Бойкот на заведенията в Студентски град

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Бойкот на заведенията в Студентски град

Мнение от ники »

kyrtika написа:Относно агресията, трябва да се забрани чалгата със закон за да спаднат агресивните прояви. Типичен пример - Миленката. Да го беха кръстили Бар Каубойска среща. Всеки път като като минавам оттам, на път за и на връщане от Строежа се мелят пред Миленката некви чалгари. Мед ми капе на душата като ги гледам :P
Ааа, моля, моля. Оня ден бях в Миленката с останалите престъпници в Миленката и те си се държаха изключително културно, дори по-културно от колкото трябваше. Утре с колегите смятаме да направим един хубав бойкот и на Плаза, че все пак трябва да се се съберем с останалите криминално проявени от групата предколедно.

Точно в дискотеките никого няма да убият, защото си има охрана. Айде, който и да е от вас, които твърдят обратното, да отиде и да се опита да пребие някой в самата дискотека. Чалгата пък няма нищо общо. Това че вие не я слушате и не сте такива, които убиват хора, не значи, че всички които я слушаме, сме.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

ники написа:
Точно в дискотеките никого няма да убият, защото си има охрана.
Един мой приятел беше обезобразен ВЪТРЕ в плаза...със счупена бутилка бира...шото беше блъснал без да иска некав наблъскан...
...но това е друга тема
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Е, от хорската простотия никой не може да те спаси. И мен ме замеряха с камън в 305 след ЦСКА - Толуза, ама това простаците нямат оправия. Въпросът е, че по дискотеките охраната си върши работата. Няма как да реагира толкова бързо. Ако някой тръгне да се бие вътре, наистина ще си го отнесе търсенето.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

ники написа:Е, от хорската простотия никой не може да те спаси. И мен ме замеряха с камън в 305 след ЦСКА - Толуза
ЕеЕЕЕЕЕеЕЕЕ...ти ли беше тва :D :D :D
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

ники написа:Е, от хорската простотия никой не може да те спаси. И мен ме замеряха с камън в 305 след ЦСКА - Толуза, ама това простаците нямат оправия. Въпросът е, че по дискотеките охраната си върши работата. Няма как да реагира толкова бързо. Ако някой тръгне да се бие вътре, наистина ще си го отнесе търсенето.
Няма да се съглася с теб...бил съм в дискотеки, в които именно охраната не си върши работа. Но в случая важното е съзнанието именно на нас студентите. Какво означава да затворят със закон дискотеките?!? Вижда ми се абсурдно и неестествено. ДА! Заведенията са много и излишни, да трябва да се намалят, но защо това да не стане по абсолютно естествен път, а именно като не ги посещаваме. Не мога да бъда съгласен и с теб. Да трябват забавления и разнообразия, но стига с тази совбодия, стига с този "живот ден за ден"...Не напразно човек живее средно (ще излъжа за цифрите) 70-80 години. Просто си има една последователност на събитията, кяото природата ги определя. С цялото ми уважение не може студент, бил той 1ви,2ри или горен курс, всяка седмица да ходи на дискотека, всяка седмица да пие...НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА. Докато не се научим да следваме естествените, природни закони няма да го пробъдем...
Само ще допълня : "Не е будала тоя, който яде баницата, будала е тоя дето я дава!!!!". Сами преценете кой кой е...
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

petio написа:
ники написа:Е, от хорската простотия никой не може да те спаси. И мен ме замеряха с камън в 305 след ЦСКА - Толуза, ама това простаците нямат оправия. Въпросът е, че по дискотеките охраната си върши работата. Няма как да реагира толкова бързо. Ако някой тръгне да се бие вътре, наистина ще си го отнесе търсенето.
Няма да се съглася с теб...бил съм в дискотеки, в които именно охраната не си върши работа. Но в случая важното е съзнанието именно на нас студентите. Какво означава да затворят със закон дискотеките?!? Вижда ми се абсурдно и неестествено. ДА! Заведенията са много и излишни, да трябва да се намалят, но защо това да не стане по абсолютно естествен път, а именно като не ги посещаваме. Не мога да бъда съгласен и с теб. Да трябват забавления и разнообразия, но стига с тази совбодия, стига с този "живот ден за ден"...Не напразно човек живее средно (ще излъжа за цифрите) 70-80 години. Просто си има една последователност на събитията, кяото природата ги определя. С цялото ми уважение не може студент, бил той 1ви,2ри или горен курс, всяка седмица да ходи на дискотека, всяка седмица да пие...НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА. Докато не се научим да следваме естествените, природни закони няма да го пробъдем...
Само ще допълня : "Не е будала тоя, който яде баницата, будала е тоя дето я дава!!!!". Сами преценете кой кой е...
Аз лично не разбрах по-точно кой от естествените закони да следваме - може би Закона на джунглата? :lol: :lol: :lol:
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

petio написа:С цялото ми уважение не може студент, бил той 1ви,2ри или горен курс, всяка седмица да ходи на дискотека, всяка седмица да пие...НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА.
А защо да не трябва? Ако по никакъв начин не пречи на обучението му, какво лошо има в това?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Освен това защо заведенията да са излишно много, щом има кой да ги пълни?Извнявай, ама ако ходене на дискотека един път НА СЕДМИЦА е твърде много... айде нема нужда! Всеки е свободен да прави с живота си каквото поиска, стига да не пречи на останалите. Ако някой иска да виси денонощно по заведения и да троши грешни пари - негова воля!
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Или както се казва в една дискотека:

Veni, Vidi, Cici
8)
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

petio написа:
Е, не може пък цял живот да правиш инвестиции за бъдещето. Сега е времето за дискотеки, напивания, секс и т.н и в това няма нищо лошо. Не е задължително забавлението да пречи на учебния процес. Утре ще почнеш работа, ще имаш семейство и то времето ойде.

Иначе утре наистина ще бойкотираме заведенията, тък като съм организирал едно много добро домашно.
francesco totti
Пишете, о, братя

Мнение от francesco totti »

ники написа: И мен ме замеряха с камън в 305 след ЦСКА - Толуза, ама това простаците нямат оправия.
Ъъъ, сори, целех се в табелката на автобуса :|
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

Стунтски град отдавна не прилича на СТУДЕНТСКИ!!!! Прилича на бардак...и всички знаем за какво става въпрос.
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

charming написа:Стунтски град отдавна не прилича на СТУДЕНТСКИ!!!! Прилича на бардак...и всички знаем за какво става въпрос.
В интерес на истината цяла София, също не е много приятна, то и държавата ни цялата вече е един бардак.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

Да ,за жаласт е така ! Така е било ,така е и сега .Така ще бъде ,докато не престанем да бъдем безразлични към другите около нас , но тва вече е за друга тема :?
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Гнусна, долна кочина. Студентски е свърталището на отрепки.
Да сте се замисляли някога, че в района няма нито една библиотека, читалище, театър... дори една нормална книжарница няма, а само "книжарници" с ксерокс, тетрадки и офис-консумативи. Само бандитски заведения, мутри и неволно алкохолизирали се студенти. Да сте се замисляли някога за гореспоменатото, или толкова сте отнесени от алкохола и прашеца, че не ви пука?!
Ibiza DJ
Публикувай отговор

Обратно към “България”