Стил и естетика в мирния подлез на НДК.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: Стил и естетика в мирния подлез на НДК.
Е с какво право ги обиждаш така? От кой мислиш, че гледат?
Ние да не сме по-различни, като пием в градинките около университета? Ти да не си по-различен, особенно с твоите изпълнения, за които след това щем нещем, научава целия форум?
Някои биха казали - но ние знаем какво правим, висшисти сме, пълнолетни сме.
Естествено, не оправдавам агресивното им поведение, но нека не бъдем толкова крайни, не и във всичко.
Ние да не сме по-различни, като пием в градинките около университета? Ти да не си по-различен, особенно с твоите изпълнения, за които след това щем нещем, научава целия форум?
Някои биха казали - но ние знаем какво правим, висшисти сме, пълнолетни сме.
Естествено, не оправдавам агресивното им поведение, но нека не бъдем толкова крайни, не и във всичко.
medicate, medicate
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
http://vbox7.com/play:48831d4d
Боят изгражда, не е като да разгражда
Иначе сега сериозно... Това са пълни катили и лешпери дет само твърда ръка и тежък физически труд би ги вкарал в правия път. Правата на детето, закрила на детето, на баба ми г**а. Като се държат като животни, заслужават да бъдат третирани като такива.
Боят изгражда, не е като да разгражда
Иначе сега сериозно... Това са пълни катили и лешпери дет само твърда ръка и тежък физически труд би ги вкарал в правия път. Правата на детето, закрила на детето, на баба ми г**а. Като се държат като животни, заслужават да бъдат третирани като такива.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Тъпа работа, но този път работата наистина ми мирише на евтина санзация. Гадно е, че тия лешперчета са фраснали репортера на БТВ, но от начина, по който е представен материала излиза, че родителите трябва постоянно да следят децата си с GPS! Възпитанието е най-силната противоотрова срещу подобно тъпо поведение (имам предвид малоумните реплики на келешчетата и това, че налитат на бой, обаче с прикрити лица, забележете!).
Аз също запивах по градинки, когато бях в гимназията, даже тогава го правех доста редовно. Никога обаче не съм правил такива мизерии - не съм налитал на бой (винаги съм бил миролюбив). Мога да предположа защо е така - защото имам ценности, някои от които все пак не се изчерпват с това да се накова като талпа (което разбира се съм правил неведнъж) и да почна да вандалствам (което според мен е признак за сериозни пропуски във възпитанието). Вярно, имам един случай, от който се срамувам - когато оповръщах завесите в кино "Одеон"
, но по необясними за мен причини вратата към тоалетната беше залостена и бях принуден да остана в залата! Тази постъпка, обаче, не беше продиктувана от желание да правя мизерии, а от неотложна необходимост. Е взех си и поука и след това не съм влизал пиян в кино.
Както и да е - аз бих декриминализирал продажбата на бира на лица между 16 и 18 години, но не и на твърд алкохо, като същевременно бих се постарал да наложа ефектовно сериозни санкции върху продавачите, които продават твърда пиячка на непълнолетни. В Щатите (съжалявам, че пак ги давам за пример, но колкото и да не ми харесват, все пак има много какво да научим от тях) ако продавач продаде водка на непълнолетен младеж, следват егаси зверските глоби. И естествено никой не смее да се опита.
Аз също запивах по градинки, когато бях в гимназията, даже тогава го правех доста редовно. Никога обаче не съм правил такива мизерии - не съм налитал на бой (винаги съм бил миролюбив). Мога да предположа защо е така - защото имам ценности, някои от които все пак не се изчерпват с това да се накова като талпа (което разбира се съм правил неведнъж) и да почна да вандалствам (което според мен е признак за сериозни пропуски във възпитанието). Вярно, имам един случай, от който се срамувам - когато оповръщах завесите в кино "Одеон"
Както и да е - аз бих декриминализирал продажбата на бира на лица между 16 и 18 години, но не и на твърд алкохо, като същевременно бих се постарал да наложа ефектовно сериозни санкции върху продавачите, които продават твърда пиячка на непълнолетни. В Щатите (съжалявам, че пак ги давам за пример, но колкото и да не ми харесват, все пак има много какво да научим от тях) ако продавач продаде водка на непълнолетен младеж, следват егаси зверските глоби. И естествено никой не смее да се опита.
Някъде на тази възраст бях арестуван полупиян в друг град, защото една агитка викахме на пазителите на реда: "ГЕСТАПО!". Ми, случват се такива работи, не че е хубаво. А журналягите защо не са се пазили или поне защо не са пребили малките келеши? 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Щото после конкуренцията ще изтипоса огромни заглавия: "Журналисти бият деца" 
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Т'ва полупиян звучи като малко бременнаJoker написа:Някъде на тази възраст бях арестуван полупиян в друг град, защото една агитка викахме на пазителите на реда: "ГЕСТАПО!". Ми, случват се такива работи, не че е хубаво. А журналягите защо не са се пазили или поне защо не са пребили малките келеши?
medicate, medicate
Ами бил съм и съвсем пиян, а тогава не знаех какво е точно да си пиян... 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Да, това малко акто оня анекдот.phoebe написа:Т'ва полупиян звучи като малко бременнаJoker написа:Някъде на тази възраст бях арестуван полупиян в друг град, защото една агитка викахме на пазителите на реда: "ГЕСТАПО!". Ми, случват се такива работи, не че е хубаво. А журналягите защо не са се пазили или поне защо не са пребили малките келеши?
- Какво сте пли?
- А, само една биришха.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Любопитно ми е ти с какво право говориш тъй по мой адрес. Чакам с нетърпение списък и доказателства за конкретни мои "изпълнения", които напомнят простотията по детските дискотеки и които биха стимулирали такава у невръстните рацерчета. Ако не видя такъв списък, ще те третирам като клеветник.phoebe написа:Е с какво право ги обиждаш така? От кой мислиш, че гледат?
Някои биха казали - но ние знаем какво правим, висшисти сме, пълнолетни сме.![]()
Бонус: В предпоследното ти изречение думата "целия" би трябвало да бъде с пълен член.
Бонус 2: Във второто ти изречение вместо "кой" е трябвало да употребиш "кого".
ОН: Самите деца не са виновни. Първо - малки са, второ - пияни/напушени са. Как да действат зряло и трезво? Ами няма как. Виновни са родителите, престъпниците-търговци и спящите ченгета, за тях пък са виновни техните родители и т.н. Келешчетата по детските дискотеки са потресаващо гротескни и откак се помня планирам бомбен атентат в подлеза на НДК, но съм твРъд поддръжник на тезата, че средата е най-определяща за развитието на всеки кубичен милиметър от мозъка на човека. Изчадията са си изчадия и бих ги изпозастрелял за доброто на нацията. Да, нямат вина, но пречат и нокой не ги харесва. И хлебарките не са виновни, че са хлебарки, но ги изтребваме като... хлебарки. Причините се крият (всъщност въобще не се крият) далеч назад във времето (и не толкова далеч) и са дълбоко вкоренени в основите на съвременното общество, за да приписваме вината на когото и да било. Но децата по детските дискотеки са лекета и трябва да им се подрежат крилцата.
Но какви усти са отворили за по-високи заплати...Jamesmagno написа: Виновни са ... и спящите ченгета....
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
хахахахахха, колко беше щастлив онзи дето като затварял ресторанта му повръщали малолетните. И секс бил виждал. То това направо като безплатно проно 
трябва да върнат трудовата повинност. то всъщност знам ли, и това няма да помогне. адекватна мярка срещу тези не се сещам, освен масово избиване...
трябва да върнат трудовата повинност. то всъщност знам ли, и това няма да помогне. адекватна мярка срещу тези не се сещам, освен масово избиване...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Системен бой обикновено върши работа... 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А не ви ли се струва, че част от тези изчадия е продукт именно на системен бой?Joker написа:Системен бой обикновено върши работа...
Определено не! Мисля, че бъркаш целенасочения системен бой със случайната и произволна тупалка...