Такъв надпис върху Софийския университет?Допустимо ли е?
Модератор: sientelo
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Re: Такъв надпис върху Софийския университет?Допустимо ли е?
Е някъде из южното крило беше. Ако по някаква причина се водят на ФФ - значи съм им пикал в кенефите, кво да се прави 
- DADO
- Легендарен флуудър
Ако са го писали в Южното, това не означава че са непременно от там. Може да са били временни посетители на родното Алма Матер, които били изпитали голяма или малка нужда в СУ. Стига с тия безсмислени спорове. Недейте да оценявате факултетите по това какво е написано във въпросните тоалетни.
Ibiza DJ
Така си е! Трябва да ги оценяваме по това, какво са изкарали в самите тоалетни.DADO написа:Ако са го писали в Южното, това не означава че са непременно от там. Може да са били временни посетители на родното Алма Матер, които били изпитали голяма или малка нужда в СУ. Стига с тия безсмислени спорове. Недейте да оценявате факултетите по това какво е написано във въпросните тоалетни.
п.п. Тук идва въпростът, количество или качество?
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: втори
Възмутително е. Точно акад. Васил Гюзелев не е българофоб, а е патриот. Това личи от всичките му трудове, с които съм се запознал, статии, и т. н. Така че това е голяма обида.melestorm написа:Здравейте,
Днес пътувах покрай любимия ни Ректорат и видях нещо много потресаващо, което няма да крия, че ме ядоса...здраво!
С черен спрей беше написано от страната към "Царя" и Метрото - "Васил Гюзелев е българофоб.Ние сме арийци!".
Според мен, всеки човек си има плюсове и минуси, но академик Васил Гюзелев определено има за какво да се уважава и лично аз не смятам, че е заслужил през годините, върху работното му място, да пише такава тъпотия.
Според мен това са някакви "измишльотини", с които искат да занимават цялото общество, без никой да им е длъжен (защото от това по-централно място няма). Изключително жалко ще е, ако това е творение на колега от факултета. Просто не мога да разбера, що за човек би написал подобна глупост!? Най-вероятно няма нито исторически познания, нито култура.
Надявам се, че ръководството на Университета ще вземе мерки и ще махне този позорен надпис и то в най-скоро време.
Ооо, какво още има да видиш... 
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Упс - извинявам се^^tamerlan написа:Шепот - attilax просто е цитирал откровенията на някакъв "ариец"
~ Кътчето ~