребит на място? Щото полицаиТЕ не си вършат работата?
Не казвам, че са ангелчета, но винаги, когато човек тръгне да отрича с лека ръка цели социални групи, това изглежда глупаво.
Не казвам, че са ангелчета, но винаги, когато човек тръгне да отрича с лека ръка цели социални групи, това изглежда глупаво.
Аз принципно не ходя по стадиони в София...
Може да се отрича цяла социална група, разбира се... например депутатите
Аз също познавам свестни полицаи, но ми се струва, че отдавна са изключение и не се усещат добре в службата си...
Само не разбрах защо специално промоцираха пушенето...
Може да се отрича цяла социална група, разбира се... например депутатите
Аз също познавам свестни полицаи, но ми се струва, че отдавна са изключение и не се усещат добре в службата си...
Само не разбрах защо специално промоцираха пушенето...