Мнения за модераторския екип 2
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Re: Мнения за модераторския екип 2
Опа, съжалявам много, моя грешка. "Промени" и "Цитирай" са едно до друго 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Защо бе, Роже, аз не съм ял дърво, пък си провокирах пи4а почти непрестанно... Сега като го няма....

-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Форумът вече ми се струва не толкова забавен без Пи4. Да се надяваме, че другият пич ще е активен.
Ама както и да е. Наистина айде стига сме обсъждали пич. Хубаво е, че си получи бана, при положение, че дори във форума на ФЕН тв дразни всички потребители.
Надявам се, че сега войната чалга - метъл ще секне.
Ама както и да е. Наистина айде стига сме обсъждали пич. Хубаво е, че си получи бана, при положение, че дори във форума на ФЕН тв дразни всички потребители.
Надявам се, че сега войната чалга - метъл ще секне.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Иска ти се, гаден метълист 
Специално за всички, които много настояват, че съм модератор. НЕ СЪМ. Който трябва, знае кога, защо и как. Просто от бързане да ми махнат правата в разделите и най-вече от работния раздел, скъпите администратор(к)и са забравили да махнат отметката и от "Култура". Та считайте това за публична молба да си свършите работата и да ги махнете и тях.
Така че, като редови потребител се ползвам със всички права и привилегии, включително и да си казвам мнението за хората.
Със здраве.
Така че, като редови потребител се ползвам със всички права и привилегии, включително и да си казвам мнението за хората.
Със здраве.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Оф, нова серия на льобимата ми тема, да взема да се разпиша, да и тръгне по вода с караниците ли?
Ам, айде като е тръгнало.
1. Тва за Георги какво е съгрешавал, още не съм го видял, ама ще го видя и ще се изказвам после, да не съм неподготвен... то не че има безброй опции, какъв може да е, ама айде да не гадая.
2. Блъди, гледам този Мазньо за нищо го нямаш, вземи ме питай на ЛС, като ше ме постваш на снимка, мерси предварително. И искам в по-големи размери, какво е това полу-аватаресто размерче. Респект му е майката, момиче.
3. Имаше някакво мнение, че много са били баннати за нещата, които Пич е правил, а него не са го баннали. А сега разбирам, че това е вече факт, обаче сега нали знаете, че има много други, дето по същите критерии като него, могат да го отнесат. И т.н. безкраен процес...
4. И ми е много интересно, как в тема за мнения за модераторите, всички изказали се преди мен, освен Мила... и не знам кой още не са модератори... Гоги, мисля... Не че съм против сеира, но модератор на модератор да вади кирливите ризи е грозно. Оставете това на другите форумци, аз лично бих се занимавал, ако ми се занимаваше, простете тафтологията. Просто от едната колегиалност, си обсъждайте очи-в-очи, скайп-в-скайп различията и бъдете ЕКИП, без да има някакви подмятания с намеци по разни такива теми. Разбирам да беше диалог между потребител и модератор, който не общуват изобщо и имат да разрешат някакъв проблем. Ама между хора, които специално са събрани да се координират, да общуват постоянно и да имат общи цели и принципи... ама сори, ама не говоря кой и каква е интригата, щото тва ше мине другия месец. Говоря, че показва какви сте като личности, без да претендирам да ми пука за всички от вас/тях. Демек - нека си кажа пък който иска да чете...
5. За сега нямам оплаквания, но за да не попадна в черния списък с прякори на някоя чик/форумна-среща следващия път, или някой да пусне метусало-подобна картинка от предната страница, ще ви кажа най-очебийната критика (пък съм с цайси, видите ли) - гледам листа с модератори, махнати са няколко активни, а има десетина, дето не влизат у форума... и да питам - Кои са модераторите тука?
6. добавка: Погледнах последните страници на старата тема и (защо ли) нищо не ме учуди... ама единственото мнение, в което имаше нещо вярно беше това на Дичоу - "пич ис дед.... лонг лайф дъ пич"... демек - ще има нов "най-мразен потребител у форума". Може би няма да е фолк-фен, може би няма да е тип Леви... но ще има... не защото БАШ ТОЗИ форум привлича такива... а просто защото хората са се научили да си търсят, кого да мразят... еми браво, толкова сте ми пораснали всичките.... Крематори беше казала за реалния живот - наистина ли всички сте такива и там?
Ам, айде като е тръгнало.
1. Тва за Георги какво е съгрешавал, още не съм го видял, ама ще го видя и ще се изказвам после, да не съм неподготвен... то не че има безброй опции, какъв може да е, ама айде да не гадая.
2. Блъди, гледам този Мазньо за нищо го нямаш, вземи ме питай на ЛС, като ше ме постваш на снимка, мерси предварително. И искам в по-големи размери, какво е това полу-аватаресто размерче. Респект му е майката, момиче.
3. Имаше някакво мнение, че много са били баннати за нещата, които Пич е правил, а него не са го баннали. А сега разбирам, че това е вече факт, обаче сега нали знаете, че има много други, дето по същите критерии като него, могат да го отнесат. И т.н. безкраен процес...
4. И ми е много интересно, как в тема за мнения за модераторите, всички изказали се преди мен, освен Мила... и не знам кой още не са модератори... Гоги, мисля... Не че съм против сеира, но модератор на модератор да вади кирливите ризи е грозно. Оставете това на другите форумци, аз лично бих се занимавал, ако ми се занимаваше, простете тафтологията. Просто от едната колегиалност, си обсъждайте очи-в-очи, скайп-в-скайп различията и бъдете ЕКИП, без да има някакви подмятания с намеци по разни такива теми. Разбирам да беше диалог между потребител и модератор, който не общуват изобщо и имат да разрешат някакъв проблем. Ама между хора, които специално са събрани да се координират, да общуват постоянно и да имат общи цели и принципи... ама сори, ама не говоря кой и каква е интригата, щото тва ше мине другия месец. Говоря, че показва какви сте като личности, без да претендирам да ми пука за всички от вас/тях. Демек - нека си кажа пък който иска да чете...
5. За сега нямам оплаквания, но за да не попадна в черния списък с прякори на някоя чик/форумна-среща следващия път, или някой да пусне метусало-подобна картинка от предната страница, ще ви кажа най-очебийната критика (пък съм с цайси, видите ли) - гледам листа с модератори, махнати са няколко активни, а има десетина, дето не влизат у форума... и да питам - Кои са модераторите тука?
6. добавка: Погледнах последните страници на старата тема и (защо ли) нищо не ме учуди... ама единственото мнение, в което имаше нещо вярно беше това на Дичоу - "пич ис дед.... лонг лайф дъ пич"... демек - ще има нов "най-мразен потребител у форума". Може би няма да е фолк-фен, може би няма да е тип Леви... но ще има... не защото БАШ ТОЗИ форум привлича такива... а просто защото хората са се научили да си търсят, кого да мразят... еми браво, толкова сте ми пораснали всичките.... Крематори беше казала за реалния живот - наистина ли всички сте такива и там?
Последно промяна от Kristo на 28 Ное 2008, 23:27, променено общо 1 път.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
Ще кажа само относно точка 3 на Кристо :
След като разни личности нямат даже смелостта да участват в дискусия, а действат сталинистки - ще е така - с недомлъвки.Да видим дали ще продължат да се крият като мишки и ще църкат на дребно.Мишки във форума, мишки в живота.Било то и с титла

След като разни личности нямат даже смелостта да участват в дискусия, а действат сталинистки - ще е така - с недомлъвки.Да видим дали ще продължат да се крият като мишки и ще църкат на дребно.Мишки във форума, мишки в живота.Било то и с титла
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
oh, not again.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Ем, както бях поискал преди... огромен брой дни - да вземат да сложат списък на баннатите и техните провинения, за назидание да ги има и да си ги гледаме и "повече да не правим така"...
Но уви, с това ще лъснат толкова гадни и непоказуеми неща, че от срам, мнозина ше се самоизключат от форума, че ше останем само с Бавария в музикалния раздел по спорове отностно Блър и Оейзис и тва ше е.... ама техен си проблем, аз и на 1 тема у форума съм навит да има...
Но уви, с това ще лъснат толкова гадни и непоказуеми неща, че от срам, мнозина ше се самоизключат от форума, че ше останем само с Бавария в музикалния раздел по спорове отностно Блър и Оейзис и тва ше е.... ама техен си проблем, аз и на 1 тема у форума съм навит да има...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Някои хора започвате да ставате адски смешни около цялата тая работа с пич.Баннаха го и пак си търсите проблем да чепкате.Слушайте каката 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Kristo е прав...такива теми с баннатите и причините поради които са такива...има почти във всеки по-голям форум...
...мисля, че и тук ще е полезно...все пак форума е свободен и трябва да е ясна причината, заради която ти е отнет достъпа...
...мисля, че и тук ще е полезно...все пак форума е свободен и трябва да е ясна причината, заради която ти е отнет достъпа...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Подкрепям. Ще отнеса предложението до съответните институции 
Колко много думи, а никаква комуникация... Както казва един приятел: Момчета, нямате ли си п...и, че да си играете с тях?