Стил и естетика в мирния подлез на НДК.

Модератори: Don Horhe, Lord

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Стил и естетика в мирния подлез на НДК.

Мнение от Jamesmagno »

http://www.vbox7.com/play:217860b5

Малки, грозни лайна. Малки грозни родители.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Re: Стил и естетика в мирния подлез на НДК.

Мнение от phoebe »

Е с какво право ги обиждаш така? От кой мислиш, че гледат?
Ние да не сме по-различни, като пием в градинките около университета? Ти да не си по-различен, особенно с твоите изпълнения, за които след това щем нещем, научава целия форум?

Някои биха казали - но ние знаем какво правим, висшисти сме, пълнолетни сме. :roll:

Естествено, не оправдавам агресивното им поведение, но нека не бъдем толкова крайни, не и във всичко.
medicate, medicate
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

http://vbox7.com/play:48831d4d
Боят изгражда, не е като да разгражда :P

Иначе сега сериозно... Това са пълни катили и лешпери дет само твърда ръка и тежък физически труд би ги вкарал в правия път. Правата на детето, закрила на детето, на баба ми г**а. Като се държат като животни, заслужават да бъдат третирани като такива.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Тъпа работа, но този път работата наистина ми мирише на евтина санзация. Гадно е, че тия лешперчета са фраснали репортера на БТВ, но от начина, по който е представен материала излиза, че родителите трябва постоянно да следят децата си с GPS! Възпитанието е най-силната противоотрова срещу подобно тъпо поведение (имам предвид малоумните реплики на келешчетата и това, че налитат на бой, обаче с прикрити лица, забележете!).
Аз също запивах по градинки, когато бях в гимназията, даже тогава го правех доста редовно. Никога обаче не съм правил такива мизерии - не съм налитал на бой (винаги съм бил миролюбив). Мога да предположа защо е така - защото имам ценности, някои от които все пак не се изчерпват с това да се накова като талпа (което разбира се съм правил неведнъж) и да почна да вандалствам (което според мен е признак за сериозни пропуски във възпитанието). Вярно, имам един случай, от който се срамувам - когато оповръщах завесите в кино "Одеон" :oops: , но по необясними за мен причини вратата към тоалетната беше залостена и бях принуден да остана в залата! Тази постъпка, обаче, не беше продиктувана от желание да правя мизерии, а от неотложна необходимост. Е взех си и поука и след това не съм влизал пиян в кино.

Както и да е - аз бих декриминализирал продажбата на бира на лица между 16 и 18 години, но не и на твърд алкохо, като същевременно бих се постарал да наложа ефектовно сериозни санкции върху продавачите, които продават твърда пиячка на непълнолетни. В Щатите (съжалявам, че пак ги давам за пример, но колкото и да не ми харесват, все пак има много какво да научим от тях) ако продавач продаде водка на непълнолетен младеж, следват егаси зверските глоби. И естествено никой не смее да се опита.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Някъде на тази възраст бях арестуван полупиян в друг град, защото една агитка викахме на пазителите на реда: "ГЕСТАПО!". Ми, случват се такива работи, не че е хубаво. А журналягите защо не са се пазили или поне защо не са пребили малките келеши? :mrgreen:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Щото после конкуренцията ще изтипоса огромни заглавия: "Журналисти бият деца" ;)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Joker написа:Някъде на тази възраст бях арестуван полупиян в друг град, защото една агитка викахме на пазителите на реда: "ГЕСТАПО!". Ми, случват се такива работи, не че е хубаво. А журналягите защо не са се пазили или поне защо не са пребили малките келеши? :mrgreen:
Т'ва полупиян звучи като малко бременна :)
medicate, medicate
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ами бил съм и съвсем пиян, а тогава не знаех какво е точно да си пиян... :lol:
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

phoebe написа:
Joker написа:Някъде на тази възраст бях арестуван полупиян в друг град, защото една агитка викахме на пазителите на реда: "ГЕСТАПО!". Ми, случват се такива работи, не че е хубаво. А журналягите защо не са се пазили или поне защо не са пребили малките келеши? :mrgreen:
Т'ва полупиян звучи като малко бременна :)
Да, това малко акто оня анекдот.
- Какво сте пли?
- А, само една биришха.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

phoebe написа:Е с какво право ги обиждаш така? От кой мислиш, че гледат?
Ние да не сме по-различни, като пием в градинките около университета? Ти да не си по-различен, особенно с твоите изпълнения, за които след това щем нещем, научава целия форум?

Някои биха казали - но ние знаем какво правим, висшисти сме, пълнолетни сме. :roll:
Любопитно ми е ти с какво право говориш тъй по мой адрес. Чакам с нетърпение списък и доказателства за конкретни мои "изпълнения", които напомнят простотията по детските дискотеки и които биха стимулирали такава у невръстните рацерчета. Ако не видя такъв списък, ще те третирам като клеветник.

Бонус: В предпоследното ти изречение думата "целия" би трябвало да бъде с пълен член.
Бонус 2: Във второто ти изречение вместо "кой" е трябвало да употребиш "кого".

ОН: Самите деца не са виновни. Първо - малки са, второ - пияни/напушени са. Как да действат зряло и трезво? Ами няма как. Виновни са родителите, престъпниците-търговци и спящите ченгета, за тях пък са виновни техните родители и т.н. Келешчетата по детските дискотеки са потресаващо гротескни и откак се помня планирам бомбен атентат в подлеза на НДК, но съм твРъд поддръжник на тезата, че средата е най-определяща за развитието на всеки кубичен милиметър от мозъка на човека. Изчадията са си изчадия и бих ги изпозастрелял за доброто на нацията. Да, нямат вина, но пречат и нокой не ги харесва. И хлебарките не са виновни, че са хлебарки, но ги изтребваме като... хлебарки. Причините се крият (всъщност въобще не се крият) далеч назад във времето (и не толкова далеч) и са дълбоко вкоренени в основите на съвременното общество, за да приписваме вината на когото и да било. Но децата по детските дискотеки са лекета и трябва да им се подрежат крилцата.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Jamesmagno написа: Виновни са ... и спящите ченгета....
Но какви усти са отворили за по-високи заплати... :evil:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

хахахахахха, колко беше щастлив онзи дето като затварял ресторанта му повръщали малолетните. И секс бил виждал. То това направо като безплатно проно :lol:

трябва да върнат трудовата повинност. то всъщност знам ли, и това няма да помогне. адекватна мярка срещу тези не се сещам, освен масово избиване...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Системен бой обикновено върши работа... :roll:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Joker написа:Системен бой обикновено върши работа... :roll:
А не ви ли се струва, че част от тези изчадия е продукт именно на системен бой? :?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Определено не! Мисля, че бъркаш целенасочения системен бой със случайната и произволна тупалка... :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “България”