Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
Moriarty
Вазов

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от Moriarty »

Дичоу написа: ...даже се надявам да не реши да става Министър председател, а да отстъпи това място на някой експерт...между другото така и не съм видял изявление в което да казва че иска премиерския пост...което откровено ме радва
експерт като Ивчо Прокопиев?...мерват се от време на време коментари за това как Бойко иска да стане премиер, като след мача Сърбия и България...но са много плахи и ясно личи, че не той рашава...
бтв пълна глупост е премиера(и с по-малк основание останалите от кабинета) да не бъде политик(друга тема какво разбираме/изискваме под политик в Б-я) на още по-голямо основание ще се бяга от отговорност отколкото сега (заради коал. партньори) "Ние сме експерти, а не политици няма какво да обясняваме/отговаряме/отчитаме!", търсете после отговорност на партийте избрали такъв кабинет.... не случайно де факто първия човек в държавата, а именно финансовия министър, го водят безпартиен и експерт за да не го отнесе никой от коал. партньори( и не случ Орешарски свири на тази струна на парлам. кнотрол)...случаят с експертното правителство е същият като с мажоритаранта система все профани ги измислят и поддържат тия идеи
ПОЛИТИЦИТЕ В МС, ЕКСПЕРТИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА!
Последно промяна от Moriarty на 29 Ное 2008, 22:37, променено общо 4 пъти.
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Интересно ми е кои трима регистрирани потребители са гласували за ДПС в анкетката. :roll: :P :joker:
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

И на мен... дори и да са турци или просто българи с промити мозъци, трябва да са доста ограничени да не могат да видят, че ДПС вреди на БГ. Или може би точно това искат, знае ли човек. Другият вариант е да се гласува на принципа "те са от нашите", без въобще да се взима пред вид каква политика водят и какви цели имат.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика

Мнение от proUSA »

Дичоу написа:......та това ми е интересно...ДСБ как виждат бъдещето си в следващия парламент
оптимистично
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Don Horhe написа:И на мен... дори и да са турци или просто българи с промити мозъци, трябва да са доста ограничени да не могат да видят, че ДПС вреди на БГ. Или може би точно това искат, знае ли човек. Другият вариант е да се гласува на принципа "те са от нашите", без въобще да се взима пред вид каква политика водят и какви цели имат.
Четох, че и българи глауват за тях. Според мен не са решаващ глас, сред етническите турци. Един мандат на ДПС извън парламента може трайно да ги изхвърли от политиката.
Knights of the Cross
kominternovec
От дъжд на вятър
Специалност: история

Мнение от kominternovec »

Дичоу написа:
kominternovec написа: Хубаво, не е бил на власт. Обаче...защо имаше такова превъзнасяне на дейността му. Отиде някъде и медиите се появят. Министърът беше засенчен от него. Като е наемник, защо имаше рейтинг - нали е чиновник уж? Бойко е продукт на медиите и това не е лъжа. Преди да стане главен секретар на МВР, не беше много известен - освен като... но няма да те дразня на тази тема. Знам, че се обиждаш. Въпреки че фактите са си факти и не могат да се отрекат.
Освен това се отказа да е депутат от НДСВ, защото видя, че там няма да може да се издигне. Не забравяй, че президентът го направи генерал-майор и генерал-лейтенант, и то с укази през 2002 и 2004 г. Той имаше се-риозна подкрепа от президента по това време.
Не мрази човека, понеже си има силен PR...напротив...завиждай му, че не прави ватмански реклами, а нещо дето му трупа активи...
....иначе, за това, че е медиен тип човек си напълно прав...даже се надявам да не реши да става Министър председател, а да отстъпи това място на някой експерт...между другото така и не съм видял изявление в което да казва че иска премиерския пост...което откровено ме радва
Да, има си добър Пи Ар. Не отричам. Да не става премиер - ами той не е подготвен за това. Станишев също не беше готов за премиер, нито царят, нито Костов, нито Виденов. Никой. Ако не стане премиер, това ще е негов плюс. Ако стане - ще сбърка много.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ако ГЕРБ спечели сам изборите, а бат`Бойко не стане премиер, значи бяга от отговорност. Иначе при коалиционо правителство, може да се избърше с партньорите, които не са му дали...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

И защо да бяга от отговорност???
ББ се занимава с медийния облик на партията...ръководи структурата и до толкова
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

kominternovec написа:Да, има си добър Пи Ар. Не отричам. Да не става премиер - ами той не е подготвен за това. Станишев също не беше готов за премиер, нито царят, нито Костов, нито Виденов. Никой. Ако не стане премиер, това ще е негов плюс. Ако стане - ще сбърка много.
Обоснови защо според теб Костов не е бил готов за поста.
Knights of the Cross
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Защото е Костов! :wink:
Иначе, май само Софиянски е бил готов за поста по това време измежду десните... :roll:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Общо гласували : 43
314 потребители с повече от 200 мнения
Хубава избирателна активност във форума...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
francesco totti
Пишете, о, братя

Мнение от francesco totti »

Methuselah написа:
Общо гласували : 43
314 потребители с повече от 200 мнения
Хубава избирателна активност във форума...
Това е така, защото няма отговор "Няма да гласувам" :wink:

Може би ще прозвуча като старите баби и дядовци, но за мен всичките партии са един дол дренки. Ще крадат, ще лъжат, народът ще обеднява. При това положение няма значение дали върхушката се именува БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ и т.н. Лошото е, че не виждам алтернатива. Не може реална опозиция на правителството /представляващо една безпринципна коалиция, но това е друг въпрос/ да е пожарникар-телохранител. Това е срам и позор за България, но едва ли някой се изненадва след целия този цирк, който се разиграва през т.нар. "преход" :roll: Нов бардак със стари еди-какво-си не се прави...
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Гласувай на принципа на по-малкото зло. В абсолютно всеки случай е по-добре да се гласува, защото в един момент се оказва, че една малка част от група хора избира управлението на цялата група, което не е правилно. Гарантирам ти, че все в някоя партия може да се намери мъничък лъч светлина на фона на всеобщия мрак и заради него си струва да гласуваш.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Methuselah написа:Гласувай на принципа на по-малкото зло. В абсолютно всеки случай е по-добре да се гласува, защото в един момент се оказва, че една малка част от група хора избира управлението на цялата група, което не е правилно. Гарантирам ти, че все в някоя партия може да се намери мъничък лъч светлина на фона на всеобщия мрак и заради него си струва да гласуваш.
аз съм на принципа, че не може да се намери никакъв лъч светлина, просто краката на едни хора миришат повече от тея на други. Но това не ги прави с чисти крака.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
kominternovec
От дъжд на вятър
Специалност: история

Мнение от kominternovec »

Tommy написа:
kominternovec написа:Да, има си добър Пи Ар. Не отричам. Да не става премиер - ами той не е подготвен за това. Станишев също не беше готов за премиер, нито царят, нито Костов, нито Виденов. Никой. Ако не стане премиер, това ще е негов плюс. Ако стане - ще сбърка много.
Обоснови защо според теб Костов не е бил готов за поста.
Защото стана премиер ненадейно. Дори не го е очаквал. Просто имаше такава възможност. Иначе добър икономист е, бил е и добър министър на финансите, но за премиер не се е готвил, в смисъл, че не е имал съветници, които да му помагат при управлението. За съветниците не съм много сигурен, но той програма за управление нямаше, т.е. такава, че да може да управлява качествено. Костов се бореше да свали БСП от власт, но сериозно не се е готвил за управлението, защото нямаше управленски екип, с който да работи качествено.
Последно промяна от kominternovec на 02 Дек 2008, 21:31, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “България”