Но, моля, заповядай - от коя квалификация, по-точно? Не виждам да съм те обидила с каквото и да било... И съм сигурна, че никой не би видял обида в думите ми.phoebe написа:ще изпусна да действам по правилата този път - а именно да се оплача квалификацията й
Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Изневерявате ли?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
ако ти не си от този типаж, за какво тогава го подкрепяш в мненията си о.О Та подкрепата малко или много те прави този типаж...
И престанете да се солите по форума, най-вече ти, защото Ели не ти е отговаряла на постовете от един доста голям период от време насам
Смешно е, а и дразнещо, когато всеки втори абзац ти е нарицателен към някой, а не по темата >.<
Киро, моля те, не можеш да ме накараш да ти повярвам, че си бил сериозен като си писал това мнение
Нз някое момче наистина да се чувства в менструално настроение когато и да е през живота си 
И престанете да се солите по форума, най-вече ти, защото Ели не ти е отговаряла на постовете от един доста голям период от време насам
Киро, моля те, не можеш да ме накараш да ти повярвам, че си бил сериозен като си писал това мнение
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Хъх, колко странно, всички форумни герои, когато усетят, че може би са сгазили лука (споко дишай, не си), бързо бързо реагират с обяснение на мнението си в най-невинна посокаТърговецът на кристал написа:Но, моля, заповядай - от коя квалификация, по-точно? Не виждам да съм те обидила с каквото и да било... И съм сигурна, че никой не би видял обида в думите ми.phoebe написа:ще изпусна да действам по правилата този път - а именно да се оплача квалификацията й
Хайде да заровим томахавката (за тази вечер) - аз наистина си лягам.
medicate, medicate
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не бе, душко, не съм си редактирала мненията и моля модераторите да не трият, за да няма съмнения разни - покажи ми за коя квалификация иде реч, м? Ще се извиня.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз предлагам ние с теб да си вземем пуканки и кола, че се очертава дълга нощgogigagagagigo написа:и после аз съм детето.....
Вие няма да спрете
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Напълно сериозен съм, знаеш ли какво ства ако не успееш да поддържаш баланса какво става?
Получавам се аз
В моментното ми настроение...
и поста ми беше напълно сериозен, не можеш ли да го разбереш?
нима отричаш съществуването на тези функции във своето тяло?
а ако ги нямаш? То тогава човек ли си или нещо от неживата природа, защото все пак и във двта пола са заложени процесите които правят възможно възпроизвеждането...
И пак ще повторя, не съм излизал от цикъла си от тринайстата си година, още ме държи
Получавам се аз
В моментното ми настроение...
и поста ми беше напълно сериозен, не можеш ли да го разбереш?
нима отричаш съществуването на тези функции във своето тяло?
а ако ги нямаш? То тогава човек ли си или нещо от неживата природа, защото все пак и във двта пола са заложени процесите които правят възможно възпроизвеждането...
И пак ще повторя, не съм излизал от цикъла си от тринайстата си година, още ме държи
My will be done!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
О, Поре, за някои - дълга, за други - приятна... За трети - приятно дълга...
Аз лично отивам да спя. Колко прозаично, уви...
Но това не пречи утре да намина да проверя с какво толкова съм засегнала Ахмед, та чак да има намерение да се оплаква от мен, хаха! С риска да се повторя - be my guest...
Аз лично отивам да спя. Колко прозаично, уви...
Но това не пречи утре да намина да проверя с какво толкова съм засегнала Ахмед, та чак да има намерение да се оплаква от мен, хаха! С риска да се повторя - be my guest...
В края на ноември
В края на ноември
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Ели, ако не му е приятно така да му казваш, защо продължаваш?
Защо?
Не сериозно, защо ?
Защо?
Не сериозно, защо ?
My will be done!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Киро, успокой се!
Иначе не отричам и в моя организъм да се случват разни процеси, характерни и за женския, но точно пък овулация..
Иначе не отричам и в моя организъм да се случват разни процеси, характерни и за женския, но точно пък овулация..
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
обаче не получаваме никакво разбиране
My will be done!!!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Какво направихте вие, бе? Човек да не иде да постреля по извънземни вече...
Фийби, защо се обиждаш на "предсказуем"? В това няма нищо лошо. Ако ще се чепкаш и обиждаш (онова за змиите, да не питаш къде си обиждал), прави го по-тъничко, с повече завъртания. Не така остро. Грозно е. Научи се да прикриваш малко нападките.
Ели, не се занимавай толкова, ми дай да обменим музикални прозиведения и рецепти за салатки
Поре - ако ще е до нощите, на мен колата не ми стига, но едно червено биволче ще уважа.
Дарксайт - наздраве!
Гоги - ъъъ... здрасти
пп:не скачай и ти в борбътъ, че сложно стана...
На останалите - лека нощ
Фийби, защо се обиждаш на "предсказуем"? В това няма нищо лошо. Ако ще се чепкаш и обиждаш (онова за змиите, да не питаш къде си обиждал), прави го по-тъничко, с повече завъртания. Не така остро. Грозно е. Научи се да прикриваш малко нападките.
Ели, не се занимавай толкова, ми дай да обменим музикални прозиведения и рецепти за салатки
Поре - ако ще е до нощите, на мен колата не ми стига, но едно червено биволче ще уважа.
Дарксайт - наздраве!
Гоги - ъъъ... здрасти
На останалите - лека нощ
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Ето че си имаме нова тема за безсмислен спам. Супер!
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аз "форумен герой" ли съм, ефенди? Ееей, колко яко. Знаех си, че тайно ми се възхищаваш. Дори ми се прииска за около микросекунда да имаше поне едничко нещо у тебе, заслужаващо възхищение от мен, за да мога да съм справедлив. Но, уви...phoebe написа:Хъх, колко странно, всички форумни герои, когато усетят, че може би са сгазили лука (споко дишай, не си), бързо бързо реагират с обяснение на мнението си в най-невинна посока![]()
С всяко следващо мнение ти работиш в противоположната посока. Тъжно. Както и да е, де, аз всъщност се стремях да опазя лесно ранимата ти психика от терзания, не да защитавам собствената си правота, която, бидейки правота и моя, няма особена нужда от защита, особено в спорове с конкретни хора. Капиши?
А като цяло последните няколко страници бяха наслада за очите и душата.

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Човек не да не иде да постреля по извънземни, ами да не вземе да си легне даже...
От всичко, което се изписа, най-кратичко мога да обобщя, че изневярата е освен всичко друго и акт на тотално неуважение към партньора и чувствата му. Така че аз лично не мога да я оправдая под никакво условие, каквото и да е. Хората, които успяват... еми, техен си живот. Но докъде ще стигнеш, ако нямаш елементарно уважение към хората, с които се свързваш?
От всичко, което се изписа, най-кратичко мога да обобщя, че изневярата е освен всичко друго и акт на тотално неуважение към партньора и чувствата му. Така че аз лично не мога да я оправдая под никакво условие, каквото и да е. Хората, които успяват... еми, техен си живот. Но докъде ще стигнеш, ако нямаш елементарно уважение към хората, с които се свързваш?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Feed Me!