Мнения за модераторския екип

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Re: Мнения за модераторския екип

Мнение от Ice_Spirit »

Форумът е място за свободно изразяване на мнения!
Това,че потребителите злоупотребяват понякога с това се право и се мислят за достатъчно компетентни, си е техен проблем, но става и на модератора!
Въобще не разбирам агресията на повечето хора - ососбено пък в музика и концерти!
Не виждам и какво делите.

Не забравяйте, че сте тук доброволно и за да се забавлявате.
Toto-I will remember
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Како, некак си, като ме наричат "ограничено създание", не ми е много до забавление, схващаш ли?
Аре да си имаме уважението всички... и да не се обиждаме... щото тва е писмено слово - имам черно на бяло кой кво е написал и от какво е бил подбуден, за да го напише..
Тъй че апелирам към коректно отношение!
la douleur exquise
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

fak написа:Како, некак си, като ме наричат "ограничено създание", не ми е много до забавление, схващаш ли?
Аре да си имаме уважението всички... и да не се обиждаме... щото тва е писмено слово - имам черно на бяло кой кво е написал и от какво е бил подбуден, за да го напише..
Тъй че апелирам към коректно отношение!
Некак си ми се струвЪш много незабавлителна.Аре да хващаш пътЮ и да си научиш тва - писменото слово.Кво казано и кой от кво бил подбуден - 3 години ще обсъждаме :)

П.П.Осъди ни, че сме ти наранили душицата във форума :lol: :lol: :lol: Искрено се надявам да видя реакцията на съдията, който ще разглежда делото.Сигурно ще му оправиш настроението за година и половина напред и спонтанно ще получава истерични гърчове и ще се смее неконтролируемо :mrgreen:

pi4 написа:Мога ли да знам защо нашата красива модераторка мила си позволява да ми казва "ограничено създание такова",без по абсолютно никакъв начин да съм я провокирал :?: :!:
Вземете си допълнете правилника с точката"форума е само за метълисти и/или рокаджии" и тогава с удоволствие няма да влизам тука :!:
И една позорна практика у форума.Вилнее си някой из темите,обижда както се сети,после модератора-дружка ходи след него и изтрива всичко.Прекрасно.Ни лук яли,ни лук мирисали.Ако се прати оплкаване от съответния потребител,се оказва,че след като мненията са изтрити,няма къ да го накажем.Но така става,когато всички модератори са си първи приятели.Те затова са избрани де.Тя работата е повече от ясна :!:
Поведението на модераторите е такова,че някак не им прави чест да говорят за политика,ако разбирате какво искам да кажа :!:
Ти досега не разбра ли, че световната конспирация е насочена против теб и чалгата ;) Даже Барак Обама като встъпи в длъжност ще подеме кампания "Не на чалгата, пи4 на ешафода!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

rogertaylor написа:...
Тъй като политика на форума е обидите да остават без последствия, и тъй като живеем в държава, където равенството между хората е основен принцип, бих казала на тоя гУспудин, че е елементарен позьор, лигав гъзоблиз и мазен страхливец!

Отвратена съм от подобни хора!
ПП. С тебе ше се занимавам - Не струваш!
la douleur exquise
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

тва, че ми е смешен и не само на мен въобще няма да го коментирам! (просто го споменавам)
la douleur exquise
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

fak написа:
rogertaylor написа:...
Тъй като политика на форума е обидите да остават без последствия, и тъй като живеем в държава, където равенството между хората е основен принцип, бих казала на тоя гУспудин, че е елементарен позьор, лигав гъзоблиз и мазен страхливец!

Отвратена съм от подобни хора!
ПП. С тебе ше се занимавам - Не струваш!
Като гледам се занимаваш ;) Толкова ти е багажа на втория етаж ;)

И се чудя кой е гъзоблиз - не сте ли вие с пи4 и Бетон, които постоянно си избърсвате, изблизвате и лъсвате нааканите дупета из темите? :lol:
fak написа:тва, че ми е смешен и не само на мен въобще няма да го коментирам! (просто го споменавам)
Айдееее бре, не го коментираш? :lol: Колкото ви е акъла, толкоз и гърдите на чалгарките са естествени :lol:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

:lol: :lol: :lol: :lol: Тва се казва Акъл! Чак ме хваща жал!

Crematory, като един от администраторите да си каже мнението относно :
Мила написа: Оф, pi4, ограничено създание такова, не ми пука какво...
И да обясни позицията на форума, относно личните нападки...
тука наистина са доста странни отношенията, а правилата въобще ги няма!
la douleur exquise
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Фак, що се занимаваш бе. Какво се пънеш да му обясняваш. Тегли му една майна наум и готово. То е ясно кой прав и кой крив. Хората като четат, си правят сметката.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Хора, rogertaylor и Mила не са модератори, ако това ще попречи на някой от безсмислените ви спорове.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Methuselah написа:Хора, rogertaylor и Mила не са модератори, ако това ще попречи на някой от безсмислените ви спорове.
Дали :
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a

За Мила съм почти убедена, че е!

А за тоя смешко... Хъх.... той нищо не е!
Последно промяна от fak на 25 Ное 2008, 14:37, променено общо 1 път.
la douleur exquise
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

fak написа:
Methuselah написа:Хора, rogertaylor и Mила не са модератори, ако това ще попречи на някой от безсмислените ви спорове.
Дали :
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
Публикувано на: Вто Май 20, 2008 9:09 pm

Как да не се радва човек на тъпотата ти? :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

rogertaylor написа:
Некак си ми се струвЪш много незабавлителна.Аре да хващаш пътЮ и да си научиш тва - писменото слово.Кво казано и кой от кво бил подбуден - 3 години ще обсъждаме :)
rogertaylor президент!!!
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

Едит ....ооооооо някой трие :lol: :lol: :lol:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

мм.. аз писах, после го изтрих щото се оказа неточно. Ако за това става дума :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Аз си изтрих моето, щото се обърках :mrgreen:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Заключено

Обратно към “Мнения”