та аз скоро гледах разни апартаментчета и не ми се иска да си давам цялата заплата за наем
Дичоу,и аз не ходя на лекции,но по-скоро е защото не виждам как точно ще изкарвам пари с тая моя специалност...

Ами аз минавам по-тънко. Избягвам задръстванията и не винаги съм с кола, да походя за здравеrenesanz написа:да не говорим,че една кола ти излиза 200лв на месец само за бензин
Даяджиите ли се заяждат с тебе? Гадно си е.pora_e_priqtel написа:Още не съм изкарал шофьорските изпити (все ме късат, де*а) и нямам кола. Опаа - сега вече мацките няма да ми се лепят!

Шамари до припадък...и след това са само твои хахахахаххаБeтон написа:С моята не мога да ги "лепя" затова прилагам други методи.
Ами хм... лепкава, че да залепват на неяБeтон написа:Даяджиите ли се заяждат с тебе? Гадно си е.pora_e_priqtel написа:Още не съм изкарал шофьорските изпити (все ме късат, де*а) и нямам кола. Опаа - сега вече мацките няма да ми се лепят!![]()
![]()
Големи калъфи са.
Иначе каква кола възнамеряваш да си вземеш, та чак мацки да ти се лепят? Добре си. С моята не мога да ги "лепя" затова прилагам други методи.
E... как става сега това... Искам и аз.Catherine написа:Не работя.
...
Приходите ми са чисто 360 на месец.

ако работодателят ти не е някой мишок и не се чуди как да припечели за сметка на служителите би трябвало в договора ти изрично да е описано кога и колко време можеш да ползваш платен и неплатен отпуск. при мен първите 6 месеца нямам право на платен отпуск,но ако е за ден-два никога не е имало проблем и са ме пускали. осигуряват ме на много повече отколкото взимам,както би следвало и да бъде. до сега не бях работила на трудов договор,предпочитах да ми плащат ден за ден,обаче като отидеш да си търсиш работа на някое по-хубаво място и те питат трудова книжка имаш ли и ти иди доказвай,че си работил.Bethany написа:. Колко от Вас, които работят са ползвали регламентиран платен отпуск за това, че са студенти? Ако имате някакъв лично мнение, моля споделете.
Тук не говорим за това, което е записано в Трудовия договор, който много често е една формалност от страна на работодателя. Става въпрос за това, че по Кодекс на труда всички учащи имат право на платен отпуск за изпит, дипломиране и т.н. В твоя случай това, че не си ползвала отпуск до 6м, защото до този момент не си била на Трудов договор.renesanz написа:ако работодателят ти не е някой мишок и не се чуди как да припечели за сметка на служителите би трябвало в договора ти изрично да е описано кога и колко време можеш да ползваш платен и неплатен отпуск. при мен първите 6 месеца нямам право на платен отпуск,но ако е за ден-два никога не е имало проблем и са ме пускали. осигуряват ме на много повече отколкото взимам,както би следвало и да бъде. до сега не бях работила на трудов договор,предпочитах да ми плащат ден за ден,обаче като отидеш да си търсиш работа на някое по-хубаво място и те питат трудова книжка имаш ли и ти иди доказвай,че си работил.Bethany написа:. Колко от Вас, които работят са ползвали регламентиран платен отпуск за това, че са студенти? Ако имате някакъв лично мнение, моля споделете.