Работите ли докато учите?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
FaMouSe
В началото бе словото
Специалност: руска филология
Курс: първи

Re: Работите ли докато учите?

Мнение от FaMouSe »

В 12 клас почнах работа в дискотека... От тогава не съм спирала. И сега пак си работя като барманка, защото ми харесва, забавно ми е, отпуска ме, и ... дразня майка си :twisted:
"Истинското съвършенство на човека се крие не в това, което има, а в това, което е... " Оскар Уайлд
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

бачкане,бачкане и само бачкане.вечер на работа,сутрин на лекции,и в почивните дни си наваксвам саня
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Да, преподавам английски на малки китайчета :shaking2:
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

МХМ :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

абе не знам дали е правилно или не,но познавам хора,които до края на магистратурата си не знаят що е работа. още повече,живеят на квартира,някои и в чужбина. не знам тия родители дали го правят,защото искат да се грижат и имат ли въобще реална възможност за това или го правят в името на "образованието" на децата си. и дали един човек на 23 (особено момче) не се чувства "леко" неудобно,че не работи.... някак си не виждам причина след 2 курс примерно да не се започне някаква работа,колкото да имаш свободата да правиш каквото ти се прииска.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

Не мисля, че тук има знаечние пола, моля ви,
образовани хора сте. Защо за момичетата е
по-приемливо да не работят? Защото после
ще си стоят вкъщи да отменят свекървата ли?!
Jenna
От дъжд на вятър
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Jenna »

В моята магистърска програма, колегите ме научиха как може и да не се работи докато се учи ... Доста труд ми струваше докато го разбера - една година се разкъсвах от съмнения. Но, сега разбирам, че по хубаво от това да не се работи (става дума да наемаш труда си) ... няма. Остава да се намери начин да се изкарват собствени средства. Ех, на четиридест, човек не е чак толкова по умен ... :-)
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. :-)

Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04

http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”