този под него не е зле,
но държа да отбележа че този дето ти си ни го показала не ме радва много, въпреки добрата лицева структура, липсва му чар
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Аз имам малко шашав вкус относно мъже (хората твърдят, че все по грозни се увличам), тъй като за мен не е красота симетричното лице, квадратната челюст или безупречната кожа. Един мъж за да е красив трябва да има запомнящо се лице, характерни черти и определен вид обаяние.gogigagagagigo написа:Към теб беше, м'чи как,
този под него не е зле,
но държа да отбележа че този дето ти си ни го показала не ме радва много, въпреки добрата лицева структура, липсва му чар
Кити, и аз съм същата.Kitty написа:Аз имам малко шашав вкус относно мъже (хората твърдят, че все по грозни се увличам), тъй като за мен не е красота симетричното лице, квадратната челюст или безупречната кожа. Един мъж за да е красив трябва да има запомнящо се лице, характерни черти и определен вид обаяние.gogigagagagigo написа:Към теб беше, м'чи как,
този под него не е зле,

Ооо, колежке трихофилкаCatherine написа:
Кити, и аз съм същата.Последното, което ми прави впечатление в един мъж, са формата на лицето, челюстта, цвета на очите или мускулите. Мислела съм за готини мъже, за които повечето момичета биха направили ей-такава физиономия ->
А, и дългата коса е винаги един + в повече за мен.

Ох, каква приказка каза просто.renesanz написа:не бъркайте "красив мъж" с "меж-метълист"
Oх, не и тук.renesanz написа:не бъркайте "красив мъж" с "меж-метълист"