Едно нещо което не знаете за мен: В момента не ми се пишка!
6 неща, които не знаеш за мен :)
Модератор: Плазмодий
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
-обичам плюшени играчки и все се изкушавам и си купувам нови
-обичам гримовете
-оооооообичам шоколад
-често си философствам
-много често в нас си паля свещ,индийска пръчица и танцувам
-обичам снега
-обичам да сънувам и е нормално за мене да спя по 12 часа
-обичам детските приказки
-като малка с една моя приятелка обожавахме да се търкаляме в една голяма кална локва,докато валеше...
-обичам гримовете
-оооооообичам шоколад
-често си философствам
-много често в нас си паля свещ,индийска пръчица и танцувам
-обичам снега
-обичам да сънувам и е нормално за мене да спя по 12 часа
-обичам детските приказки
-като малка с една моя приятелка обожавахме да се търкаляме в една голяма кална локва,докато валеше...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Оооо,да бе! Малко ?! Основните форумисти вече или не влизат, или го правят супер рядко, като почти пък не пишат. Готините теми изостанаха дълбоко назад, за сметка на ултра-идиотщините от рода на "Човека над/в/под/през/пред/на баба ми в **** мен", не се пише нищо по-дълго от пет думи на кръст, появиха се нови флуудърчета с амбицията да видят промяната в ранга си ако е възможно за ден-два...mushroomhead написа:Нищо кой знае какво не се е променило.само дето посещаемостта е маалко по-слаба отколкото лятото
Вярно е, че вече всеки от приетите студенти си има други занимания, а пък старите кучета- още повече, но все пак ми липсва предишната атмосфера...Няма я!
Ей това не звучи много приятно. Ами нали това е форум - целта, май, е всеки да напише това, което иска. И защо новите да са флуудъри - на мен лично ми е приятно да пиша, интересно ми е да си контактувам с вас... Дори смятам, че на новите хора трябва да се гледа като на нещо положително, а не като на заразно зло. И дори да се гонят някакви рангове - пак не би трябвало да се ядосваш, все пак това на кого вредиVintersorg написа:Оооо,да бе! Малко ?! Основните форумисти вече или не влизат, или го правят супер рядко, като почти пък не пишат. Готините теми изостанаха дълбоко назад, за сметка на ултра-идиотщините от рода на "Човека над/в/под/през/пред/на баба ми в **** мен", не се пише нищо по-дълго от пет думи на кръст, появиха се нови флуудърчета с амбицията да видят промяната в ранга си ако е възможно за ден-два...mushroomhead написа:Нищо кой знае какво не се е променило.само дето посещаемостта е маалко по-слаба отколкото лятото
Вярно е, че вече всеки от приетите студенти си има други занимания, а пък старите кучета- още повече, но все пак ми липсва предишната атмосфера...Няма я!
Аз се надявам, че догодина ще бъда ваша колежка и този форум затвърди решението ми, накара ме да видя що за хора се подвизават във факултета, в който искам да вляза и , де да знам, пак приемам любопитството си като нещо добро
А какво е готина тема??? Те пак са си за вкусове и предпочитания - всеки решава кое му е на сърце и пише, но вече ставам нагла, нека се спра, докато още мога да го направя
п.п. И последно - разбира се, че щом влизат нови хора, атмосферата ще се промени! Това обаче изобщо не означава, че е лоша.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да! Монка, да...добре че поне ти се навърташ наоколо и продължаваш да си в помощ на нуждаещите се. Щото АлХиксчо бе погълнат от Студентски град, както аз и още много други форумци; кака Крематори от дъжд на вятър се вясва; Боромир си прави оглушки, Химера и Файър изчезнаха съвсем...alhimikat написа:Jore
az sym naokolo bre
Ех, бедни, бедни Жоромакедонски! Защо не умря при Гредетин ?!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:

-->