Да спрем тютюнопушенето в Университета !!!
Модератори: svetlio.varna, peterdi, agenta
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Преди няколко дни в един от коридорите един професор (не му знам името) загаси най-нагло цигарата си в стената и я хвърли на земята (а на това място по земята имаше и други фасове - става дума за коридора в северното крило)
Именно това са причините да се заемаме с акция "антитютюн", особено в Ректората!
На въпроса "Как ще накарате един студент да си плати глобата?"
Ами след като не му бъде заверен семестърът, ще разбере, че работата е сериозна!
Трябва да уважаваме някои места - Ректората е едно от тях!
В някои факултети правилата се спазват от всички, само в Ректората не се спазват!
Поздрави
Именно това са причините да се заемаме с акция "антитютюн", особено в Ректората!
На въпроса "Как ще накарате един студент да си плати глобата?"
Ами след като не му бъде заверен семестърът, ще разбере, че работата е сериозна!
Трябва да уважаваме някои места - Ректората е едно от тях!
В някои факултети правилата се спазват от всички, само в Ректората не се спазват!
Поздрави
Последно промяна от alhimikat на 24 Дек 2005, 15:53, променено общо 1 път.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Лоша работа е това с тютюнопущенето,обаче ще е доста трудно да се преборим с този проблем след като преподавателите пушат в сградата на университета,пък какво остава за студентите.Вярно е ,че всичко е въпрос на обща култура и самонагласа и дано всички вземем че го осъзнаем най-накрая.
Като птичка в небесата 
Имат права. Правото да пушат в ректората не е от тях. Може би е малко сурова глобато, но от друга страна май това е единствения начин...got написа:Аз не пуша,но все пак и пушачите имат права...
И все пак да си призная, не ми пречат чак толкова пушачите, ректората е доста обемиста сграда и дима не се събира на едно място.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
само една дребна забележка: по статистически данни (може би малко остарели) пушачите в България са около 60% от населението.. дори и по-малко да са, пак са мнозинство. и защо да се съобразяват с малцинството от непушачи? според мен не е правилно да се определят такива глоби, в смисъл "пушите - плащате, ваш проблем!". защото от гледна точка на пушачите димът е ваш проблем 
и не ви разбирам проблема в Ректората, уж администрация, ала-бала.. в моя факултет на вратата и на някои други места има табели, забраняващи пушенето, и досега не съм видял никой да пуши вътре! няма глоби и простотии - въпрос на разбирателство и възпитание е.
и не ви разбирам проблема в Ректората, уж администрация, ала-бала.. в моя факултет на вратата и на някои други места има табели, забраняващи пушенето, и досега не съм видял никой да пуши вътре! няма глоби и простотии - въпрос на разбирателство и възпитание е.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Не си прав, колега
Как всички издържат, без да пушат например в болниците, в училищата, в останалите факултети, в останалите Висши училища!!!
Май проблемът е само в Ректората на СУ
Въпрос на култура е!
Но понякога изглежда са необходими и санкции, за да влязат нещата в правилните граници!
Мястото за пушачи е на двора.
Възрастни хора сме и няма да ни коства много усилия да излезем на двора, ако ще пушим!
Как всички издържат, без да пушат например в болниците, в училищата, в останалите факултети, в останалите Висши училища!!!
Май проблемът е само в Ректората на СУ
Въпрос на култура е!
Но понякога изглежда са необходими и санкции, за да влязат нещата в правилните граници!
Мястото за пушачи е на двора.
Възрастни хора сме и няма да ни коства много усилия да излезем на двора, ако ще пушим!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Май все още не си доживял за университета, колега
и си оставаш на нивото на училището
*нищо лично, но с разсъжденията си ме навеждаш на тази мисъл
(освен, ако не докажеш обратното и ни помогнеш за осъществяването на проекта)
и си оставаш на нивото на училището
*нищо лично, но с разсъжденията си ме навеждаш на тази мисъл
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ако всички закони се спазваха, светът щеше да е... ужасен!Sw1tched написа:Бройката на пушачите е без значение, това са закони.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Не знам какви са ти причините да смяташ,че съм на нивото на училището,а и не ме интересува.А и в нашата държава, където цари пълен хаос навсякъде,едва ли основният проблем за разрешаване е пушенето в университета и то от огромен брой хора.Значи всички тези хора трябва да отидем или в тоалетните,защото за други помещения не се сещам,или да ходим да мръзнем навън
А и какво толкова ви пречи това пушене,като има доста по-стряскащи и нередни неща около нас,особено в София
С подобен начин на мислене няма и начин да е друга обкражаващата ни действителност. Като има нещо нередно дай да не ни пука и да увеличаваме хаоса в геометрична прогресия ?nedyko написа:.А и в нашата държава, където цари пълен хаос навсякъде,едва ли основният проблем за разрешаване е пушенето в университета и то от огромен брой хора.
И да, разсъжденията ти наистина говорят за:
......Май все още не си доживял за университета, колега
А за
алтернативата никои закони да не се спазват по не ми допадаако всички закони се спазваха, светът щеше да е... ужасен!
...представи си както си пушиш пред някого той вади пистолет и ти пръсва черепа понеже лесно се изнервя пък не му дреме за законите...