Евровизия 2009
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
LILILI
- В началото бе словото
- Специалност: икономика
- Курс: завършил
Евровизия 2009
ГЕРГАНА ДИМОВА се класира за полуфинала на Българската песен на Евровизия 2009
На 20 ноември в концертния брой на Бъди звезда се представиха 8 песни избрани от малките концерти през месеца. Зрителския вот посочи песента – “Ясно слънце” на Гергана Димова на първо място с 41,42 %, това осигури участие на младата изпълнителка на полуфинала на Българската песен на Евровизия. Веднага след успешното класиране на “Ясно слънце” - Гергана Димова засне видео клип на песента. Снимките се осъществиха в известно Хасковско заведение с екипа на режисьора Иван Енев. Клипа ще бъде идентичен с концертния вариант на песента, предаден на сцената на БГ Евровизия, в него участват формация Славяни и Росица Пасева – вокал. Красота, танци и екшън се вихриха до късните часове на нощта по време на снимките. На следващия ден мюзикайдълката засне и нова фотосесия. Двама фотографи /Петко Христов и Иван Енев/ бяха поканени за да заснемат всички необходими кадри за да могат медиите да се докоснат до същността на - Ясно слънце.
На 20 ноември в концертния брой на Бъди звезда се представиха 8 песни избрани от малките концерти през месеца. Зрителския вот посочи песента – “Ясно слънце” на Гергана Димова на първо място с 41,42 %, това осигури участие на младата изпълнителка на полуфинала на Българската песен на Евровизия. Веднага след успешното класиране на “Ясно слънце” - Гергана Димова засне видео клип на песента. Снимките се осъществиха в известно Хасковско заведение с екипа на режисьора Иван Енев. Клипа ще бъде идентичен с концертния вариант на песента, предаден на сцената на БГ Евровизия, в него участват формация Славяни и Росица Пасева – вокал. Красота, танци и екшън се вихриха до късните часове на нощта по време на снимките. На следващия ден мюзикайдълката засне и нова фотосесия. Двама фотографи /Петко Христов и Иван Енев/ бяха поканени за да заснемат всички необходими кадри за да могат медиите да се докоснат до същността на - Ясно слънце.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Евровизия 2009
Добре де, на тоя полуфинал само тая девойка ли участва?
В смисъл хубаво - рекламата си е реклама, ама като отваряш тема за цялата Евровизия, поне посочи и другите изпълнители.
В смисъл хубаво - рекламата си е реклама, ама като отваряш тема за цялата Евровизия, поне посочи и другите изпълнители.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И аз ше съм на полуфинала, сега с Гурелище работим на песента точно... очаквайте ни, пускайте смс-и на всички мобилни телефони, дето докопате... номера е без значение... 
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- DADO
- Легендарен флуудър
Нема такива филми бе Кристо! DJ DADO е в полуфинала, след като обра всички овации и награди в Бъди звезда!
Ibiza DJ
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Айде стига платените клакьори на тая чалга принцеса сте ходили по всички форуми за агитация!
Догодина България ще е представена от Краси Аврамов (Човекът-глас), който е направил специална песен с участието на Янка Рупкина и Теодосий Спасов.
Догодина България ще е представена от Краси Аврамов (Човекът-глас), който е направил специална песен с участието на Янка Рупкина и Теодосий Спасов.
-
Александър
Още не са я пуснали.
-
Александър
Най-сетне песента на Краси Аврамов "Illusion" излезе в неговия MySpace:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... D=62841003
Песента е с участието на Теодосий Спасов, народната певица Цветанка Варимезова и американската цигуларка Карен Бригс.
В същото време БНТ обяви, че тримата продуцирани певци ще бъдат Мариана Попова, Графа и Поли Генова. Песента на Мариана Попова е "Crazy", може да сте я чували, едно ново диско парче.
И понеже най-вероятно победителят ще е тя или Краси Аврамов (освен ако Графа не ни изненада), то е сигурно, че догодина България ще се представя с диско парче.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... D=62841003
Песента е с участието на Теодосий Спасов, народната певица Цветанка Варимезова и американската цигуларка Карен Бригс.
В същото време БНТ обяви, че тримата продуцирани певци ще бъдат Мариана Попова, Графа и Поли Генова. Песента на Мариана Попова е "Crazy", може да сте я чували, едно ново диско парче.
И понеже най-вероятно победителят ще е тя или Краси Аврамов (освен ако Графа не ни изненада), то е сигурно, че догодина България ще се представя с диско парче.
-
Александър
Понеже ме набедиха, че се занимавам основно с новини за Евровизия (конкурс, който много добре познавам, колкото и да е нескромно), ето видеото на песента на Краси Аврамов "Illusion":
http://vbox7.com/play:ee5dc30c
Клипът е на Валери Милев, струва около 70 000. Най-официално агитирам за тази песен.
Полуфиналът е на 24-и Януари по БНТ1.
http://vbox7.com/play:ee5dc30c
Клипът е на Валери Милев, струва около 70 000. Най-официално агитирам за тази песен.
Полуфиналът е на 24-и Януари по БНТ1.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Я! Аз дори не знаех за тия развития...
Но когато и където и да се появи Краси Аврамов, има моя глас.
В 4. клас бях много влюбена в него, ама тиху, тиху...
И на един концерт в Летния театър в Стара Загора, когато валя проливен дъжд, аз бях вир-вода и почти плачех, задето не искаха да ме пуснат в гримьорната му, пък той излезе и си приказвахме, а после, на Ave Maria, слезе от сцената и ме нацелува. Айде познайте дали не ревах от щастие и можех ли да си сглобя трите имена.
Ама той взе, че замина за Ел Ей. Пък аз бях на 10, тъй че мераците ми бяха попарени много бързо.
Всеки си носи по една такава "тайна", I guess. Да ме пита човек какво съм му харесвала... но пък споменът е сладък.
Не че това има някаква тежест, но и аз агитирам за тая песен.
Успех!
* което не променя факта, че клипът, колкото и да струва, е безумен.
Но когато и където и да се появи Краси Аврамов, има моя глас.
Не че това има някаква тежест, но и аз агитирам за тая песен.
* което не променя факта, че клипът, колкото и да струва, е безумен.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Александър
Клипът е много хубав, по-хубав е от песента. Покажи ми друг български клип с такова качество.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Кое му е хубавото на клипа, че не разбрах? И какво разбираш под "качество" на един клип? Щото критериите ни може и да се различават.
Това, което аз видях, е нещо средно между Руши и Енрике Иглесиас...
Няма български клип, който да харесвам, признавам го - вероятно с изключение на една от последните песни на Хилда Казасян (в момента не мога да ти кажа заглавието, но в клипа са използвани кадри от български филми).
Но, пак казвам - аз съм си за Краси, дано се класира. Пък после... както емигрантите покажат...
Това, което аз видях, е нещо средно между Руши и Енрике Иглесиас...
Няма български клип, който да харесвам, признавам го - вероятно с изключение на една от последните песни на Хилда Казасян (в момента не мога да ти кажа заглавието, но в клипа са използвани кадри от български филми).
Но, пак казвам - аз съм си за Краси, дано се класира. Пък после... както емигрантите покажат...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Да си кажа, песента не ми хареса. И текст и звучене.
Клипът обаче ми допадна. Но без частта 'дето той е по бяла риза или 'дето с жената се... Демек харесаха ми там рицарските работи и подземията.
И като оставим настрана факта, че не усетих никаква връзка с песента.
Що не може с една народна песен да излезем...
Клипът обаче ми допадна. Но без частта 'дето той е по бяла риза или 'дето с жената се... Демек харесаха ми там рицарските работи и подземията.
И като оставим настрана факта, че не усетих никаква връзка с песента.
Що не може с една народна песен да излезем...
-
Александър
Има народна песен сред участниците, на една фолкаджийка, която я пее с турска орнаментика.
Тя също е потенциален фаворит.
По принцип народните песни в чист вид са забранени на Евровизия.
Идеята на клипа на Краси е как Смъртта (в ролята - Биляна Йотовска) го взима със себе си и той вижда илюзии в последните си мигове.
А за всички почитатели на хубавата музика да кажа, че Франция по всяка вероятност ще бъде представяна от мега звездата Патрисия Каас.
По принцип народните песни в чист вид са забранени на Евровизия.
Идеята на клипа на Краси е как Смъртта (в ролята - Биляна Йотовска) го взима със себе си и той вижда илюзии в последните си мигове.
А за всички почитатели на хубавата музика да кажа, че Франция по всяка вероятност ще бъде представяна от мега звездата Патрисия Каас.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Не ги е срам :Р Искам си народните:Р Иначе им пращамРивендж Проджект
Разбрах го, че умира. И вижда някои неща, дето или са по пътя към отвъдното или халюцинации. Разбрах и че това е връзката със заглавието, макар и аз лично да не бих ги нарекъл "илюзии". Но с текста връзка не хванах. Освен с малко добра воля в "Give me your time" и "Show me all I've never seen" (уф, що не е на български? гадини). Пък и тази не беше много смъртовидна. Мислех, че и тя е от работите, дето му се привиждат. Мислех, че го води по пътя, ама с тоя секс накрая ми отпадна тая теория. Наистина с по-малко голотии щеше да е по-добре.
Но стига съм търсил кусури, ще му стискам палци и до и в евровизията
Разбрах го, че умира. И вижда някои неща, дето или са по пътя към отвъдното или халюцинации. Разбрах и че това е връзката със заглавието, макар и аз лично да не бих ги нарекъл "илюзии". Но с текста връзка не хванах. Освен с малко добра воля в "Give me your time" и "Show me all I've never seen" (уф, що не е на български? гадини). Пък и тази не беше много смъртовидна. Мислех, че и тя е от работите, дето му се привиждат. Мислех, че го води по пътя, ама с тоя секс накрая ми отпадна тая теория. Наистина с по-малко голотии щеше да е по-добре.
Но стига съм търсил кусури, ще му стискам палци и до и в евровизията