Публична лекция на г-жа Надежда Михайлова
Re: Публична лекция на г-жа Надежда Михайлова
Е кое й е успешното бре?
Пак казвам, ако я сравним с Паси, Калфин или хлебарка, ще е успешна. Иначе да се твърди подобно нещо е смехотворно, освен ако под "успешна" не се разбира само постигнатият неин и на родата й до N-то коляно просперитет, следствие на сладката власт.
Пак казвам, ако я сравним с Паси, Калфин или хлебарка, ще е успешна. Иначе да се твърди подобно нещо е смехотворно, освен ако под "успешна" не се разбира само постигнатият неин и на родата й до N-то коляно просперитет, следствие на сладката власт.

Boromir както обикновено е по-брутален от мен, но мислим доста еднакво... 
Tommy нямам намерение да влизам в спор "за и против Костов". Тази жена ( специално за лекцията ) още, когато започна да прави препратки към комунизма ми падна в очите. Ай сиктир. 20 години по-късно ще продължават да ми дъвчат едни и същи неща. Вместо да гледат напред, тя и останалата сган само тъпчат на едно място.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Това е присъщо на балканските народи.. винаги друг ни е виновен, винаги ние сме най-страдалите, а другите-най-лошите. Жалко, че тоя подход е станал стериотипaL` написа: 20 години по-късно ще продължават да ми дъвчат едни и същи неща. Вместо да гледат напред, тя и останалата сган само тъпчат на едно място.
Иначе.. не съм билана въпросното събитие. Хубаво е да се отиде на нещо такова-независимо кой говори.
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
"бас ловя" че си момиченцето което с разтреперен и превъзбуден гласец представи Надето... преглъщаше с благоговение и съпреживяваше всяка нейна думица...честно казано по ме беше срам, че бях част от тази паплач студенцията, отколкото, че съм уважил Надето, щото в крайна сметка "тя е миналото, вие сте бъдещето"М.Стоева написа:Ако беше присъствал на лекцията /ако си дошъл - похвално, но все пак ме съмнява/, може би щеше да се ограмотиш малко и по този въпрос.Joker написа: Успешно подписа онова за реакторите на Козлодуй, абе успех след успех!
Ubi concordia, ibi victoria!
- DADO
- Легендарен флуудър
Тая тъпачка пък да я слушам! Да бяга по-надалеч тая тъпа одъртяла мацка!
Ibiza DJ
Moriarty бях започнал да забравям жалкото държание на колежката. Благодаря, че ми го припомни. Сега умирам от смях, като си припомня театралните й качества. Даже Ани Салич не говори по умилително за сираците, отколкото колежката за Надето.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Тва, нещо като седесарското Комсомол? Друго си е да се отъркаш около величието, па дори и малко поомачкано!Moriarty написа:"бас ловя" че си момиченцето което с разтреперен и превъзбуден гласец представи Надето... преглъщаше с благоговение и съпреживяваше всяка нейна думица...честно казано по ме беше срам, че бях част от тази паплач студенцията, отколкото, че съм уважил Надето, щото в крайна сметка "тя е миналото, вие сте бъдещето"
Дъвчели стари неща за комунизма- дай да не говорим за него и да го забравим, все едно не бил- всъщност е най- сигурния начин да се повтори.
Knights of the Cross
Освен, че си написал пълна глупост, залиташ към доказал се като безсмислен спор.
Когато не схващаш нещо, не значи, че то задължително няма смисъл. Вместо обаче да се опитваш да го разбереш, по- добре тичай на опашката за първия ред на аудиторията, поне там няма да пречиш.aL` написа:Освен, че си написал пълна глупост, залиташ към доказал се като безсмислен спор.
Knights of the Cross
Не виждам по-горе да си написал нещо толкова сложно, та да не съм го разбрал. Виж обаче второто изречение от този ти пост ми е пълна мъгла.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Към модераторите на раздела:
Понеже в СУ се изнасят доста често лекции на известни личности, предлагам да се направи тема "Публични лекции в СУ" или нещо такова, в която да се вписват всички бъдещи, минали и настоящи лекции в Алма матер. Нищо няма да стане ако всички теми за публични лекции досега се преместят в новата тема.
Понеже в СУ се изнасят доста често лекции на известни личности, предлагам да се направи тема "Публични лекции в СУ" или нещо такова, в която да се вписват всички бъдещи, минали и настоящи лекции в Алма матер. Нищо няма да стане ако всички теми за публични лекции досега се преместят в новата тема.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Спомни си твоя пост "как да седнем на първия ред на лекция и какво да правим, тъй че да ни забележат преподавателите" и ще го разбереш.aL` написа:Не виждам по-горе да си написал нещо толкова сложно, та да не съм го разбрал. Виж обаче второто изречение от този ти пост ми е пълна мъгла.
Knights of the Cross
Ами, явно ти куца четенето с разбиране, та така директно си схванал нещата.