Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Re: Академия на МВР

Мнение от Lord »

Не помня колко точно за колко време беше, ама в главата ми се въртят три месеца - та за тоя период (+- да кажем 1 месец) всички кръвни клетки се сменят, а кръвната плазма - още по-бързо, но за колко време точно, убий ме, не знам. Но една година е абсурдно дълъг период.

Ще ми е мноого интересно да разбера каква точно информация имаш за тестовете в АМВР и от къде си я получил. :roll:
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
RiCky
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от RiCky »

за съжаление няамам инфо за тестовете в АМВР смао за тестотве от лаборатории на които са се подлагали мой приятели и така знам аз..за академията не знам повече от това което е на сайта..разпитвал съм нялаво-надясно и съм чувал всякакви раоти за това как се влиза..но просто се се разминават и за това не вярвам на друго освен на официалната инф. на сайта на МВР...
Firestarter_f
В началото бе словото

Мнение от Firestarter_f »

а официалната информация във сайта е добре по принцип, но има леко объркващи моменти и изскачат доста въпроси...та общо взето информация има много ама не се знае коя е най вярна :) мен ме интересува физическия примерно....дали може да се вземе допингче преди него...
Аватар
RiCky
В началото бе словото

Мнение от RiCky »

не ти трябва е..той е цифра лесен пък като си девойче ше са и по малки нормативите ше ги минеш споко...иначе според мен зависи от това кога ти е медицинския щото ако е след физето щи фанат "допинга"
Firestarter_f
В началото бе словото

по принцип медицинския е преди физическия...ама де да знам....много ми е гадно честно... тва бягане напрао ми е... майката.... :( и ще е супер зле ако още в самото началото ме скъсат нали разбираш... :cry:
Аватар
archfairy
В началото бе словото

Мнение от archfairy »

Firestarter_f написа:по принцип медицинския е преди физическия...ама де да знам....много ми е гадно честно... тва бягане напрао ми е... майката.... :( и ще е супер зле ако още в самото началото ме скъсат нали разбираш... :cry:
То и в края да те скъсат, все ще са те скъсали, да ти кажа :)
There I was on a July morning, I was looking for love with the strength of a new day dawning and the beautiful sun.
Аватар
RiCky
В началото бе словото

Мнение от RiCky »

archfairy написа:
Firestarter_f написа:по принцип медицинския е преди физическия...ама де да знам....много ми е гадно честно... тва бягане напрао ми е... майката.... :( и ще е супер зле ако още в самото началото ме скъсат нали разбираш... :cry:
То и в края да те скъсат, все ще са те скъсали, да ти кажа :)

xaxax има нещо вярно..ам ше е най-тъпо ако отпадна от медицинския..с другото има шанс да мина...
стартер не се пертеснявай един месец ти трябва за да се подготвиш...тичането да ти е проблема..ставай по късно тичай за рейса и ше влезеш във Форма :salute:
Firestarter_f
В началото бе словото

archfairy според мене си е най-гадно като ти скастрят крилцата още от началото :lol:
RiCky , човече дано си прав и всичко да мине добре пък сега само да се панирвам излишно....
ааа ти спри маниите 1...2...месеца преди испита и споко...те ако фащаха дали си зимал чак от една година по-рано нямаше да си запълнят бройките... пък ако ти кажат нещо кажи им че Бойко Борисов ти е 7-ми братовчед хахаха аз ще потвърдя
Аватар
archfairy
В началото бе словото

Мнение от archfairy »

Firestarter_f написа:archfairy според мене си е най-гадно като ти скастрят крилцата още от началото :lol:
Гадно е, да, но по-гадно е да те скъсат, когато почти си достигнал целта ;)
There I was on a July morning, I was looking for love with the strength of a new day dawning and the beautiful sun.
ashkadarma
В началото бе словото

Мнение от ashkadarma »

Аре,който се интересува за академията да ми пише на pesanuga@abv.bg,за да му дам skype ми и да получи свястна информация.Пишете ми и не се притеснявайте.На линия съм до утре на обяд.
Firestarter_f
В началото бе словото

благодаря ти за предложението...ам...аз ей сега ще ти изпратя на пощата ти моя skype да не се чудиш после кой ти иска пълномощно :)
само че се извинявам, защото ще мога да вляза в скайп чак утре през деня предполагам и тогава и ще те потърся... :( кофти че така се получава но просто тази вечер няма как.... не се обиждай... :?
toni_sh
В началото бе словото

Мнение от toni_sh »

Firestarter_f,вземи малко инфо от първа ръка и ако желаеш може да я споделиш с нас... :D
Аватар
RiCky
В началото бе словото

Мнение от RiCky »

да точно така и надявам се да разпиташ за моя проблем...
Аватар
p.e.s.h.o
В началото бе словото
Специалност: Пожарна и аварийна безопасност, Академия на МВР
Обратна връзка:

Мнение от p.e.s.h.o »

Хора земете почетет първо малко и тогава говорете. Как може да си помизлите че ще ви вземат 1 л кръв. Дори при кръводаряване взимат по-малко(450-500г). За изследванията ти зимат мноооооооого по-малко от един литър
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Какви са изпитите за криминалистика?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”