Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Изневерявате ли?
Брех, тая тема на какво се обърна. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Малко ми е странно защо всеки път, когато признаваш, че си съгласна за нещо с мен, признанието е предшествано с нещо от рода на "колкото и да е невероятно"Търговецът на кристал написа:Поре, ще те изненадам - колкото и необяснимо да ми е като феномен
Според мен е възможно двама души, които са си повече от buddies, да поддържат истинска връзка, дори и от време на време да правят секс с други хора. Все пак накрая при кого се връщат? При този, на когото държат най-много. А човек, който е проявил такова доверие, заслужава висока оценка. Примерно на момичето може много да му се прави секс с атлетичен и надарен негър, а приятелят й да е блед и кльощав. Негърът е само за секс (
Признавам, че за да се получи такава връзка, трябва и двамата да са доста разкрепостени, а това засега у нас е доста рядко явлление. Предполагам е излишно да казвам, че на мен не ми се е случвало. Просто теоретизирам.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз просто нямам какво да добавя. Негри ли? Доверие ли? Явно разбиранията ми за морал и, най-вече, за любов, се нуждаят от незабавна ревизия. Или тъкмо напротив.
И се учудваш защо мен ме изумяват случаите, в които съм съгласна с теб... Е как - мнения като горното (твоето, имам предвид) показват защо отбелязвам всеки единичен случай, когато сме постигали единодушие по даден въпрос.
И се учудваш защо мен ме изумяват случаите, в които съм съгласна с теб... Е как - мнения като горното (твоето, имам предвид) показват защо отбелязвам всеки единичен случай, когато сме постигали единодушие по даден въпрос.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ок, разбирам накъде биеш. Само ще припомня, че не те карам да се съгласяваш с мен, а просто предлагам алтернативна гледна точка. Няма нужда да си ревизираш разбиранията за морал и любов.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Така, така...
Тъй като конкретно ние двамата едва ли имаме какво повече да приказваме по въпроса за изневярата (и не, аз също не те "карам" да се съгласяваш с мен), предлагам (в духа на идеите на Ленън и, все пак, в негова памет) да се отдадем на любов - кой с когото и както намери за добре. И дано да няма наранени като следствие от това (и в контекста на темата, разбира се).
Тъй като конкретно ние двамата едва ли имаме какво повече да приказваме по въпроса за изневярата (и не, аз също не те "карам" да се съгласяваш с мен), предлагам (в духа на идеите на Ленън и, все пак, в негова памет) да се отдадем на любов - кой с когото и както намери за добре. И дано да няма наранени като следствие от това (и в контекста на темата, разбира се).
Последно промяна от Търговецът на кристал на 09 Дек 2008, 11:11, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Хмм, може ли и аз да се присъединя към вас да направиме една тройка?

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хах, ти нали не мислиш, че ние с Пора ще си се "обичаме" взаимно? Той си има приятелка, а аз не бих искала да стана причина да й изневери, все пак.
Нали уж говорихме за морал, това-онова... или ти не си чел?
Но питай него за всеки случай - може да го навиеш да сподели приятелката си с тебе.
Но питай него за всеки случай - може да го навиеш да сподели приятелката си с тебе.
В края на ноември
В края на ноември
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Ееее, еми хайде тогава двойка с теб 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Предложение, което несъмнено оценявам. Ще те имам предвид, така да се каже.L'Inspecteur написа:Ееее, еми хайде тогава двойка с теб
Но ще се наложи да ти откажа засега - днес се очертава да развратнича с Брин Терфел.
В края на ноември
В края на ноември
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Тц тц...
Аз идвам от извора на кристалите, а ти ми отказваш...
Аз идвам от извора на кристалите, а ти ми отказваш...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хм. Да питам ли как ме нарече току-що, или ми се е сторило?L'Inspecteur написа: Аз идвам от извора на кристалите, а ти ми отказваш...
Да речем, че не се впечатлявам твърде от кристали. Което, предполагам, в един момент ще се окаже лошо за бизнеса и ще трябва да си сменям ника.
В края на ноември
В края на ноември
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
И какъв ще е новият?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
О, мислиш, че е време за него? Едва ли. Дотук оцелявам повече от добре в световната криза. Не се оплаквам. Бих се радвала да предложите варианти, но е твърде офтопик, а и едва ли ще ги одобря, предвид факта, че ми е ясно около какво ще гравитират. Съвсем незаслужено, при това.
И, като казах офтопик, дай да се върнем на темата, че ще ни плескат... през ръчичките. Аз, всъщност, се връщам при Брин, за вас не знам.
И, като казах офтопик, дай да се върнем на темата, че ще ни плескат... през ръчичките. Аз, всъщност, се връщам при Брин, за вас не знам.
В края на ноември
В края на ноември
- Amellie
- Постоянно присъствие
Аз пък се замислям дали да не започна скоро...
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не позволявайте тази тема да разваля семейства
С други думи казано - стига офф!

С други думи казано - стига офф!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)