Пететажна джамия в Малинова Долина

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: Пететажна джамия в Малинова Долина

Мнение от pora_e_priqtel »

Ъъъ... какво ли е имала предвид под "държавни църквии"? :?
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Не знам :mrgreen: Но това лято като бях в "Св. 40 мъченици" във Велико Търново, екскурзоводът обърна внимание на тези думи на Ванга и че след като реставрираха църквата, България бе приета в ЕС. Като един вид знак, нали...
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Batbayan, дай да позная, кефиш се на БНС? ;)
medicate, medicate
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

castelo написа:Не знам :mrgreen: Но това лято като бях в "Св. 40 мъченици" във Велико Търново, екскурзоводът обърна внимание на тези думи на Ванга и че след като реставрираха църквата, България бе приета в ЕС. Като един вид знак, нали...
А така - още една църква и ще ни приемат в Шенген, а при следващата - директно отиваме в Г-8 :lol:
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Няма ли някой да организира протести, на които да се включим? :shock:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ако построим пагода на мястото на НДК, АТАКА и тем подобни псевдо-националисти, ще станат ли анти-китайци? Ако построим тотем на индианските богове, ше се възпротивите ли срещу Покахонтас и Винету?

Много са ми смешни едни такива изказвания - "Не трябва да има джамии, трябва да има църкви", ако не друго показват 0 толерантност и 0 мозъчна дейност. Живеем в 21 век, за бога, разбирам да сме при Иван Асен и като ти дойдат турци, да ги колиш.

Имали пари хората - построили си джамия. Вие като искате - съберете си за църквичка. Или като мене - будистки храм в Центъра на Бургас... Тва с деленето на хората на религии е най-голямата глупост. А това, че асоциирате джамия с турския етнос е голяма простотия - нима няма българи мюсюлмани?

Просто порастнете - не гледайте на съседа в паничката и не търсете конфликти, където ги няма...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

Kristo написа:Ако построим пагода на мястото на НДК, АТАКА и тем подобни псевдо-националисти, ще станат ли анти-китайци? Ако построим тотем на индианските богове, ше се възпротивите ли срещу Покахонтас и Винету?

Много са ми смешни едни такива изказвания - "Не трябва да има джамии, трябва да има църкви", ако не друго показват 0 толерантност и 0 мозъчна дейност. Живеем в 21 век, за бога, разбирам да сме при Иван Асен и като ти дойдат турци, да ги колиш.

Имали пари хората - построили си джамия. Вие като искате - съберете си за църквичка. Или като мене - будистки храм в Центъра на Бургас... Тва с деленето на хората на религии е най-голямата глупост. А това, че асоциирате джамия с турския етнос е голяма простотия - нима няма българи мюсюлмани?

Просто порастнете - не гледайте на съседа в паничката и не търсете конфликти, където ги няма...
Ти може и така да мислиш, но по принцип исляма в днешно време се стреми за световна доминация.От ислямски фондации се финансират терористични организации и т.н.А да не кажем, че за нашата страна исламизацията е едно крайно негативно историческо явление, което е взело много и скъпи жертви и винаги е било начин за потурчване на населението

В моя род имам хора, които са лежали по занданите в Дярбекир заради борбата си срещу османската империя, така че нямам никакво намерение да ставам толерантен. :!: Ти лично за мен не си истински българин, щом можеш да правиш компромис с хората които са клали и издевателствали над нашия народ близо 500 години.Не казвам да хващаме калашниците, но джамии има достатъчно и няма нужда на всяко село по 5 , а в столицата едва ли не нов мюсюлмански университет както в Мека. :wink: Стига сте се правили на мекушави женички, ами вземете една сериозна позиция, щото от прекалено слабохарактерно мислещи хора ми дойде до гуша. :roll:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Batbayan написа: Ти лично за мен не си истински българин, щом можеш да правиш компромис с хората които са клали и издевателствали над нашия народ близо 500 години.Не казвам да хващаме калашниците, но джамии има достатъчно и няма нужда на всяко село по 5 , а в столицата едва ли не нов мюсюлмански университет както в Мека. :wink: Стига сте се правили на мекушави женички, ами вземете една сериозна позиция, щото от прекалено слабохарактерно мислещи хора ми дойде до гуша. :roll:
А можеш ли да си гледаш работата?
Повече българин съм от теб, и всеки ш#бан националист, дето говори в стил Хитлер, дето отдавна вече не е на мода. С тези глупости за историята, ислямиски доминации и тем подобни, не можем да се оправдаваме, че не искаме джамия някъде си. Повечето хора си говорят, как мразят турците, как са против исляма и т.н., не за друго, а защото са банда глупаци, които намесват национализма си и сбърканите си разбирания, по нелеп начин.

Истинските женички са малоумните идиоити, които търсят проблемите си в мюсюлманите в България, които говорят сякаш, единствената им прочетена книга е Моята Борба. Хора, които говорят наизуст, без да потърсят вината за положението на нашия, да е именно в нашия народ.... Единственото решение е да си оправим нашия народ, а не да си търсим вината в друговерци... или малцинствата...
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

Нека се строи бе. Влизали ли сте в джамия? Адски красиво е.
Иначе ако ще събаряме джамията, викам да съборим и църквите и синагогите.
Not because the fox barks...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Доста сте се събрали тук, направо като извадени от Криворазбраната цивилизация... либерални, политически коректни фешънчета.... :pukeright:
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Kristo написа:
Batbayan написа: Ти лично за мен не си истински българин, щом можеш да правиш компромис с хората които са клали и издевателствали над нашия народ близо 500 години.Не казвам да хващаме калашниците, но джамии има достатъчно и няма нужда на всяко село по 5 , а в столицата едва ли не нов мюсюлмански университет както в Мека. :wink: Стига сте се правили на мекушави женички, ами вземете една сериозна позиция, щото от прекалено слабохарактерно мислещи хора ми дойде до гуша. :roll:
А можеш ли да си гледаш работата?
Повече българин съм от теб, и всеки ш#бан националист, дето говори в стил Хитлер, дето отдавна вече не е на мода. С тези глупости за историята, ислямиски доминации и тем подобни, не можем да се оправдаваме, че не искаме джамия някъде си. Повечето хора си говорят, как мразят турците, как са против исляма и т.н., не за друго, а защото са банда глупаци, които намесват национализма си и сбърканите си разбирания, по нелеп начин.

Истинските женички са малоумните идиоити, които търсят проблемите си в мюсюлманите в България, които говорят сякаш, единствената им прочетена книга е Моята Борба. Хора, които говорят наизуст, без да потърсят вината за положението на нашия, да е именно в нашия народ.... Единственото решение е да си оправим нашия народ, а не да си търсим вината в друговерци... или малцинствата...
Ами как да ти кажа, те хората строят джамии в България налево и надясно, наскоро стана скандал с радикален ислям в училища в региони с мюсюлманско население, ДАНС се намесиха дори а ти викаш, че няма проблем и че строенето на джамии насам-натам било нормално нещо и че си бил истински българин... :scratch:

Кой мислиш, че ти вярва???Какви са тия проблеми към които искаш да пренасочиш общественото съзнание и да се игнорира зараждането на радикален ислам в БГ , което явление не е непознато на Балканите - за сравнение политическите крайни ислямски настроения в Турция и Албания.

Според мен всяко общество има свои проблеми, ма да критикуваш българския народ и да казваш, че зараждането на ислямизъм в БГ е маловажно нещо - ми да ти кажа тука не виждам нито едно родолюбиво нещо.Я ми кажи ако можешеда те чуе Ботев примерно или Раковски как спокойно си говориш, че било нормално да се строят турски джамии в нашата страна как биха се отнесли към това изказване...

Пак казвам - никой не агитира да хванеме горите като хайдути, но ти откровено обиждаш скъпите жертви на България дадени в отпор на исламизацията на османците и техния терор.Няма лошо да има по някоя и друга джамия както е положението сега, ма на село 100 човека да има 5 джамии или пък цели големи ислямски центрове в столицата, където няма даже толкова голямо ислямско население - :scratch: просто не мога да видя смисъла поради който подкрепяш това начинание...Всъщност на мен ми намирисва , че си един от многото хора, които си затварят очите пред тези проблеми на България, защото си мислят, че да не спазваш заветите на Ботев , Левски, Раковски, Каблешков, Бенковски, Каравелов, капитан Петко, Захари Стоянов, Стамболов и т.н. и т.н. герои, патриоти и видни люде е модерно.

А между другото животът и делото на Адолф Хитлер не ме вълнуват особено и не съм чел неговата книга озаглавена "Моята борба".Тя не е за България, няма общо с нашия народ и дори ако някой ден седна да я прочета , то това би било само с исторически научен интерес. :!: :wink:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Проблемът с джамиите е проблем на цяла Европа вече. В България специално на 1000 мюсюлмани се падат 3 пъти повече джамии отколкото на 1000 християни съответно църкви. Нека някой от супер мега интелигентните ненационалисти тука кажа това нормално ли е и дали на някого му харесва ? Обърнете поглед към останалите страни, след като не желаете да сте като "тъпите националисти". Вижте Гърция, вижте Франция, та дори и Турция, която разрешава по 1 джамия на 20 000 човека. В тоя ред на мисли ше попитам- ние на по-големи католици от папата ли трябва да се правим ? А най-тъжното е че покрай нашите спорове ислямистите тихо мълком се намърдват в Европа и тяхната дума започва да става по-тежка от нашата, каквато им е й целта в крайна сметка. Задайте си въпроса защо им е нужно да строят толкова джамии след като претендират да са модерни хора като европейците ? Еми защото определени кръгове от тях по този начин успява да капсулира мюсюлманската общност в Европа (и България) и по този начин те не се претопяват и не се приобщават към останалите хора от страната, в която са се нанесли. И като са така обединени, тяхната тежест в обществото е по-силна и може да влияе за прокарване на нечии интереси. На Турция например, която има сериозни проблеми с ЕС. ;) В България имаше толкова провокации от страна на мюсюлманите, че просто се чудя как някои хора продължават да гледат снизходително на подобни техни желания (иначе аз нямам нищо против самите хора !)-митът Батак, желанието да се построи паметник на Сюлейман паша на Шипка, а сега и този ислямски университет.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Абе момчета, нали точно Левски е казал, че в Свободна България, всички ще са равни, без значение - българи, турци, евреи, цигани...

И сега с името на същия този Левски, вие се изказвате срещу тяхната свобода на вероизповедание. Имам само 1 лаф за вас - "Смешни сте!"

Не знам за Ботев и Раковски, но Левски определени се върти в гроба заради псевдо-патриоти и националисти. Не е това идеала на Апостола - да няма турци в България, а хората тук да са свободни, без значение кои са и какви са...

Но уви, повечето хора са прости и не виждат по-далече от носа си...
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Kristo написа:Абе момчета, нали точно Левски е казал, че в Свободна България, всички ще са равни, без значение - българи, турци, евреи, цигани...

И сега с името на същия този Левски, вие се изказвате срещу тяхната свобода на вероизповедание. Имам само 1 лаф за вас - "Смешни сте!"

Не знам за Ботев и Раковски, но Левски определени се върти в гроба заради псевдо-патриоти и националисти. Не е това идеала на Апостола - да няма турци в България, а хората тук да са свободни, без значение кои са и какви са...

Но уви, повечето хора са прости и не виждат по-далече от носа си...
Ти говориш смешно, мой човек и е добре да го осъзнаеш.Да не говорим, че за мен си откровено антибългарски настроен.Левсики може и да е имал някакви по-общо звучащи изказвания, но никога не е имал пред вид под свобода ислямизацията на страната.А Ботев и Раковски открито са си били анти-турски настроени.Сега ако ти произлизаш от някое семейство на български турци това обяснява наистина мнооого за позицията ти...
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

И аз вече си мисля такива работи. :roll: Щом намесихте Левски, само ще каже, че най-великият завет на Апостола е "чиста и свята република". ;) Ислямизацията и антибългарщината стоя на 180 градуса от този завет, защото на ДПС и ислямистите изобщо не им дреме за републиката ни....
Публикувай отговор

Обратно към “България”