НОВОТО Кошче за душевни отпадъци

Архив на всички останали категории.
Заключено
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: НОВОТО Кошче за душевни отпадъци

Мнение от Jamesmagno »

MERCES_LETIFER написа:с теб имаме крайно, ама крайно различни мнения за феномена "изневяра"...
Защо мислиш така? :|
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

защото, иване, ти си небезизвестния форумен плейбой, който разказва на разни форумки (понякога докато ги лази) за мис съвършенство на северния полюс и после налазва другата мис съвършенство от планината пред тях ;)

а бтв искам и аз да гажа нещо

АААААААААААААААААААААААААААААРГХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
silver_wings
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

Вчера препих (като никога),сега имам да пиша есе и да превеждам книга,а предпочитам да умра...или да седя в леглото до Коледа.Агрххххх! :evil:
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

всички мъже са склонни към изневяра,но не всички го правят (понякога просто отнема повече време докато го направят..) ще извинявате,ама нито сте женени,нито имате отговорности,че да говорите за изневяра. както и да е....

и днес още един празен ден... вече ще почна сама да си излизам и сама ще си пия. мухльовци.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Гледам и не вярвам на ушите си, че има хора, които смятат, че доверие и отговорност в една връзка се градят на база брак. :shock:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

От утре ставам нов човек!
Припомнете ми го, ако видите, че го забравям! :|
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Усещам как утре ще има: YOU SHALL NOT PASS!!!
Изображение
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Хахах, аз си мислех така за днес, ама минах ;) нон ти преоккупи, пассерай домани ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Прави бяхте! :| Налага се малко да поотложа изглаждането на имиджа си... :? :oops:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

всички ме зарязаха и избягаха в гьотеборг :(

оставиха ми само португалката и една полякиня със счупен крак. взеха дори и двете испанки, в които съм влюбен.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

В много случаи счупеният крак няма да пречи... :roll:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Smoking Mirror написа:всички ме зарязаха и избягаха в гьотеборг :(

оставиха ми само португалката и една полякиня със счупен крак. взеха дори и двете испанки, в които съм влюбен.
Абе ти в колко девойки си влюбен бре?
Изображение
Аватар
Longbow
Паисий
Курс: втори

Мнение от Longbow »

„Сбогом и благодаря за рибата!“

Винаги съм си представял как го казвам в подходящ момент... Точко като в прословутата все-по-неточно-наричана триология на Дъглас Адамс - най-внезапно.
Сигурно се чудите какви ги бръщолевя... Е, потърпете мъничко...
Още мъничко...
Ооооще мъничко...
Добре де - стига...
Това е предпоследното ми мнение в този форум. Последното си харесах къдe да бъде, още преди да се регистрирам...
Дойде време Longbow да си отиде.
Но преди това, има да ви каже някоя и друга думичка - без императив, без претенции... От Уважение.
Решението беше взето още преди 3 месеца и 22 дни. Не питайте за мотивите - лични са и нямат нищо общо с който и да е форумец или форумка.
Не е важно че си отивам - не заслужава отделна тема. Затова е тук - на място, където след още Х мнения ще бъде заключено и изпратено в забвение в полу-битието на архивите.
Някои от вас ще бъдат натъжени, други ще танцуват връз този символичен гроб, на трети изобщо няма да им пука, а четвърти няма и да разберат.
Малко история (всеки край предразполага към равносметка):
Регистрирах се тук с ентусиазъм и надежда да се запозная с добри хора, с надежда да мога да допринеса с нещо изграждането на Личностите, които успея да докосна. Дали и доколко успях, it's not for me to say - едно време, в подписа на hypnosssa (май), пишеше следното: „От човек остава само това, което е направил за другите. Останалото го поглъща безпощадният улей на времето.“ - оставям преценката на вас.
С умиление си спомням първите мнения на Blood Countess, когато още ентусиазирано си мислех че ще уча с нея психология (camel, късметлия си ти ;-)), еуфорията от постигането на целта ми - да уча право - и последвалите закачки в съответната тема... Заешката среща на свежите тогава попълнения на ЮФ - Ellli, Бавария, Shamana, hypnosssa, Mila, radja... Нелепите ми въжделения в темата на курса... Споровете по темата за смъртното наказание... Изтощителният разпит на hypnosssa... Фен-клуба на dimage... Запознанството със Smoking Mirror, Ice_Spirit и black lady... С чаровният комплект Raya_Alexandra + Faith (+FTF :lol: )... С терзанията на Sirius`... С приказката за Принца на MERCES_LETIFER... Няма да забравя и изражението на Мила, когато разбра колко отдавна я познавам... Ракиената компания - Плазмодий и phoebe... Разходките с ^PrincessA^... „Тайните ми писма“ към неизвестната Обожавана, които писах в незаключена и забравена тема... Опитите да бъда полезен на настоящите зайчета (а и на бъдещите)... Филмовата вечер у Lord... Силата на Bety_... Епичната драма на Търговецът на кристал... Дъвката на Ралица, сладката наивност на Ива, прямотата на Methuselah, бохемът Jamesmango... Заблудите на pi4, „сборичкванията“ с Бетон... Столчето в „Размисли и страсти“, на което си казах всичко, но никой не разбра... Стихотворенията на dimage, съавторството с Bety_ и тайното стихотворение... Лъчезарната MidwinterSun... Изненадващо личните разговори с dimo... Импулсивният rogertaylor... DnD сесията у javortomov... Ентусиазмът на Clandestine... Промишлените количества бира, изпити на сладки приказки в близките градинки и заведения... Добронамерената простотия на gogigagagagigo... Няколкото излизания с theDarkSite... Форумното ходене на хижа, запознанството с Вяра и горчивият шоколад... Притеснителната, но енергична fluffy_cloud... Едничката вечерна разходка със Sanctus Espiritus... Тайната песничка на Sway... Сложният Boromir... Изтънченият мироглед на Александър... Всички неизпити бири с renesanz... Колумбиецът и М'глата ( :lol: )... Пъзелът с бира... „Книга на въображаемите същества“ и картичката към нея... Нео-субективистичният екзистенциализъм и Вярата... Споделените тук мигове на Щастие и Тъга... И тези на Надежда... Срамежливият HeyGod... Цветина от МО... Миролюбивата и достойна Mira... Амбициозната Erastea и онзи следобед насаме с Faith и Raya_Alexandra в 121... Ж.к. „Сухата река“... Подаръците и истините...
Опитах се да бъда изчерпателен, но сигурно съм пропуснал някого и нещо... За добрите Хора и за хубавите неща не 60000, а 60000000 символа не биха стигнали...
В този форум поглъщах проблеми (Хората често просто имат нужда да бъдат изслушвани с разбиране), прегръщах добродетели (та чак душата ми се разтегна) и се блъсках жестоко в стени от поквара (не може да има добро без лошо)...
Няколко думи за „лошото“... Лошо няма. Всички хора са добри изначално. Просто някои са още твърде малки, за да разберат, че да бъркаш е конструктивно, че истината не е само тяхната, че стойността на чуждото мнение е същата като на собственото, че, ако и да сме разбрали ценноста на отделната личност, Вселената продължава да бъде подчинена на хелиоцентризма, а не на егоцентризма...
Тук разбрах и колко съм безсилен да помагам, при все моето желание... И на добрите, и на „лошите“... Опитвах и с Уважение, и с разбиране, и с толерантност, и с твърдост, и с премерена арогантност, и с ирония, и с... Но съм само човек...
...човек, който твърде много се улиса в писане, ако и да е за (пред)последно...
Нека завърша:
Благодаря Ви! Вие ми помогнахте да бъда това, което бях. Време е да се простим... Простим... Да... Ако някой мисли, че има да ми иска прошка, давам му я - не тая лоши чувства към никого. Аз прошка не искам - не ми я давайте.
Който иска да чете Longbow, може да го направи...

А сега - към епилога...

(Пред)последно, за Вас:
Longbow

...1...
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

наистина се надявам че ангел и вие всички ще ми простите, че замърсявам тази тема с такива пошли порсоттиттии след това мнение, но

НЕ ИСКАМ ДА ИСКАМ ДА СИ ТРЪГВАМ. НЕ ИСКАМ ТАЗИ ВЕЧЕР ДА СВЪРШВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Смокинчо, не тъгувай! :connie_mini_girlbyebye: :connie_mini_girltongue: :connie_mini_girlwinky:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Заключено

Обратно към “Други”