MissDi написа:Миналата година ме пратиха в гадните общежития на ПЖИ Предполагам,че тази година пак ще пратят доста хора там Надявам се да не съм сред тях Обаче като се замисля ако не ме приемат на 3 класация ще взема 1 разменно писмо и самичка ще се върна там!Пак в адската мизерия пък и е по скъпо
Ъ, какво е ПЖИ?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Ако и тази година стигна до индивидуалната класация ще вдигна палатков лагер пред ректората и всяка сутрин ще препикавам вратата на кабинета на ректора
как насред зима ремонт.тва е невъзможно.невярвам да са олкова глупави.пък и нас каде ще ни тикнат
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
оо вече се знае и още как... нещастници... посред сесия, посред зима... някой знае ли къде може да бъде открит тоя Григоров ли е Глиганов ли е да го питам аджеба аз как може да се мести цял блок точно сега... заради него колегите ми бяха 3 дена като в несвяст, а и аз самия взимах участие в пренасянето им...
да ме хванат за уя.докато не дойдат майсторите не мърдам от нас.тука сме си заформили една група,дето ще седим до последно
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.