Виж сега, аз нямам отрицателно мнение към нея, също. Дори не я познавам като човек каква е. Просто впечетление изразих. Нормално е много хора да и се помазнят, но останах учуден, че някой мисли като мен баш по тази тема. Тя доколкото съм чувал, не е злобен човек и ще се усмихва докато чете тези постове. Но и ще ме разбере правилно, какво съм казал...Solveig написа:Хм, не мисля... пък и дори да е така, сигурно ще идва от това, че ще ме заподозрат в лично отрицателно отношение към Търговеца на кристал, което би било напълно неоснователно... просто ти изрази много ясно едно мое лично впечатление. Иначе аз съвсем съзнателно не се старая да съм част от форумната общност, та не вярвам някой да приеме мнението ми прекалено драматично.Kristo написа:Солвейг, не знам дали знаеш, ама току що, направи много хора ядосани
А колкото до форумната общност - има един тънък момент, че никой не се старае да е или да не е. Просто е затворено общество хора и те приемат, който си искат. Аз преди бях, сега не съм. Утре може и да съм. Кой знае.... А преимуществата са почти никакви, освен ако не си фенка на алкохол и пейка-партита. И форумните интриги, което за мен (ето признавам си) е големия плюс да искам да съм навътре в нещата. Просто ако ги няма, форума ще е скучен. И това не е проблем - просто да не се вживяват толкова форумците, да се ангажират с форума при сърце.
Дори и Елица да ми се обиди, това ще повлияе на настроението ми само в посока към ушите - в широка усмивка.... сори Ели, нищо лично...
И днеска имам друга причина да съм щастлив - за да съм по темата - ходих на първата ром-опера. "Ромио и Айшетина" - разтърстваща трагедия за несподелена любов между двама роми от различни села. И всичко завършва не както е по Шекспир, а както младия бг-автор К. Гилмезов го е измислил, ползвайки класическия сюжет. Не се шегувам ама изобщо. Обичам тези странни еб@вки с класиката... Препоръчвам!