В такъв случай дали ги има заведенията или дали ги няма би трябвало да ти е напълно безразлично. Всъщност не, защото ако живееш в Студентски град, а заведенията ги няма ще можеш да се наслаждаваш на тишината и спокойствието.theDarkSite написа:не, не работя за никое от тези заведения, дори не посещавам такива заведения!
Ти може би учиш право?theDarkSite написа:И да, знам за книжарниците, и се обзалагам, че литературната ми култура превишава твоята по всякакви параграфи.
не се заяждай сляпо с другите само защото те се опитват да оборят мнението ти
Да, не е това въпроса. А за "харченето" на пари за книги, то това харч ли е? Мисля, че е инвестиция в бъдещето, за което поздравявам всеки млад човек, който инвестира в бъдещето си. Това означава, че иска да има бъдеще.theDarkSite написа:Аз специално харча моите пари предимно за книги и музикални дискове, но не е това въпроса.
С дебелите глави без крайности няма начин да се пребори обществото.theDarkSite написа:Защитавам ги, защото много ме дразни крайността и натрапчивостта, нещо, което ти демонстрираш с постовете си.
Не е така, благодаря, че се появява интересен отговор на интелигентен човек. Между другото този начин на изказ ми е познат от някъде. Познаваме ли се?theDarkSite написа:И ето, веднага когато някой не е съгласен с мнението ти, ти го поставяш под един общ знаменател (както предположи за мен че съм работник в заведение). Е, оказа се, че не съм, и сега какво правим?
Извинявам се ако съм прозвучал като заяждане.theDarkSite написа:Просто не се заяждай сляпо с другите само защото те се опитват да оборят мнението ти
Смисълът на бойкота на заведенията е:
- да се промени манталитета на студентите - ако ги няма заведенията, а на тяхно място има библиотеки и книжарници, то се предполага, че шанса студентите да посещават библиотеки и книжарници е по-голям
- да се отстранят бавноразвиващите свини от областта, която е създадена да отглежда интелигенцията в страната. Забавлението е първично и привлича бавноразвиващите свини. Знанието ги плаши, защото не го разбират
- фалитът на заведенията ще доведе до това, че студентите няма да си губят времето и здравето, подведени от масата. В крайна сметка от разума печелят всички, от забавленията изгодата е краткотрайна и носи единствено излизането на червено и последващите събития след това
Затова, за да се прочисти страната от паразитните елементи, трябва да бъдат направени минимални "жертви" - да не се глупее, да не се губи времето и да не се води по акъла на масата. Нищо толкова страшно няма.
БОЙКОТ!
Feed Me!