Бойкот на заведенията в Студентски град
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Re: Бойкот на заведенията в Студентски град
Ще може ли да се изготви Наръчник на
бойкотиращия, в който да са поместени
местата, които е дозволено да посещаваме?
бойкотиращия, в който да са поместени
местата, които е дозволено да посещаваме?
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
човек, говориш заучени глупости, които са повече с цел да се заядеш със съфорумците, които не подкрепят приумиците ти... което е смешно. Едва ли хората тук, които ходят от време на време по заведения в студентски, защото просто им е близо, подкрепят случката. Ако искаш да ни провокираш, го правиш на гърба на едно нещастие, което е жалко. Ако ти е друга целта, много се палиш, което пак не говори хубаво.
И кой ти е казал, че заведенията в центъра на София не са държани и те от мутри о.О Да не би Sin City, пред което застреляха човек преди време, е по-добро заведение от тези в Софийски?
Помисли малко преди да започваш такива теми!
И кой ти е казал, че заведенията в центъра на София не са държани и те от мутри о.О Да не би Sin City, пред което застреляха човек преди време, е по-добро заведение от тези в Софийски?
Помисли малко преди да започваш такива теми!
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
theDarkSite написа: о.О Да не би Sin City, пред което застреляха човек преди време, е по-добро заведение от тези в Софийски?
Лафката на близначките визираш нали...
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Става въпрос за заведения (независимо какви) в Студентски. Да кажем излизаме с колеги през деня в Студенски и решаваме да отидем на сладкарница. Това означава ли, че подкрепяме убийството на момчето? Хайде малко мисъл, моля.Студент написа:Дон Хорхе,
къде ги прочете тези неща?
"...но масово да не се ходи по кафенета, дискотеки, барове и прочее места е невъзможно. Пък и това "Единствено трябва да се учи и нищо друго" е доста смешно и старовремско."
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Вчера си изкарах добре в Миленката и не подкрепям убийсвото на никого! Молят те, не се излагай с такива изказвания. Както каза 21 век е, отдавна мина средновековието. Не може само да стоим вкъщи и да плетен пуловери.Студент написа:Според мен, всяко момче или момиче
посещаващо заведение в Студентски град
ПОДКРЕПЯ УБИЙСТВОТО НА НАШИЯТ КОЛЕГА!!!
Има дискотеки, барове, клубове, ресторанти,
пицарии, сладкарници и на други места в София.
Ако не харесвате мутрите, престъпниците облечени
във власт и дилърите - не им давайте от своите пари,
не работете за тях и не мислете като тях.
Хайде малко достойнство в началото на 21 век.......
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
ХЕИ предупреждава: Излязла е опасна буболечка!
До МВР:
Ето ги престъпниците на България:

А италианската мафия цъкат покемончета. Къде ще се мерят с назе.
До МВР:
Ето ги престъпниците на България:

А италианската мафия цъкат покемончета. Къде ще се мерят с назе.

-
Студент
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Моля за извинение.

- theDarkSite
Уф, от бързината написах вместо Студентски Софийскиmebbeth написа:theDarkSite написа: о.О Да не би Sin City, пред което застреляха човек преди време, е по-добро заведение от тези в Софийски?СУ е мафия, ето че истината излиза наяве,
Лафката на близначките визираш нали...
-
The_Guide_Of_The_Student
- От дъжд на вятър
Съучастници със сигурност, най-малкото заради спонсорството на онези, които печелят от глупците, които не могат да живеят без "да се забавляват"Бeтон написа: Ето ги престъпниците на България:
- theDarkSite
Следващият и той... и кво, само защото парите им отиват в повечето случаи при мутрите, които държат заведенията трябва всеки да се затвори в общежитията и да не излиза да се забавлява ли о.ОThe_Guide_Of_The_Student написа: Съучастници със сигурност, най-малкото заради спонсорството на онези, които печелят от глупците, които не могат да живеят без "да се забавляват"
Изобщо мислите ли като заявявате тези пошли обвинения о.О
-
The_Guide_Of_The_Student
- От дъжд на вятър
Ти случайно да не работиш за някое от заведенията, че така ги защитаваш?theDarkSite написа:Следващият и той... и кво, само защото парите им отиват в повечето случаи при мутрите, които държат заведенията трябва всеки да се затвори в общежитията и да не излиза да се забавлява ли о.ОThe_Guide_Of_The_Student написа: Съучастници със сигурност, най-малкото заради спонсорството на онези, които печелят от глупците, които не могат да живеят без "да се забавляват"
Само това могат да си мислят хората, когато с такава енергия се защитават онези, които печелят от глупците.
А парите вместо да отиват по заведения и дискотеки, май имаше едни места, където се продават хубави книги - книжарници се наричат. Продукта, който се получава е знание, и изтичането на парите за знание може да се приеме като инвестиция в бъдещето на младия човек. Нещо далеч по-разумно от това парите да изтичат в канала и/или при бавноразвиващите свини.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Оф, я се стегни! Всеки си харчи парите, както си иска. Аз с най-голямо удоволстиве оставям съответните суми в син сити или някъде друга. Парите не са малко, но си заслужават. През фара ми е в чий джоб отиват, щом си ги е заслужил с услугите, които ми предлага. Хората си имат различни интереси. Ти, като харесваш четенето повече от ходенето на дискотека, никой не те опреква, ама недей да се мислиш за нещо съвършено и изрядно.
- theDarkSite
не, не работя за никое от тези заведения, дори не посещавам такива заведения! И да, знам за книжарниците, и се обзалагам, че литературната ми култура превишава твоята по всякакви параграфи. Аз специално харча моите пари предимно за книги и музикални дискове, но не е това въпроса. Защитавам ги, защото много ме дразни крайността и натрапчивостта, нещо, което ти демонстрираш с постовете си. И ето, веднага когато някой не е съгласен с мнението ти, ти го поставяш под един общ знаменател (както предположи за мен че съм работник в заведение). Е, оказа се, че не съм, и сега какво правим?The_Guide_Of_The_Student написа:Ти случайно да не работиш за някое от заведенията, че така ги защитаваш?theDarkSite написа:Следващият и той... и кво, само защото парите им отиват в повечето случаи при мутрите, които държат заведенията трябва всеки да се затвори в общежитията и да не излиза да се забавлява ли о.ОThe_Guide_Of_The_Student написа: Съучастници със сигурност, най-малкото заради спонсорството на онези, които печелят от глупците, които не могат да живеят без "да се забавляват"
Само това могат да си мислят хората, когато с такава енергия се защитават онези, които печелят от глупците.
А парите вместо да отиват по заведения и дискотеки, май имаше едни места, където се продават хубави книги - книжарници се наричат. Продукта, който се получава е знание, и изтичането на парите за знание може да се приеме като инвестиция в бъдещето на младия човек. Нещо далеч по-разумно от това парите да изтичат в канала и/или при бавноразвиващите свини.
Просто не се заяждай сляпо с другите само защото те се опитват да оборят мнението ти
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не купувайте хляб от фирма еди-ков-си, щото шефовете й са мутри!
Не купувайте хляб и от фирма еди-коя-си-друга, щото и нейните шефове са мутри!
Не купувайте хляб, защото наливате пари в джобовете на мутрите!
Не клупувайте храна, защото храните мутрите!
И кво? Да мрем от глад? Айде бе! Кой от вас, които предлагате толкова радикални мерки, е готов наистина да изпълни гръмко заявените си намерения?
Хубаво е, че ви пука за гадостите, които се случват в нашето общество, но вложете малко повече мисъл, преди да предложите решения! Ако ще всички заведения в София да се държат от най-изредните и честни бизнесмени и половината приходи да отиват за благотворителност, докато хората, които ги посещават, са идиоти, убийства като това на Стоян ще продължава да има. Помислете малко - не собствениците на "Амнезия" са накарали ония идиоти да пребият момчето, нали? Колко пъти и вие самите сте ставали свидетели или участници в подобни сцени? В никой от случаите, предполагам, зад агресора не е стоял човек с насочен в гърба му автомат.
Проблемът е в самите нас - в нашата животинска първичност и неспособност да овладеем агресията си, и да се замислим за последиците от своите действия. Ако искаме промяна, тя трябва да се случи във всеки един от нас поотделно. Ако искаме тя да обхване всички, можем да помагаме на хората около нас да се преборят с двата демона, които посочих по-горе.
Не винаги някой друг ни е виновен!
За случая със Стоян аз например не нося вина. Никога не съм налитал първи на бой и обикновено влагам малко мисъл в действията си. За тези от вас, които са предизвиквали подобни конфликти, все още нищо не е изгубено. Не бихте искали някой ваш приятел, или вие самите да свършите по този начин, нали? От вас зависи.
Не купувайте хляб и от фирма еди-коя-си-друга, щото и нейните шефове са мутри!
Не купувайте хляб, защото наливате пари в джобовете на мутрите!
Не клупувайте храна, защото храните мутрите!
И кво? Да мрем от глад? Айде бе! Кой от вас, които предлагате толкова радикални мерки, е готов наистина да изпълни гръмко заявените си намерения?
Хубаво е, че ви пука за гадостите, които се случват в нашето общество, но вложете малко повече мисъл, преди да предложите решения! Ако ще всички заведения в София да се държат от най-изредните и честни бизнесмени и половината приходи да отиват за благотворителност, докато хората, които ги посещават, са идиоти, убийства като това на Стоян ще продължава да има. Помислете малко - не собствениците на "Амнезия" са накарали ония идиоти да пребият момчето, нали? Колко пъти и вие самите сте ставали свидетели или участници в подобни сцени? В никой от случаите, предполагам, зад агресора не е стоял човек с насочен в гърба му автомат.
Проблемът е в самите нас - в нашата животинска първичност и неспособност да овладеем агресията си, и да се замислим за последиците от своите действия. Ако искаме промяна, тя трябва да се случи във всеки един от нас поотделно. Ако искаме тя да обхване всички, можем да помагаме на хората около нас да се преборят с двата демона, които посочих по-горе.
Не винаги някой друг ни е виновен!
За случая със Стоян аз например не нося вина. Никога не съм налитал първи на бой и обикновено влагам малко мисъл в действията си. За тези от вас, които са предизвиквали подобни конфликти, все още нищо не е изгубено. Не бихте искали някой ваш приятел, или вие самите да свършите по този начин, нали? От вас зависи.
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
ники, ти студент ли си?! Не, че те упреквам
забавлявай се де, но да внимавам да не ти
платя един ден за 'услугата', която би ми
предложил като професионалист в някоя
област.
Между другото аз правя бойкот на някои
производители и заведения, но изхождам
от лични разочарования с услугите и
продуктите им, а не че наблизо се е случило
нещо или защото не искам да храня шефовете
им. Те пък, миличките, нали затова са си
направили фирми.
забавлявай се де, но да внимавам да не ти
платя един ден за 'услугата', която би ми
предложил като професионалист в някоя
област.
Между другото аз правя бойкот на някои
производители и заведения, но изхождам
от лични разочарования с услугите и
продуктите им, а не че наблизо се е случило
нещо или защото не искам да храня шефовете
им. Те пък, миличките, нали затова са си
направили фирми.
Последно промяна от mebbeth на 14 Дек 2008, 20:37, променено общо 1 път.
Feed Me!