Мнения за модераторския екип
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Re: Мнения за модераторския екип
Форумът е място за свободно изразяване на мнения!
Това,че потребителите злоупотребяват понякога с това се право и се мислят за достатъчно компетентни, си е техен проблем, но става и на модератора!
Въобще не разбирам агресията на повечето хора - ососбено пък в музика и концерти!
Не виждам и какво делите.
Не забравяйте, че сте тук доброволно и за да се забавлявате.
Това,че потребителите злоупотребяват понякога с това се право и се мислят за достатъчно компетентни, си е техен проблем, но става и на модератора!
Въобще не разбирам агресията на повечето хора - ососбено пък в музика и концерти!
Не виждам и какво делите.
Не забравяйте, че сте тук доброволно и за да се забавлявате.
Toto-I will remember
Како, некак си, като ме наричат "ограничено създание", не ми е много до забавление, схващаш ли?
Аре да си имаме уважението всички... и да не се обиждаме... щото тва е писмено слово - имам черно на бяло кой кво е написал и от какво е бил подбуден, за да го напише..
Тъй че апелирам към коректно отношение!
Аре да си имаме уважението всички... и да не се обиждаме... щото тва е писмено слово - имам черно на бяло кой кво е написал и от какво е бил подбуден, за да го напише..
la douleur exquise
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Некак си ми се струвЪш много незабавлителна.Аре да хващаш пътЮ и да си научиш тва - писменото слово.Кво казано и кой от кво бил подбуден - 3 години ще обсъждамеfak написа:Како, некак си, като ме наричат "ограничено създание", не ми е много до забавление, схващаш ли?
П.П.Осъди ни, че сме ти наранили душицата във форума
Ти досега не разбра ли, че световната конспирация е насочена против теб и чалгатаpi4 написа:Мога ли да знам защо нашата красива модераторка мила си позволява да ми казва "ограничено създание такова",без по абсолютно никакъв начин да съм я провокирал![]()
![]()
Вземете си допълнете правилника с точката"форума е само за метълисти и/или рокаджии" и тогава с удоволствие няма да влизам тука![]()
И една позорна практика у форума.Вилнее си някой из темите,обижда както се сети,после модератора-дружка ходи след него и изтрива всичко.Прекрасно.Ни лук яли,ни лук мирисали.Ако се прати оплкаване от съответния потребител,се оказва,че след като мненията са изтрити,няма къ да го накажем.Но така става,когато всички модератори са си първи приятели.Те затова са избрани де.Тя работата е повече от ясна![]()
Поведението на модераторите е такова,че някак не им прави чест да говорят за политика,ако разбирате какво искам да кажа
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Тъй като политика на форума е обидите да остават без последствия, и тъй като живеем в държава, където равенството между хората е основен принцип, бих казала на тоя гУспудин, че е елементарен позьор, лигав гъзоблиз и мазен страхливец!rogertaylor написа:...
Отвратена съм от подобни хора!
ПП. С тебе ше се занимавам - Не струваш!
la douleur exquise
тва, че ми е смешен и не само на мен въобще няма да го коментирам! (просто го споменавам)
la douleur exquise
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
Като гледам се занимавашfak написа:Тъй като политика на форума е обидите да остават без последствия, и тъй като живеем в държава, където равенството между хората е основен принцип, бих казала на тоя гУспудин, че е елементарен позьор, лигав гъзоблиз и мазен страхливец!rogertaylor написа:...
Отвратена съм от подобни хора!
ПП. С тебе ше се занимавам - Не струваш!
И се чудя кой е гъзоблиз - не сте ли вие с пи4 и Бетон, които постоянно си избърсвате, изблизвате и лъсвате нааканите дупета из темите?
Айдееее бре, не го коментираш?fak написа:тва, че ми е смешен и не само на мен въобще няма да го коментирам! (просто го споменавам)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Crematory, като един от администраторите да си каже мнението относно :
И да обясни позицията на форума, относно личните нападки...Мила написа: Оф, pi4, ограничено създание такова, не ми пука какво...
тука наистина са доста странни отношенията, а правилата въобще ги няма!
la douleur exquise
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Фак, що се занимаваш бе. Какво се пънеш да му обясняваш. Тегли му една майна наум и готово. То е ясно кой прав и кой крив. Хората като четат, си правят сметката.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Хора, rogertaylor и Mила не са модератори, ако това ще попречи на някой от безсмислените ви спорове.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Дали :Methuselah написа:Хора, rogertaylor и Mила не са модератори, ако това ще попречи на някой от безсмислените ви спорове.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
За Мила съм почти убедена, че е!
А за тоя смешко... Хъх.... той нищо не е!
Последно промяна от fak на 25 Ное 2008, 14:37, променено общо 1 път.
la douleur exquise
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
Публикувано на: Вто Май 20, 2008 9:09 pmfak написа:Дали :Methuselah написа:Хора, rogertaylor и Mила не са модератори, ако това ще попречи на някой от безсмислените ви спорове.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
Как да не се радва човек на тъпотата ти?
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
rogertaylor президент!!!rogertaylor написа:
Некак си ми се струвЪш много незабавлителна.Аре да хващаш пътЮ и да си научиш тва - писменото слово.Кво казано и кой от кво бил подбуден - 3 години ще обсъждаме![]()
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
Едит ....ооооооо някой трие

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мм.. аз писах, после го изтрих щото се оказа неточно. Ако за това става дума 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Аз си изтрих моето, щото се обърках