Между другото колегата просто зададе въпрос, което не винаги означава, че се репчи
e-comedia
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: e-comedia
Става забавно 
Между другото колегата просто зададе въпрос, което не винаги означава, че се репчи
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Колегата ти не е много адекватен да ти кажа. На мен ми е забавно, ама той може да си докара високо кръвно така
П.П. Преди да си изписал някоя тирада за Първанов и Независимостта - просто дадох един конкретен пример. Нали примери искаше?
Ама вие историци ли сте, нали бяхте журналисти? Исторически труд ли правите или информационен сайт, съвсем оплетено станаКой историк би си позволил да коментира съвременната политика в исторически труд, посветен на период от време, отдалечен от нас с цяло столетие.
Не отричам правото ви да нямате проблеми с каквото и да било... ти пък не отричай правото ми да намирам вашата безпроблемност за конформизъмотричаш ли правото ни... например да нямаме проблем с парите, похарчени от Първанов?
П.П. Преди да си изписал някоя тирада за Първанов и Независимостта - просто дадох един конкретен пример. Нали примери искаше?
Говорех за теб, смехурко. Жалко е, че човек с такива претенции трудно успява да се ориентира в няколко прости изречения.tamerlan написа:Ама вие историци ли сте, нали бяхте журналисти? Исторически труд ли правите или информационен сайт, съвсем оплетено станаКой историк би си позволил да коментира съвременната политика в исторически труд, посветен на период от време, отдалечен от нас с цяло столетие.![]()
Иначе, благодаря за показното! Мисля, на всички стана ясно, че ти липсва интелектуалното ниво да водиш аргументирана дискусия.
http://e-lect.net - избирай внимателно!
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Офф, пак ти казвам - дай си малко време за размисъл преди да изръсиш нещо, че все по-зле става 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ъм... такова... принципно исторически труд може да се публикува в информационен сайт. Не виждам проблем.tamerlan написа: Ама вие историци ли сте, нали бяхте журналисти? Исторически труд ли правите или информационен сайт, съвсем оплетено стана![]()
Разбира се, имаш това право. Вярвай ми, има достатъчно много неща, които за нас са проблеми. Това разбира се не значи, че трябва да сме против всичко, защото това би било лееко безсмисленоtamerlan написа: Не отричам правото ви да нямате проблеми с каквото и да било... ти пък не отричай правото ми да намирам вашата безпроблемност за конформизъм![]()
Тамерланчо,
не всеки текст, който не е полемично оформен, не полемизира, баце. Един проблем може да бъде разглеждан от разни страни дори при едни и същи идейни позиции, какво остава при различни. Критиците на Параванов може и да не са анархисти - допусни го поне за миг и ще видиш, какви неочаквани идеи ще ти дойдат.
Тактиката да не хвърляш бомби още в началото, а да поизчакаш, не е за изхвърляне. Аз също съм възмутен от простотиите на управляващите около отбелязването на 100-годишнината, но то си е съвсем отделна тема. Ако смесиш предисторията на независимостта с проблема за парите в един материал, ще се получи буламач, както често става.
Хората са се постарали и без да са направили изключителен принос, са си свършили смислено работата. Давайте още, че и Анамнезата май ще тръгне до края на седмицата!
не всеки текст, който не е полемично оформен, не полемизира, баце. Един проблем може да бъде разглеждан от разни страни дори при едни и същи идейни позиции, какво остава при различни. Критиците на Параванов може и да не са анархисти - допусни го поне за миг и ще видиш, какви неочаквани идеи ще ти дойдат.
Тактиката да не хвърляш бомби още в началото, а да поизчакаш, не е за изхвърляне. Аз също съм възмутен от простотиите на управляващите около отбелязването на 100-годишнината, но то си е съвсем отделна тема. Ако смесиш предисторията на независимостта с проблема за парите в един материал, ще се получи буламач, както често става.
Хората са се постарали и без да са направили изключителен принос, са си свършили смислено работата. Давайте още, че и Анамнезата май ще тръгне до края на седмицата!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Добре бре, Джокерчо, както отбелязах вече - просто дадох един пример за това какъв тип материал би бил по-подходящ от някакво ученическо рефертче за независимостта, за един "готин" сайт с подобни претенции. Всъщност целият този спор започна от това, че къде заради незнание, къде заради кофти съкращаване в анонса за тази нова инициатива са изброени някакви изми, от които въпросните юнаци се разграничават. После се оказа че може би имали друго предвид, всъщност не стана ясно. Но ми стана интересно и реших да проверя какво имат те против антиглобализма например, против всички изми ли са, или само против тези, които им звучат ретро, и изобщо влагат ли някаква идея и позиция в цялата работа или не. Видя се, че поне един-двама нямат никаква идея какво правят всъщност, но много държат хората да ги възприемат сериозно и да не си позволяват критики. Ще ме извинява pora_e_priqtel, но колегите му просто се излагат.Joker написа:Тамерланчо,
Впрочем, вече доста пъти вместо да коментираш какво съм казал, ти се хващаш за линка в подписа ми, вменяваш ми някакви позиции и ръсиш неадекватни коментари. Ако нямаш какво да кажеш, казвай го някъде другаде, дет се вика
Добре, добре, sorry, no offence meant! Вярно е, че анонсът не е най-сполучлив. Ето, ти си останал с впечатлението, че са против антиглобализма, а аз - че са антиглобалисти!
Хората се забавляват, в това няма нищо лошо!
Хората се забавляват, в това няма нищо лошо!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе почвам да се чудя да не би при някой браузър думата "не" в онова изречение да не се вижда, щото май не само ти не си го забелязал 
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Има "не", ама не е където трябва, за да е ясно изречението 
Именно! Да не би твоят браузър да мести не-то на друго място... 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе пак го прочетох и според мен си е напълно ясно 
Абе Жокер, аз го имам на уърдовски документ и там си е на същото място
Абе Жокер, аз го имам на уърдовски документ и там си е на същото място
Нещо свръхестествено... 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Като прекратите споровете, свирнете, че имам да пращам поздрави на един човек от екипа и ще ползвам тая трибуна, ама не искам да ви секвам ентусиазЪма, с който се разправяте.
*Тича за още пуканки*
*Тича за още пуканки*
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември