Ахаха, Киро, виж ми едита в горното мнение. Писали сме едновременно, но мерси.
Уцели, както се казва.
Их, **** - прецаках часа с втория едит, ама бях написала някаква глупост, та не можех да я оставя така.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Дотук имаш едно попадение - Озмъндс са ми ааааадски лигави, но, по някакъв странен, адски необясним начин, ме кефят.
Пееейпъ рооооузис... пеееейпъ роооузис...
Мерси!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
поздрав за всички, които се кефят на old school музика, и в частност Киро (gogigagagagigo):
Supertramp - Cannonball
Ели, Мила, и вие се чувствайте в частност поздравени, ама не съм сигурен, че на вас би ви допаднало това парче Мен не ме оставя на мира и го слушам цял ден вече xD
О, Киро! Това е супер немощен кавър (то не е и кавър, дори) на "Danny Boy". Ако го нямаше вокала, би било чудесно парче, ама той се обади и провали всичко.
Айде - поздрав за всички с нещо, по-близо до оригинала (пък и е замесен Брин Терфел, все пак): http://www.youtube.com/watch?v=INqDvCBpkOQ
* Само да уточня, че началото на поздрава от Киро е по-добро, поне за мен. Само тоя да си мълчеше...
Sure.
Казах "всички", все пак. Песента е хубава, а Брин е soooo adorable!
Киро, това горното ще го подмина с хладно безразличие, което отново доказва ТВОЯТА вина.
И сега, докато чакам джуджетата на Топлофикация, които обитават тръбите за топлата вода, да пренесат известно количество от нея и до моя етаж, да видим що за поздрав мога да измъдря, за да не съм офтопик.
... та... даммм... поздрав за MERCES_LETIFER с една песен от един филм. РАЗКОШНА! Тук е моментът Кристо да се намеси и да възроптае, че нищо не разбира.