Ще ми е мноого интересно да разбера каква точно информация имаш за тестовете в АМВР и от къде си я получил.
Академия на МВР
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: Академия на МВР
Не помня колко точно за колко време беше, ама в главата ми се въртят три месеца - та за тоя период (+- да кажем 1 месец) всички кръвни клетки се сменят, а кръвната плазма - още по-бързо, но за колко време точно, убий ме, не знам. Но една година е абсурдно дълъг период.
Ще ми е мноого интересно да разбера каква точно информация имаш за тестовете в АМВР и от къде си я получил.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- RiCky
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
за съжаление няамам инфо за тестовете в АМВР смао за тестотве от лаборатории на които са се подлагали мой приятели и така знам аз..за академията не знам повече от това което е на сайта..разпитвал съм нялаво-надясно и съм чувал всякакви раоти за това как се влиза..но просто се се разминават и за това не вярвам на друго освен на официалната инф. на сайта на МВР...
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
а официалната информация във сайта е добре по принцип, но има леко объркващи моменти и изскачат доста въпроси...та общо взето информация има много ама не се знае коя е най вярна
мен ме интересува физическия примерно....дали може да се вземе допингче преди него...
- RiCky
- В началото бе словото
не ти трябва е..той е цифра лесен пък като си девойче ше са и по малки нормативите ше ги минеш споко...иначе според мен зависи от това кога ти е медицинския щото ако е след физето щи фанат "допинга"
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
по принцип медицинския е преди физическия...ама де да знам....много ми е гадно честно... тва бягане напрао ми е... майката....
и ще е супер зле ако още в самото началото ме скъсат нали разбираш... 
- archfairy
- В началото бе словото
То и в края да те скъсат, все ще са те скъсали, да ти кажаFirestarter_f написа:по принцип медицинския е преди физическия...ама де да знам....много ми е гадно честно... тва бягане напрао ми е... майката....и ще е супер зле ако още в самото началото ме скъсат нали разбираш...
There I was on a July morning, I was looking for love with the strength of a new day dawning and the beautiful sun.
- RiCky
- В началото бе словото
archfairy написа:То и в края да те скъсат, все ще са те скъсали, да ти кажаFirestarter_f написа:по принцип медицинския е преди физическия...ама де да знам....много ми е гадно честно... тва бягане напрао ми е... майката....и ще е супер зле ако още в самото началото ме скъсат нали разбираш...
xaxax има нещо вярно..ам ше е най-тъпо ако отпадна от медицинския..с другото има шанс да мина...
стартер не се пертеснявай един месец ти трябва за да се подготвиш...тичането да ти е проблема..ставай по късно тичай за рейса и ше влезеш във Форма
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
archfairy според мене си е най-гадно като ти скастрят крилцата още от началото
RiCky , човече дано си прав и всичко да мине добре пък сега само да се панирвам излишно....
ааа ти спри маниите 1...2...месеца преди испита и споко...те ако фащаха дали си зимал чак от една година по-рано нямаше да си запълнят бройките... пък ако ти кажат нещо кажи им че Бойко Борисов ти е 7-ми братовчед хахаха аз ще потвърдя
RiCky , човече дано си прав и всичко да мине добре пък сега само да се панирвам излишно....
ааа ти спри маниите 1...2...месеца преди испита и споко...те ако фащаха дали си зимал чак от една година по-рано нямаше да си запълнят бройките... пък ако ти кажат нещо кажи им че Бойко Борисов ти е 7-ми братовчед хахаха аз ще потвърдя
- archfairy
- В началото бе словото
Гадно е, да, но по-гадно е да те скъсат, когато почти си достигнал целтаFirestarter_f написа:archfairy според мене си е най-гадно като ти скастрят крилцата още от началото![]()
There I was on a July morning, I was looking for love with the strength of a new day dawning and the beautiful sun.
-
ashkadarma
- В началото бе словото
Аре,който се интересува за академията да ми пише на pesanuga@abv.bg,за да му дам skype ми и да получи свястна информация.Пишете ми и не се притеснявайте.На линия съм до утре на обяд.
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
благодаря ти за предложението...ам...аз ей сега ще ти изпратя на пощата ти моя skype да не се чудиш после кой ти иска пълномощно 
само че се извинявам, защото ще мога да вляза в скайп чак утре през деня предполагам и тогава и ще те потърся...
кофти че така се получава но просто тази вечер няма как.... не се обиждай... 
само че се извинявам, защото ще мога да вляза в скайп чак утре през деня предполагам и тогава и ще те потърся...
Firestarter_f,вземи малко инфо от първа ръка и ако желаеш може да я споделиш с нас... 
- RiCky
- В началото бе словото
да точно така и надявам се да разпиташ за моя проблем...
- p.e.s.h.o
- В началото бе словото
- Специалност: Пожарна и аварийна безопасност, Академия на МВР
- Обратна връзка:
Хора земете почетет първо малко и тогава говорете. Как може да си помизлите че ще ви вземат 1 л кръв. Дори при кръводаряване взимат по-малко(450-500г). За изследванията ти зимат мноооооооого по-малко от един литър
IMPOSSIBLE IS NOTHING
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Какви са изпитите за криминалистика?