Безличният президент

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Re: Безличният президент

Мнение от Tommy »

http://www.youtube.com/watch?v=Dv5Mlh9tFAQ
Можете да го погледнете, да се посмеете.
Knights of the Cross
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Това е много добро наистина. :lol:
Да цитирам едно от мненията - "Иначе е за новогодишната програма,ама не ще го пуснат". :thumbright: :mrgreen:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

...
Последно промяна от Tommy на 12 Дек 2008, 10:17, променено общо 1 път.
Knights of the Cross
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Ми то е същото... :roll:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Bety_ написа:Ми то е същото... :roll:
Объркал съм препратката- ще потърся онуй, дето имах предвид.
Knights of the Cross
kominternovec
От дъжд на вятър
Специалност: история
Курс: втори

Мнение от kominternovec »

Президентът е един от малкото български политици, за които може да се каже нещо добро. Въшната му политика, като изключим тази към НАТО, ЕС и САЩ, е много добра. Във вътрешната се стреми да балансира, не влиза в крайности. Друг е въпросът, че е претърпял метаморфоза от националист от ОКЗНИ и ОТП през 1990-1995 г. през послушен заместник на Жан през 1994-1996 до председател на БСП 1996-2001, който направи много за модернизацията на партията, но и наложи непопулярни неща за самите социалисти, като подкрепата за НАТО, влизането в Ирак и пр. Иначе в сравнение с другите е стабилен политик. Слугуването му на ДПС е предателство. Но той ще си понесе негативите.
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

kominternovec написа:Президентът е един от малкото български политици, за които може да се каже нещо добро. Въшната му политика, като изключим тази към НАТО, ЕС и САЩ, е много добра. Във вътрешната се стреми да балансира, не влиза в крайности. Друг е въпросът, че е претърпял метаморфоза от националист от ОКЗНИ и ОТП през 1990-1995 г. през послушен заместник на Жан през 1994-1996 до председател на БСП 1996-2001, който направи много за модернизацията на партията, но и наложи непопулярни неща за самите социалисти, като подкрепата за НАТО, влизането в Ирак и пр. Иначе в сравнение с другите е стабилен политик. Слугуването му на ДПС е предателство. Но той ще си понесе негативите.
Звучи както диктовка по време на комунизма! :compress: :compress: :compress: Пълна смешка. С този коментар "избиваш рибата" в "Какво Ви развесели днес?" :compress: :compress: Направо не е истина!
Последно промяна от Bethany на 12 Дек 2008, 19:43, променено общо 1 път.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

kominternovec написа:Слугуването му на ДПС е предателство. Но той ще си понесе негативите.
И как ще стане това? Няма да ни го натресат трети мандат ли?
Сещаш ли се как се наказва неговото "предателство" :arrow: държавна измяна? :Alvarin_02:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Тихичките никой ги не пипа - Биг Брадър, братче. Жорко, Жоркоооу...
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Предпочитам Георги Първанов пред Сидеров. Волен никога не ми е вдъхвал доверие с нервните си изблици, престорената си загриженост за състоянието на народа и т.н. Не ми харесват и възгледите му.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Забележете- външната му политика, без тая към НАТО, ЕС и САЩ- какво крепи България според теб, та още съществува и каква хубава политика виждаш у него, като е прост слугинаж на интереси. Въпросът с Волен Сидеров е същият- винаги са критичната опозиция- защо не изтъкнаха покачването на газта, причинено от БСП и "Газпром" с четиресет на сто, горе- долу- защото "Газпром" ги спонсорира и те не го крият. Както и Волен Сидеров е разследван в дела за "Газпром" и "Мултигруп". Източник ми е автобиографията му, за всеки, дето се съмнява. Освен другото и идеите в политическата му програма са абсурдни, обаче БСП, ДПС и "Атака" трудно ще съществуват едни без други, затуй се подкрепят. Според мен, "Атака" са крайно лява партия и който не е съгласен, да ми обясни програмата им за управление.
Knights of the Cross
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Томи,
за*би това с програмите и гледай кой какви ги върши! Именно там е големият проблем. :evil:
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Tommy написа: Според мен, "Атака" са крайно лява партия и който не е съгласен, да ми обясни програмата им за управление.

А според мен са крайно дясна, въпреки че темата не е тях.
:wink:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Joker написа:Томи,
за*би това с програмите и гледай кой какви ги върши! Именно там е големият проблем. :evil:
Точно в програмата се крие голяма част от посланието на партията, не само към тия, дето ги слушат по митинги, а и за тия, дето са се понаучили да четат, точно затуй изказах и мнението си за "Атака" като крайно леви- в програмата им няма много неща свързани с дясната политика, обратното.
Обаче по темата- в случай, че Първанов беше изгубил изборите, нямаше да успее сам да срине репутацията си.
Knights of the Cross
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

АТАКА са крайно....никакви...(според мен)
В смисъл...чесно ме изненадва, че дори са политическа партия...
В крайна сметка липсва каквато и да е визия за управление и т.н...имат някооои идеи, наследени от националистическото движение на Расате, които бяха инициаторите на цялата тая работа по миналите избори, като анти-новините на турски, анти ДПС, анти мангали и т.н
Един път Сидеров се опита да измисли някаква тяхна си идея и му хрумна какво?!?!?.....НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ...
...при което всички мошно казаха РОФЛ!!!
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Публикувай отговор

Обратно към “България”