Кой беше последният филм който гледа ...?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
Свалила съм го вече 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Новият Цайтгайст не струва. В началото си прилича със стария, ама за да схвана идеята трябва да се напъна максимално и пак се чувствам глупав, че не схващам. Този път личи доста по зле представяне на фактите и ми прилича по-скоро на реклама на космодиск. И тези "решения", които предлагат са най-голямата пародия. Спирам го, още преди да съм го изгледал. Предният беше най-малкото по-увлекателен. Скучен, нереален, лишен от идея и смисъл! Мамаицата ми се ***, докат намеря свестни субтитри. Пълно разочарование.
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Оня ден хванах промоцията в сити центъра за кино на половин цена и гледах Мадагаскар 2. Добре че бяхме ударили по едно, щото иначе на нищо не може да се засмее човек 
-
Malka veshtica
- Драскач
"Нощи в Роданте" - който обича силно сантиментални, романтични филми - това е филмът 
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
Salaam Dubai, доста добър индийски филм, но и много тежък, разказващ историята на няколко момчета, които живеят на улицата в Дубай... не е боливудски, много добре заснет и доста интересен като история и развитие... но и доста гадни ситуации
Като цяло, поредният невероятен индийски филм, който съм гледал откакто съм индолог
Като цяло, поредният невероятен индийски филм, който съм гледал откакто съм индолог
"Рапа Нуи" - относително малко известен, но много добре направен филм за падението на цивилизацията на Великденския остров. По жанр напомня на "Апокалипто" (или по-скоро обратното, защото "Рапа Нуи" е от 1994
), но далеч не е толкова натуралистичен и е не по-малко поучително поучително да се гледа. Пък и е сниман на самия Великденски остров, който изглежда страхотно. 

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз си продължавам с мини-сериалите на BBC - най-сетне изгледах "Любовникът на лейди Чатърли" и съм спокойна - вече мога да кажа на баба ми къде е ключът от бараката. Ей Богу, откак се помня, я будалкаме за това, защото чичо беше пуснал лафа и тя дъъълго време се чуди за какво става дума. Така че вече ще мога да я успокоя. Ключът от бараката бе намерен успешно.
Не, сериозно, добре се справят тия от BBC, колкото и да не ме кефи самото произведение. Поне на 2-3 места си казах: "Уууха!" - чудесно им се е получило. И получават бонус, задето ме разсмяха с глас.
Не, сериозно, добре се справят тия от BBC, колкото и да не ме кефи самото произведение. Поне на 2-3 места си казах: "Уууха!" - чудесно им се е получило. И получават бонус, задето ме разсмяха с глас.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Ново кино "Парадизо" - каквото съм казала за "Амели Пулен", важи с пълна сила за тоя филм на Торнаторе. Човешки, Истински. Прекрасен. Топъл.
Обикновен и разкошен, с изключителна любов към хората и живота, с огромно внимание към детайла и кадрирането.
Абе... да. И още. Ако все още има някой, който не го е гледал - поправете тази грешка.
ЕДИТ: Само една добавка - "Амели Пулен" е ужасно камерен филм. "Ново кино "Парадизо" е съвсем не-камерен, но това не пречи на усещането за лично преживяване и на всичката концентрирана емоция. Великолепен филм, наистина.
Обикновен и разкошен, с изключителна любов към хората и живота, с огромно внимание към детайла и кадрирането.
Абе... да. И още. Ако все още има някой, който не го е гледал - поправете тази грешка.
ЕДИТ: Само една добавка - "Амели Пулен" е ужасно камерен филм. "Ново кино "Парадизо" е съвсем не-камерен, но това не пречи на усещането за лично преживяване и на всичката концентрирана емоция. Великолепен филм, наистина.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Уау, три мнения едно след друго?
Гледах "My Best Friend's Girl" - като за американско "нещо", филмът си е направо отличен. Наистина забавен, а дебелашкият хумор си е съвсем намясто.
Малко напомня на "Как да разкараш гаджето за 10 дни" - на всичкото отгоре, Кейт Хъдзън, която е много, ама много красива жена, и която направи на луд Матю Макконъхи (който пък е умилително чаровен, ама не е сега моментът да се захласвам), играе и тук.
Наистина много приятен филм, макар и с предвидима развръзка. 2 страхотно култови диалога, една феноменаааална сцена (айде, две - ама едната беше снимана мно'у яко, та затова).... и накрая оставаш с усещане за пълно потвърджение на верността на един друг цитат от "A Good Woman" - "A man gets the wife he deserves."
Та, да обобщя - препоръчвам го за убиване на време, за дълги самотни следобеди, за всички онези моменти, в които не искате драм' на килограм и не ви се размишлява върху истинността на идеята за 42 и разните му смисли. Просто едно хубаво филмче.
Гледах "My Best Friend's Girl" - като за американско "нещо", филмът си е направо отличен. Наистина забавен, а дебелашкият хумор си е съвсем намясто.
Малко напомня на "Как да разкараш гаджето за 10 дни" - на всичкото отгоре, Кейт Хъдзън, която е много, ама много красива жена, и която направи на луд Матю Макконъхи (който пък е умилително чаровен, ама не е сега моментът да се захласвам), играе и тук.
Наистина много приятен филм, макар и с предвидима развръзка. 2 страхотно култови диалога, една феноменаааална сцена (айде, две - ама едната беше снимана мно'у яко, та затова).... и накрая оставаш с усещане за пълно потвърджение на верността на един друг цитат от "A Good Woman" - "A man gets the wife he deserves."
Та, да обобщя - препоръчвам го за убиване на време, за дълги самотни следобеди, за всички онези моменти, в които не искате драм' на килограм и не ви се размишлява върху истинността на идеята за 42 и разните му смисли. Просто едно хубаво филмче.
В края на ноември
В края на ноември
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
План без грешка -
мн, мн, мн...
мн, мн, мн...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Silence of the Lambs ...
... Антъни Хопкинс маже като валяк...
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Гомор... хмммм.. странен филм
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И аз гледах този филм последно. Много ми допадна. Свеж и романтичен. На всичкото отгоре забавен, абе нямам забележки.Търговецът на кристал написа:Уау, три мнения едно след друго?
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Eden lake. Слагам го в челото на любими ужаси.
Feed Me!