ееееееееее...кой като тебеrogertaylor написа:0.6 литра коняк...почти на екс....................зле ми е.......................
[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol. 5
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol. 5
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Нека ти е зле!!!rogertaylor написа:0.6 литра коняк...почти на екс....................зле ми е.......................
хи-хик
на мен днес не ми е особено студено и се кефя на този факт
Toto-I will remember
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Ама на мен верно ми е зле...Ice_Spirit написа:Нека ти е зле!!!rogertaylor написа:0.6 литра коняк...почти на екс....................зле ми е.......................
хи-хик![]()
на мен днес не ми е особено студено и се кефя на този факт![]()
![]()
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Сънувах изключително странен сън - силно драматичен, силно... "силен", но не ми трябваше. В момента. И въпреки това ме зарадва сетивността му, усещанията, де да знам и аз. И беше със саундтрак - Реквиема, ..... му!
И гледах "Блясък" - Смоуки, специален поздрав.
И гледах "Блясък" - Смоуки, специален поздрав.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
Серията на Призон Брейк 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Финалния епизод за годината на "Антураж" - със участието на Скорсезе...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
един майор - Gunns 
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Добрата новина за работата.
Последвалото случайно излизане за вечеря с приятелка.
Случайното ходене до новата й маникюристка.
СЛучайното влизане в магазин... последвало от взимане на МОЕТО мечтано палтенце
Случайно минаване по Солунска...и съвсем случайно забелязване на екипчета за танци -> изкуших се и си взех нова опаковка за тренировките ммм
Иииииииииииии резервирахме за Нова година в последния момент,добре че бях достатъчно нахално-мила с управителя http://www.restorantslatina.com/index1.html

La muchacha tuuurca la la la
Последвалото случайно излизане за вечеря с приятелка.
Случайното ходене до новата й маникюристка.
СЛучайното влизане в магазин... последвало от взимане на МОЕТО мечтано палтенце
Случайно минаване по Солунска...и съвсем случайно забелязване на екипчета за танци -> изкуших се и си взех нова опаковка за тренировките ммм
Иииииииииииии резервирахме за Нова година в последния момент,добре че бях достатъчно нахално-мила с управителя http://www.restorantslatina.com/index1.html
La muchacha tuuurca la la la
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз: Уф, бе, тате!
Татко: И що ти е криво? Нали имаш Mungo Jerry и Status Quo? И Smokie? Ааабе, я си пусни YMCA и о'лабИ малко тая душа, аааа! И ние сме учили акушерство и гинекология някога.
Ам, което ми напомня за един разговор между състудент на майка ми и доцент по гинекология. На въпроса на студента защо, по дяволите, зъболекарите трябва да учат акушерство, доцентът отговорил най-невъзмутимо: "Защото, колега, немалко жени се опитват да забременеят през устата."
Това не знам защо го казах.
Думата ми бе, че в момента си полуподскачам на "Скакауец" и 
Татко: И що ти е криво? Нали имаш Mungo Jerry и Status Quo? И Smokie? Ааабе, я си пусни YMCA и о'лабИ малко тая душа, аааа! И ние сме учили акушерство и гинекология някога.
Ам, което ми напомня за един разговор между състудент на майка ми и доцент по гинекология. На въпроса на студента защо, по дяволите, зъболекарите трябва да учат акушерство, доцентът отговорил най-невъзмутимо: "Защото, колега, немалко жени се опитват да забременеят през устата."
Това не знам защо го казах.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Намерих канал. Сега вече с мойта подкрепа ще отнесем мамалигарите.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Неееееееееееееееее, хорааааа, Тъпанчеви!
"Не, той да ми се върнееее, да ми се върнеее... ще му напълня тиквата с агнешки главички. Да види той има ли дом, няма ли дом. Има ли майка, няма ли баща. 'Ма то не става така, бе... Кой-какво, той на дъскотека, той са чекне нашия... гърчи са кат' настъпан червей."
...
"То за нищо не мисли, бе. То мисли само за плюскане. То не върви - то са търкаля. То бъчонка. Ей го - 4 години стои в тоя клас. И всяка година го избират за Дядо Мраз - щот' бил по-едър от класния си."
Оф, не, хора, не мога. Някога го знаех наизуст, разигравали сме го като луди, ревала съм от смях (ох, за какво ми е миналото време, пак рева) - "Мда, да... семейство Пъпкови. Големият Пъпков се обажда."
" - Питам те къде ходиш досега!
- Бях на цигулиране.
- Бил на цигулиране! БИЛ НА ЦИГУЛИРАНЕ! Вместо да кажеш: "тате, връщам се от солфеж", той - бил на цигулиране!
- К'ъв солфеж, бе! Цял ден стъргах на тая талпа кат' банциг, целия ма напрай в талаш!
- Ми така е, мойто момче, ша та напрай. Ша та напрай. Щото то тука не се държи цигулката, пък тука да мандахерцаш лъка.
- Чи ела я дръж ти, бе, аз ша стържа."
Не, не, рееееев...
"Петре, къде'й цигулката? / В банята, накиснал съм я във ваната, че й са отпуснаха жицити."
"Не, той да ми се върнееее, да ми се върнеее... ще му напълня тиквата с агнешки главички. Да види той има ли дом, няма ли дом. Има ли майка, няма ли баща. 'Ма то не става така, бе... Кой-какво, той на дъскотека, той са чекне нашия... гърчи са кат' настъпан червей."
...
"То за нищо не мисли, бе. То мисли само за плюскане. То не върви - то са търкаля. То бъчонка. Ей го - 4 години стои в тоя клас. И всяка година го избират за Дядо Мраз - щот' бил по-едър от класния си."
Оф, не, хора, не мога. Някога го знаех наизуст, разигравали сме го като луди, ревала съм от смях (ох, за какво ми е миналото време, пак рева) - "Мда, да... семейство Пъпкови. Големият Пъпков се обажда."
" - Питам те къде ходиш досега!
- Бях на цигулиране.
- Бил на цигулиране! БИЛ НА ЦИГУЛИРАНЕ! Вместо да кажеш: "тате, връщам се от солфеж", той - бил на цигулиране!
- К'ъв солфеж, бе! Цял ден стъргах на тая талпа кат' банциг, целия ма напрай в талаш!
- Ми така е, мойто момче, ша та напрай. Ша та напрай. Щото то тука не се държи цигулката, пък тука да мандахерцаш лъка.
- Чи ела я дръж ти, бе, аз ша стържа."
Не, не, рееееев...
"Петре, къде'й цигулката? / В банята, накиснал съм я във ваната, че й са отпуснаха жицити."
Последно промяна от Търговецът на кристал на 25 Ное 2008, 22:50, променено общо 1 път.
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Тамън се зарадвах и каналът ойде.ники написа:Намерих канал. Сега вече с мойта подкрепа ще отнесем мамалигарите.
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
@ Търговецът на кристал
Кажи ми, Тъпанчев, какво имахте днеска за домашно?
О, ние имахме домашно, и то много убаво, ама тате го изпи....
Така ли?
Абе... То саде нафта дет не е пил, ама гледам варела с нафтата и той взе да се блъндика...
Не бе, питам те какво готвите за домашно?
Постни сарми с бял сос! Тя баба ги завива, ама недовижда горката, че вместо да сложи ориз във сармите, сложила на тати барута, той е авджия... Абе лапнем сарма, гръмне, лапнем сърма - гръмне, тряя да ти кажа, минирахме района минирахме! Викахме сапьори!
Кажи ми, Тъпанчев, какво имахте днеска за домашно?
О, ние имахме домашно, и то много убаво, ама тате го изпи....
Така ли?
Абе... То саде нафта дет не е пил, ама гледам варела с нафтата и той взе да се блъндика...
Не бе, питам те какво готвите за домашно?
Постни сарми с бял сос! Тя баба ги завива, ама недовижда горката, че вместо да сложи ориз във сармите, сложила на тати барута, той е авджия... Абе лапнем сарма, гръмне, лапнем сърма - гръмне, тряя да ти кажа, минирахме района минирахме! Викахме сапьори!