Изневерявате ли?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Изневерявате ли?

Мнение от Търговецът на кристал »

phoebe написа:ще изпусна да действам по правилата този път - а именно да се оплача квалификацията й :)
Но, моля, заповядай - от коя квалификация, по-точно? Не виждам да съм те обидила с каквото и да било... И съм сигурна, че никой не би видял обида в думите ми. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

:brilsmurf: и после аз съм детето.....
Вие няма да спрете :lol:
My will be done!!!
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

ако ти не си от този типаж, за какво тогава го подкрепяш в мненията си о.О Та подкрепата малко или много те прави този типаж...

И престанете да се солите по форума, най-вече ти, защото Ели не ти е отговаряла на постовете от един доста голям период от време насам ;) Смешно е, а и дразнещо, когато всеки втори абзац ти е нарицателен към някой, а не по темата >.<

Киро, моля те, не можеш да ме накараш да ти повярвам, че си бил сериозен като си писал това мнение :lol: Нз някое момче наистина да се чувства в менструално настроение когато и да е през живота си :shock:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Търговецът на кристал написа:
phoebe написа:ще изпусна да действам по правилата този път - а именно да се оплача квалификацията й :)
Но, моля, заповядай - от коя квалификация, по-точно? Не виждам да съм те обидила с каквото и да било... И съм сигурна, че никой не би видял обида в думите ми. :)
Хъх, колко странно, всички форумни герои, когато усетят, че може би са сгазили лука (споко дишай, не си), бързо бързо реагират с обяснение на мнението си в най-невинна посока :mrgreen:
Хайде да заровим томахавката (за тази вечер) - аз наистина си лягам.
medicate, medicate
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не бе, душко, не съм си редактирала мненията и моля модераторите да не трият, за да няма съмнения разни - покажи ми за коя квалификация иде реч, м? Ще се извиня.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

gogigagagagigo написа::brilsmurf: и после аз съм детето.....
Вие няма да спрете :lol:
Аз предлагам ние с теб да си вземем пуканки и кола, че се очертава дълга нощ :lol:
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Напълно сериозен съм, знаеш ли какво ства ако не успееш да поддържаш баланса какво става?

Получавам се аз :lol:
В моментното ми настроение...
и поста ми беше напълно сериозен, не можеш ли да го разбереш?
нима отричаш съществуването на тези функции във своето тяло?
а ако ги нямаш? То тогава човек ли си или нещо от неживата природа, защото все пак и във двта пола са заложени процесите които правят възможно възпроизвеждането...

И пак ще повторя, не съм излизал от цикъла си от тринайстата си година, още ме държи :oops:
My will be done!!!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

О, Поре, за някои - дълга, за други - приятна... За трети - приятно дълга...

Аз лично отивам да спя. Колко прозаично, уви...
Но това не пречи утре да намина да проверя с какво толкова съм засегнала Ахмед, та чак да има намерение да се оплаква от мен, хаха! С риска да се повторя - be my guest...
В края на ноември
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Ели, ако не му е приятно така да му казваш, защо продължаваш?
Защо?
Не сериозно, защо ?
My will be done!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Киро, успокой се! :lol:

Иначе не отричам и в моя организъм да се случват разни процеси, характерни и за женския, но точно пък овулация.. :shock:
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

:lol: Не казвам овулация, казвам че и ние имаме процеси сходни със, но те са и по редовни и даже не спират (имам в предвид създаването на нови годни сперматозоиди) тъй че логита гласи че ние сме тези на които повече им пречи тялото...

обаче не получаваме никакво разбиране :)
My will be done!!!
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Какво направихте вие, бе? Човек да не иде да постреля по извънземни вече...
Фийби, защо се обиждаш на "предсказуем"? В това няма нищо лошо. Ако ще се чепкаш и обиждаш (онова за змиите, да не питаш къде си обиждал), прави го по-тъничко, с повече завъртания. Не така остро. Грозно е. Научи се да прикриваш малко нападките.
Ели, не се занимавай толкова, ми дай да обменим музикални прозиведения и рецепти за салатки :)
Поре - ако ще е до нощите, на мен колата не ми стига, но едно червено биволче ще уважа.
Дарксайт - наздраве!
Гоги - ъъъ... здрасти :) пп:не скачай и ти в борбътъ, че сложно стана...
На останалите - лека нощ :)
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Ето че си имаме нова тема за безсмислен спам. Супер!
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

phoebe написа:Хъх, колко странно, всички форумни герои, когато усетят, че може би са сгазили лука (споко дишай, не си), бързо бързо реагират с обяснение на мнението си в най-невинна посока :mrgreen:
Аз "форумен герой" ли съм, ефенди? Ееей, колко яко. Знаех си, че тайно ми се възхищаваш. Дори ми се прииска за около микросекунда да имаше поне едничко нещо у тебе, заслужаващо възхищение от мен, за да мога да съм справедлив. Но, уви...

С всяко следващо мнение ти работиш в противоположната посока. Тъжно. Както и да е, де, аз всъщност се стремях да опазя лесно ранимата ти психика от терзания, не да защитавам собствената си правота, която, бидейки правота и моя, няма особена нужда от защита, особено в спорове с конкретни хора. Капиши?

А като цяло последните няколко страници бяха наслада за очите и душата. :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Човек не да не иде да постреля по извънземни, ами да не вземе да си легне даже...

От всичко, което се изписа, най-кратичко мога да обобщя, че изневярата е освен всичко друго и акт на тотално неуважение към партньора и чувствата му. Така че аз лично не мога да я оправдая под никакво условие, каквото и да е. Хората, които успяват... еми, техен си живот. Но докъде ще стигнеш, ако нямаш елементарно уважение към хората, с които се свързваш?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”