[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol. 5

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol. 5

Мнение от Kristo »

Търговецът на кристал написа:
Kristo написа: да не ти пука...
Човече, ако ей сега ми кажат, че идва краят на света, ще помоля само да изчакат до 20 декември. :lol: Така като ме гледаш, дали ми пука? :mrgreen: Напротив - облъчвам се с тарантела и си мисля за Бекет, Туве Янсон, за Старчето, люляците и "краставички, аааа, краставички тук-там да има някой?" :)
Ей за такива лафове, никой като мен не те разбира, а само твоите си хора, или само ти самата, все едно си Антоанета - казваш си някакви неща, дето никой не знае откъде идват и закъде отиват, или почти никой...

И те добре - може да има смисъл, ама като не го знам, а сигурно и не-редовните читатели тука, и тези дето не те познават и не знаят че си фенка на Бекет, Янсон и ... там квото беше... как да водят диалог с теб, или примерно да кажат "оф аз го мразя Бекет, ти кво му харесваш" или "йес, Янсон ме кефи и мене, айде на лс да обсъдим..."

- просто хората са незапознати, аз по тази причина не обяснявам за Филип Дик, Джон Уиндъм, Дарън Хейс, Атанас Далчев... - може и да знаеш някой от тях, ама мнозинството други не ги знаят и като спомена нещо такова ме гледат като "желе в телезница"...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Кристо, ако исках да обяснявам по-подробно, нямаше да нацвъкам 100, съсипани от щастие, човечета на предната страница. Също и ако вярвах, че някой може да ме разбере.

Болднатото от теб в моя цитат се намира в един спектакъл. Казва се "В края на ноември". Виж колко е просто. Но ти пак не разбираш какво искам да кажа, затова просто приеми, че ми е радостно поради някаква, непонятна за теб, причина и хич не ме занимавай с Бекет. :cheers: Той ще ме сгази на 19 декември и без да го обговаряме тук. Не че имам против (по принцип) - сред любимците ми е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Абе то, остави радостта - мислех, сериозно да те търся по скайп на тази тема - неразбирането на постовете ти, ама като не си по скайпа, реших тук да си го кажа направо...

Хубаво е да си щастлива, няма спор. Но като го споделяш, е нормално, да споделиш какво те е накарало да си щастлива. Ако беше казала - ново гадже или "онези прекрасни розови хапчета с интересни ефекти", щях да те разбера и да се зарадвам за теб. Ама съм достатъчно тъп да не знам и думичка от тази пиеса, за автора, дори заглавието не мога да ти кажа, без да скролна да ти го видя в поста. Да, не знам всичко, даже нищо не знам. Затова като щастлива и знаеща, облагородявай ни....

И мен по-специално, на другите може би не им пука кви ги пишеш, освен ако не знаят за пиесата и автора. В този ред на мисли - ако слушаш хубава песен на Савидж Гардън и си доволна от факта - пиши, на мен, не само, че ще ми пука, но и ще ти се зарадвам, ще ти споделя и моята радост от песента и ще разбера, защо тази песен предизвиква такива емоции у теб. Но дето няма да стане... :roll:
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения

Мнение от rogertaylor »

Кристо, целта на темата е да споделиш какво те е направило щастливо, не да караш някой, който е на "всяка манджа мерудията" да те разбира.Дано схванеш "тънкият" намек.

Мен пък ме радва, че след малко излизам в почивка за цяла събота...в която ще съчетая 2 приятни дейности в един ден
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Крис,
Зле си. С най-добри чувства ти го казвам.
Опитваш се да се заяждаш на дребно там, където ама изобщо няма да ти се отвори парашутът.

Имай предвид, че пиша най-обяснителните "какво ви направи щастливи днес" от целия форум. И не, не мога да се похваля с ново гадже, сори. Нито пък с ефекти от хапчета, различни от глюкозамини и витамин С. Кофти е, ако въображението ти стига само до тях като възможни поводи за щастие и не можеш да си представиш нищо отвъд този предел, ако не ти бъде обяснено до запетайките.
Кофти за теб, не за мен.

Лека нощ на всички.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

rogertaylor написа:Кристо, целта на темата е да споделиш какво те е направило щастливо, не да караш някой, който е на "всяка манджа мерудията" да те разбира.Дано схванеш "тънкият" намек.

Мен пък ме радва, че след малко излизам в почивка за цяла събота...в която ще съчетая 2 приятни дейности в един ден
При нея е по-особен случай, щото тя ги пуска едни такива във всички теми, като все лъха на елитарност и пиниз тип "вижте ме че се интересувам от такива възвишени неща - опера, пиеси, автори, за които вие не сте и чували". Което айде, ще си замълча че е обидно, да се натяква, но просто няма смисъл. Особено за неук човек като мен, който се ограничава в това да се интересува от малки на брой автори примерно. Още повече, че тя го прави уж невинно, все жизнерадостно, но такава висока степен на елитарност я имат малко на брой форумци, които я разбират и знаят за какво говори. Останалите сме глутница глупаци...

И относно намека - всеки който дръзва да е "манджа", трябва да свикне с мисълта, че има хора тип "на всяка манджа мерудия". Просто за тяхно добро е някой да им придава и друг вкус, от традиционния. Това не е намек, дано да го разбереш въпреки това. Успех.

О, то имало ново мнение?
Кофти е, ако въображението ти стига само до тях като възможни поводи за щастие и не можеш да си представиш нищо отвъд този предел, ако не ти бъде обяснено до запетайките.
Не се заяждам, ама ако така изглежда, ще ме прощаваш, просто не разбирам... признавам си го...

Въображението ми достига до такива неща, каквито не можеш да си представиш, но не мисля, че губиш от това. Но и критериите ми за "щастливост" са по-високи и от хапчетата, гаджета, авторите, пиесите, книгите, горещия шоколад, новите дрехи и каквото има из цялата тема с тонове. Всъщност високите критерии са в простите неща - и те не са материални, и рядко са храни, видове изкуство или така нататък. Ок, мисли ме за простоват, но си имам свое виждане за щастието. И за темата, ама тва няма да го коментирам. По-горе обясних, квото трябваше.

Лека нощ и на теб!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Щастлив съм,че отдавна чета диагонално и мненията на Търговеца и мненията на Кристо :reindeer:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Плазмодий написа:Щастлив съм,че отдавна чета диагонално и мненията на Търговеца и мненията на Кристо :reindeer:
И аз така си ги чета моите, добре си решил да правиш :аплодисменти:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

"Балът на крадците" - разкошна постановка в Народния театър :)
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Аз пък като видя такива непознати имена и понякога ги проверявам в гугъл и се образовам :) И това си ме радва много :)
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Чудесно купонче вчера :)
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Разходката в Южния парк :D
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

Kristo написа:
rogertaylor написа:Кристо, целта на темата е да споделиш какво те е направило щастливо, не да караш някой, който е на "всяка манджа мерудията" да те разбира.Дано схванеш "тънкият" намек.

При нея е по-особен случай, щото тя ги пуска едни такива във всички теми, като все лъха на елитарност и пиниз тип "вижте ме че се интересувам от такива възвишени неща - опера, пиеси, автори, за които вие не сте и чували". Което айде, ще си замълча че е обидно, да се натяква, но просто няма смисъл. Особено за неук човек като мен, който се ограничава в това да се интересува от малки на брой автори примерно. Още повече, че тя го прави уж невинно, все жизнерадостно, но такава висока степен на елитарност я имат малко на брой форумци, които я разбират и знаят за какво говори. Останалите сме глутница глупаци...

И относно намека - всеки който дръзва да е "манджа", трябва да свикне с мисълта, че има хора тип "на всяка манджа мерудия". Просто за тяхно добро е някой да им придава и друг вкус, от традиционния. Това не е намек, дано да го разбереш въпреки това. Успех.

О, то имало ново мнение?
Кофти е, ако въображението ти стига само до тях като възможни поводи за щастие и не можеш да си представиш нищо отвъд този предел, ако не ти бъде обяснено до запетайките.
Не се заяждам, ама ако така изглежда, ще ме прощаваш, просто не разбирам... признавам си го...

Въображението ми достига до такива неща, каквито не можеш да си представиш, но не мисля, че губиш от това. Но и критериите ми за "щастливост" са по-високи и от хапчетата, гаджета, авторите, пиесите, книгите, горещия шоколад, новите дрехи и каквото има из цялата тема с тонове. Всъщност високите критерии са в простите неща - и те не са материални, и рядко са храни, видове изкуство или така нататък. Ок, мисли ме за простоват, но си имам свое виждане за щастието. И за темата, ама тва няма да го коментирам. По-горе обясних, квото трябваше.

Лека нощ и на теб!
Ахахаха, случи се! За пръв път съм съгласна с Кристо по всички линии. Поздрави, човек, и не че разбирам каквото и да е от право, но ми се струва, че изказвания от този тип доказват наличието на големи количества адвокатски потенциал у теб... Само така! :)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Солвейг, не знам дали знаеш, ама току що, направи много хора ядосани и ще има вълна от твои цитати в темата "Какво ви направи нещастни днеска?" - просто малко хора са на моето мнение (било то правилно или не) и съответно когато някой го потвърди им става гадно на душичките. Имаше такава теория в психологията - понятието за "малкия човек"....

И както и да е, ще си позволя да перифразирам една безсмъртна фраза - аристократи са нито тези по титла, нито тези дето ходят на опера, или тези дето се мазнят на предните 2 вида. Аристократите, са тези, дето не играят по свирката на дребните хорица, дето си плямпат, кво ли не. И които слушат Дафт Пънк (това в кръга на шегите)

Мерси за поста ти, той е направи щастлив днеска, хубаво е да знаеш, че няма само коне с капаци... 8)
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

Kristo написа:Солвейг, не знам дали знаеш, ама току що, направи много хора ядосани
Хм, не мисля... пък и дори да е така, сигурно ще идва от това, че ще ме заподозрат в лично отрицателно отношение към Търговеца на кристал, което би било напълно неоснователно... просто ти изрази много ясно едно мое лично впечатление. Иначе аз съвсем съзнателно не се старая да съм част от форумната общност, та не вярвам някой да приеме мнението ми прекалено драматично. :D
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”