[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol. 5

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol. 5

Мнение от Търговецът на кристал »

Тренираш за Коледа, а?
И аз реших, че за Коледа ще правя различни сладки, даааам... като се прибера в СтЗ, вадя тефтера на баба и ги почвам. И аз мога, ПЪК!

А щях да разказвам за вчера - след прилично упражнение по СПСС (Бойко, кой от тия два компютъра не работеше?/ Средният./ Бойко, какво си пил, бе!), полегнах кротко на една от пейките във факултета, докато една колежка се чудеше коя коледна мелодия да си сложи за основна на телефона, та ги изслушах всички и беше едно такова... коледно (макар и нелепо коледно). Припявахме си, будалкахме се, накрая с още 2 колежки решихме кръстословиците от 19 минути и Градския (вие, като се имате за умни, я кажете какво е "хибридна камила от първо поколение", а? :mrgreen: ), 2 от 3-те судоку (на третото скъсахме вестника от яд)... Освен това, идеята за романа срещна прилично широк положителен отзвук и може да опитаме да случим нещата наистина.

Пък днес... днес е петък. Ще видя и татко, макар и за малко. А довечера... няма да се опитвам да обяснявам - само ще грея. Нали може? :sunny:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Търговецът на кристал написа: я кажете какво е "хибридна камила от първо поколение", а?
Протокамилит :P :drunken:

А аз днес правя две серии и край! Конец! Fin! :cheers:
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мани, аз сериозно питам. Имаше го в едната кръстословица.
Обаче го разгадахме, ня ня ня... :cheers:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

За Лама се сещам аз :lol:

Пък си се радвам,че свършихме навреме и ще имам време да си направя обяд, и довечера за танците няма да ме болят краката пак от бързане
:king:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Жоро и жена му, както и да звучи това. :mrgreen:
Щях да пиша "и Бошев", но той не можа да ме ощастливи днес. :(
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Хибридната камила в тази кръстословица беше нещо сгрешено, не я решавай...

Та по темата - Прибрах се у Бургас - единствения град в Бг, който не е с отрицателни температури...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Стипендияяя
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хибридната камила беше от Градския и беше "инер". Имаше я в речника долу. Но лафът ще живее.

Много работи ме зарадваха днес - толкова, че без малко да забравя да се похваля, че си осинових "Театрален роман" на Булгаков за 2 лв. Много ме е яд на тия, дето продават стари книги. Понякога ме е яд, че ги оценяват правилно, понякога - че не ги. Само като видях, че е 2 лв. и ми стана жал. Не е като да я нямам в СтЗ, не е като да не съм я чела, но ми стана тъпо за самата книга. И "Швейк". 5 лв. Тия са луди.
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

:JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah: :JC_hurrah:

Дали ме разбрахте?

* извинявам се за двойния пост
В края на ноември
Аватар
WaveMastaa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WaveMastaa »

@ Търговецът - колежке, в днешно време малко хора оценяват стойността на книгите. На една от тези сергии преди година видях "Принципи" на И.Нютон за 5 кинта, което събуди доста противоречиви мнения у мен. Като го запитах, продавача, знае ли какво се съдържа в тази книга и защо е толкова евтина, той ми каза, че имал бегла представа, ама я давал толкова евтино, щото нямала задната корица!!! И си я прилапах....и бях щастлив.....ама т'ва преди време.

А вчера и днес...малко е нахално може би но все пак....днес и вчера щастлив ме направи една колежка. Два поердни дни си прекарвам следобедите в библиотеката на юридическия и си чета за тестове...което е скучно. Но в последната седмица, онова, което ме направи щастлив бяха тези два дни в библиотеката и не защото се скъсах от четене, а защото в библиотеката и двата дни видях една.....красива колежка. Не я познавам, все пак съм заек и познавам 1/100 от университета, но тя е толкова хубава....и ми стана някак....хубаво и приятно....даже по едно време откровено си я зяпах......А тя е ......красива......истински красива, жена, която като погледнеш и трудно забравяш. Та, тя е виновна за това, че бях толкова разсеян в библиотеката, но и затова, че в тази......сива и напрегната.....и гадна седмица, усетих онази нужна топлина, онова необходимото възхищение пред красотата, за да е денят смислен (поне моят).

Ако колежката чете форума и се разпознава в малкото ми....етюдченце, нека не ми се сърди :)
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"

Honda JuniorZ Team

Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ще цитирам колегата Раджа: "Ако почна да (те) разбирам, ще си помисля, че нещо не ми е наред"
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Крис,
Тая вечер не можеш да ме ядосаш, не пробвай. СВЕТЯ. :bom:
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология

Мнение от Лорд Носферату »

А аз много доволно угасвам предсънно. Ей такъв разтапящ се кеф ме е обзел и с една доволна, уморена усмивка ще потъна в сенките на съня да се отдам на заслужена почивка. Ей, от седмици чакам тая вечер.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Търговецът на кристал написа:Крис,
Тая вечер не можеш да ме ядосаш, не пробвай. СВЕТЯ. :bom:
Че кой те ядосва? Просто цитирам една мисъл, дето ми е харесала.. и случайно е отговор на твой въпрос...

Ама това, че не ти разбирам мислите от сорта, си е само мой проблем, да не ти пука...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Kristo написа: да не ти пука...
Човече, ако ей сега ми кажат, че идва краят на света, ще помоля само да изчакат до 20 декември. :lol: Така като ме гледаш, дали ми пука? :mrgreen: Напротив - облъчвам се с тарантела и си мисля за Бекет, Туве Янсон, за Старчето, люляците и "краставички, аааа, краставички тук-там да има някой?" :)
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”