e-comedia

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: e-comedia

Мнение от pora_e_priqtel »

Става забавно :lol:

Между другото колегата просто зададе въпрос, което не винаги означава, че се репчи ;)
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Колегата ти не е много адекватен да ти кажа. На мен ми е забавно, ама той може да си докара високо кръвно така :mrgreen:
Кой историк би си позволил да коментира съвременната политика в исторически труд, посветен на период от време, отдалечен от нас с цяло столетие.
Ама вие историци ли сте, нали бяхте журналисти? Исторически труд ли правите или информационен сайт, съвсем оплетено стана :roll:
отричаш ли правото ни... например да нямаме проблем с парите, похарчени от Първанов?
Не отричам правото ви да нямате проблеми с каквото и да било... ти пък не отричай правото ми да намирам вашата безпроблемност за конформизъм :)
П.П. Преди да си изписал някоя тирада за Първанов и Независимостта - просто дадох един конкретен пример. Нали примери искаше?
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Itilon
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Itilon »

tamerlan написа:
Кой историк би си позволил да коментира съвременната политика в исторически труд, посветен на период от време, отдалечен от нас с цяло столетие.
Ама вие историци ли сте, нали бяхте журналисти? Исторически труд ли правите или информационен сайт, съвсем оплетено стана :roll:
Говорех за теб, смехурко. Жалко е, че човек с такива претенции трудно успява да се ориентира в няколко прости изречения.

Иначе, благодаря за показното! Мисля, на всички стана ясно, че ти липсва интелектуалното ниво да водиш аргументирана дискусия. :mrgreen:
http://e-lect.net - избирай внимателно!
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Офф, пак ти казвам - дай си малко време за размисъл преди да изръсиш нещо, че все по-зле става :roll:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

tamerlan написа: Ама вие историци ли сте, нали бяхте журналисти? Исторически труд ли правите или информационен сайт, съвсем оплетено стана :roll:
Ъм... такова... принципно исторически труд може да се публикува в информационен сайт. Не виждам проблем.
tamerlan написа: Не отричам правото ви да нямате проблеми с каквото и да било... ти пък не отричай правото ми да намирам вашата безпроблемност за конформизъм :)
Разбира се, имаш това право. Вярвай ми, има достатъчно много неща, които за нас са проблеми. Това разбира се не значи, че трябва да сме против всичко, защото това би било лееко безсмислено ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Тамерланчо,
не всеки текст, който не е полемично оформен, не полемизира, баце. Един проблем може да бъде разглеждан от разни страни дори при едни и същи идейни позиции, какво остава при различни. Критиците на Параванов може и да не са анархисти - допусни го поне за миг и ще видиш, какви неочаквани идеи ще ти дойдат.
Тактиката да не хвърляш бомби още в началото, а да поизчакаш, не е за изхвърляне. Аз също съм възмутен от простотиите на управляващите около отбелязването на 100-годишнината, но то си е съвсем отделна тема. Ако смесиш предисторията на независимостта с проблема за парите в един материал, ще се получи буламач, както често става.
Хората са се постарали и без да са направили изключителен принос, са си свършили смислено работата. Давайте още, че и Анамнезата май ще тръгне до края на седмицата! :wink:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

А, супер - успех! :)
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Joker написа:Тамерланчо,
не всеки текст, който не е полемично оформен, не полемизира, баце. Един проблем може да бъде разглеждан от разни страни дори при едни и същи идейни позиции, какво остава при различни. Критиците на Параванов може и да не са анархисти - допусни го поне за миг и ще видиш, какви неочаквани идеи ще ти дойдат.
Тактиката да не хвърляш бомби още в началото, а да поизчакаш, не е за изхвърляне. Аз също съм възмутен от простотиите на управляващите около отбелязването на 100-годишнината, но то си е съвсем отделна тема. Ако смесиш предисторията на независимостта с проблема за парите в един материал, ще се получи буламач, както често става.
Хората са се постарали и без да са направили изключителен принос, са си свършили смислено работата. Давайте още, че и Анамнезата май ще тръгне до края на седмицата! :wink:
Добре бре, Джокерчо, както отбелязах вече - просто дадох един пример за това какъв тип материал би бил по-подходящ от някакво ученическо рефертче за независимостта, за един "готин" сайт с подобни претенции. Всъщност целият този спор започна от това, че къде заради незнание, къде заради кофти съкращаване в анонса за тази нова инициатива са изброени някакви изми, от които въпросните юнаци се разграничават. После се оказа че може би имали друго предвид, всъщност не стана ясно. Но ми стана интересно и реших да проверя какво имат те против антиглобализма например, против всички изми ли са, или само против тези, които им звучат ретро, и изобщо влагат ли някаква идея и позиция в цялата работа или не. Видя се, че поне един-двама нямат никаква идея какво правят всъщност, но много държат хората да ги възприемат сериозно и да не си позволяват критики. Ще ме извинява pora_e_priqtel, но колегите му просто се излагат.
Впрочем, вече доста пъти вместо да коментираш какво съм казал, ти се хващаш за линка в подписа ми, вменяваш ми някакви позиции и ръсиш неадекватни коментари. Ако нямаш какво да кажеш, казвай го някъде другаде, дет се вика :roll:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Добре, добре, sorry, no offence meant! Вярно е, че анонсът не е най-сполучлив. Ето, ти си останал с впечатлението, че са против антиглобализма, а аз - че са антиглобалисти! :mrgreen:
Хората се забавляват, в това няма нищо лошо! 8)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Абе почвам да се чудя да не би при някой браузър думата "не" в онова изречение да не се вижда, щото май не само ти не си го забелязал :?
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Има "не", ама не е където трябва, за да е ясно изречението :cyclops:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Именно! Да не би твоят браузър да мести не-то на друго място... :lol:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Абе пак го прочетох и според мен си е напълно ясно :scratch:

Абе Жокер, аз го имам на уърдовски документ и там си е на същото място :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Нещо свръхестествено... :shock:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Като прекратите споровете, свирнете, че имам да пращам поздрави на един човек от екипа и ще ползвам тая трибуна, ама не искам да ви секвам ентусиазЪма, с който се разправяте.

*Тича за още пуканки*
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”