Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Re: Академия на МВР

Мнение от steamer »

niki ili kuvto tam si bace purvo se nau4i da 4ete6 6ot sum f demek jensko ili tva e dosta trudno za tebe da se seti6...posle are da si pi6a kakto si iskam,a?kvo 6e kaje6...ot takiva psevdonacionalist4eta kat tebe deto se 4udqt kak da se istuknat naprao me dosramqva 4esno... trugnal da mi prai zabelejki 4e v nakuf si forum ne sum pisala na kirilica bez da me poznava bez ni6to......i ti kvo kat pi6e6 v toq forum golqm bulgarin li stana?brao stra6en si...
Нямаше да е лошо и ти когато четеш да полагаш поне минимални усилия да осъзнаеш смисъла на прочетеното. Хипотетично може и да то помогне да не станеш за смях, макар че, съдейки от кристалната логика на последния ти пост, всички усилия биха били безплодни.
Humanism is death disguised as life.
Stamboliyski
В началото бе словото

Мнение от Stamboliyski »

Аз имам само един въпрос - ако може някой курсант да ми даде скайпа си, защото имам нужда от малко помощ, за елементарни нещица, но няма кого да питам просто...ще съм много благодарен на отзовалите се. :D
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Firestarter_f написа:niki ili kuvto tam si bace purvo se nau4i da 4ete6 6ot sum f demek jensko ili tva e dosta trudno za tebe da se seti6...posle are da si pi6a kakto si iskam,a?kvo 6e kaje6...ot takiva psevdonacionalist4eta kat tebe deto se 4udqt kak da se istuknat naprao me dosramqva 4esno... trugnal da mi prai zabelejki 4e v nakuf si forum ne sum pisala na kirilica bez da me poznava bez ni6to......i ti kvo kat pi6e6 v toq forum golqm bulgarin li stana?brao stra6en si...
toni_sh :) du6ata "повдигане на трупа от тилен лег" tova e normalna koremna presa...ama verno sa go napisali mnogo stranno :) na mujete kolko vi iskaha 30 li? mislq 4e nqma da se zatrudni6 :D
Ооо, ти си била жена, извинявай. На вас ви е простено. Кирилицата се ползва, за да ни е лесно на нас, които ни е трудно да се сещат и сме едва псевдонационалистчета, да четат написаното. Не се впрягай толкоз.
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от quanchi »

еми ники си е, не виждаш ли че го пише :mrgreen: а иначе като ти ги изтрият сега всичките мнения ще се научиш да ползваш кирилицата :lol:
Stamboliyski
В началото бе словото

Мнение от Stamboliyski »

Никой ли няма да ми помогне? :roll:
Firestarter_f
В началото бе словото

Мнение от Firestarter_f »

steamer, ooo izvinqvai ne mi se spori sus tolkova inteligentni hora, koito pi6at na kirilica, 4e daje i dopuskat pravopisni gre6ki...izvinqvai, qvno ne sum ti na nivoto...qvno i ti ne si na moeto oba4e :)
ники, damm sega ve4e mi e qsno... qvno osven vsi4ko drugo i s jenite ima6 problem kato sudq po dosta tupata diskriminaciq, koqto izpolzva6 kato dokazatelstvo za tvurdenieto si...no 6tom go misli6...tvoi problem v svobodna durjava jiveem...a ina4e si prav naistina ne trqbva6e da se vprqgam tolkova.... :) vse pak tova e prosto edin forum kadeto vseki e svoboden da si napi6e mnenieto....
quanchi, ti puk naistina li si misli6 4e 6e se trogna ako nqkoi mi istrie mnenieta....?6toto ako e taka ti se vuzhi6tavam na optimizma...sega imam tolkova drugi ne6ta, za koito da mislq, 4e 4estno hi4 ne mi dreme ako nqkoi vzeme 4e izdrebnee do tolkova 4e da mi istrie mneniqta.... :) v tozi forum sum za da obmenqm informaciq sus drugi kandidati za AMVR, a ne za da vodq bezmisleni sporove....
Stamboliyski, po-dobre mai si zadavai vaprosite tuka puk ako sa suvestni horata 6e pomagat koi s kvoto moje...az su6to....(ako ne si nameril skype na nqkoi kursant vse o6te), za6toto naistina e trudni4ko 4ovek da se orientira vuv vsi4kata tazi razli4na informaciq, koqto moje da se nameri za AMVR
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Незнам за другите двама обаче мен много ме сдуха. Веднага ме разкри, какъв съм комплексар и дискриминатор и какви проблеми има с жените. Виж, никой не се заяжда с теб, пък ти се напичаш, все едно сме ти изяли закуската. Pi6i si ako iska6 i s ieroglifi, prez fara mi e. Prosto e po-lesno za 4etene, ako e na kirica. Capisci?
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Девойко, Ники не си говори ей-така напразно, не му се нахвърляй, има правила и това е част от тях:
alhimikat написа: 2. Писането в този раздел става на кирилица :!:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от quanchi »

Аз ви казвам, ей сега ще я издирят агентите :mrgreen:
steamer
Драскач

Мнение от steamer »

steamer, ooo izvinqvai ne mi se spori sus tolkova inteligentni hora, koito pi6at na kirilica, 4e daje i dopuskat pravopisni gre6ki...izvinqvai, qvno ne sum ti na nivoto...qvno i ti ne si na moeto oba4e
Така е- дори и не съм си помислял, че мога да се боря за честта да ме приемат в АМВР, за да стана високоплатен държавен служител, издигнал се над проблемите на обикновените хора и занимаващ се с далеч по-важни дейности(за справка - тук или пък наскорошните промени в биографиите на господата Драшков и Петров).
Иначе може да пробваш номера с писането на латиница и на изпита с темата- гарантирам, че ще постигнеш себеосъществяване в максимална степенИзображение
Firestarter_f
В началото бе словото

ники написа:Pi6i si ako iska6 i s ieroglifi, prez fara mi e. Prosto e po-lesno za 4etene, ako e na kirica. Capisci?
eii brao nai-nakraq da me razbere nqkoi...
4e dosta mi pisna ot toq tup spor....tui 4e ako iskam i na indokitaiski 6e si pi6a tva si e moi problem...
Catherine, devoiko :)hahaha da ne ni davat po televiziqta jeno :) a zemi se uspokoi malko....a in4e si prava 4e tova si e iziskvane da se pi6e na kirilica...пък и ми писна да се обяснявам...
quanchi Леелееееееееееееееееееее човече вярно, че лекарствата поскъпнаха...ама виш успокоителните и антихалюцигените си ги взимай, че започваш някви странни работи да приказваш.....
steamer ти си уникален просто :) чела съм и други покъртително "ЕнТеЛеГеНтНи" писания ама ти просто си номер 1 .... Твоята простотия, облечена в заучени фразички на по висок литературен стил, явно е безгранична.Вече казах не ми се спори с такива гении като гледам и наистина много "уважаваш" полицаите, но ти си е за теб.И все пак ако не беше започнал този спор вероятно би бил забавен... :)
Мисля обаче че е време да приключим тази безмислена тема.Вече ще пиша на кирилица можете да спите спокойно...:) както и да е...
Кои от вас учат в АМВР?
steamer
Драскач

Мнение от steamer »

ти просто си номер 1
Ти също - в класацията за абсолютна неадекватност. Но сигурно аз с моята псевдоинтелигентност не ги разбирам тези работи - днес е куул да пишеш "виш" и да допускаш пунктуационни грешки във всяко изречение. All you need in this life is ignorance and confidence; then success is sure.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Аз не съм нервна, че да се успокоявам. :) Просто най-мило ти казах защо аджеба се дразнят хората, че пишеш на латиница. А обръщението така ми дойде, нищо лично. :cheers:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
RiCky
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от RiCky »

имам въпрос...как стои медицинския тест аз от него се страхувам..кръв ли ти зимат изледват ли те за наркотици ено друго..ако някой има инфо да каже...ще ми е от голяма полза...благодаря :salute:
Firestarter_f
В началото бе словото

steamer, извинявай с тебе спирам да разговарям, защтото вече ми е прекалено смешно и тъпо....
Catherine oki мацка :) с тебе май поне може и да се разберем...извинявай, че ти се впрегнах така... ти с какво се занимаваш иначе, или каде учиш по-точно..в АМВР?
RiCky, човече и аз незнам как са точно нещата и моля ако някой е по-наясно да каже как са точно...не претендирам че ми е вярна информацията, но доколкото знам на медицинския ти взимат кръв..преглеждат ти очи, уши...слушат ти ритъма на сърцето нещо такова...за кръвта съм чувала, че хващали всичко....ако си взел допингче ...нещо...
но пак казвам ако някой има по-точна информация или се е явявал на този изпит...да пише..защото наистина и това си е под въпрос...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”